dragan d 737 Napisano Maj 21, 2011 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Večeras oko 23,00 h dok sam se kretao srednjom trakom i približavao se skveru u pravcu Banjice, čovek sa Ladom Samarom, bez migavca, iz krajnje desne trake je naglo skrenuo ka ul. Vojvode Stepe i isekao me. Naglo sam zakočio i bio prinudjen da oborim motor da ga ne bih direktno udario. Rulao sam po asvaltu a čovek je, ne okrenuvši se stisnuo gas i udaljio se ul. Vojvode Stepe. Vozač iza mene je stao, pitao me kako sam i utrčao u kola rekavši mi da će da pokuša da stigne kretena. Prošao sam sa oderotinom lakta i hematomom na levom kuku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 21, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stize li ga? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Maj 21, 2011 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Ne. A ja nisam mogao za njim jer mi se slomila poluga menjača. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Maj 22, 2011 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan Tu samo batine resavaju problematiku, mog caleta prosle subote iseku dva biciklista i obori motor da ne bi njih pokupio i ovi udarili pedeline i pobegli! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Maj 22, 2011 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Nas je ovde par hiljada, mene licno takve situacije docekaju nekoliko puta nedeljno..... Tako da samo o tome i da cestiamo rodjendane FORUM ce da kipti....... PAZITE i za njih, nam nam druge....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano Maj 22, 2011 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan Tu samo batine resavaju problematiku, mog caleta prosle subote iseku dva biciklista i obori motor da ne bi njih pokupio i ovi udarili pedeline i pobegli! Ne znam koliko ovih što "obore motor da ne bi udarili" to urade namerno, a koliko jednostavno prokliže. U svakom slučaju osećaj je odvratan, strašno. Srčka lupa 100 na sat. Ponekad mislim, pogotovo kada su kola u pitanju, da je najbolje kočiti koliko možeš bez klizanja i onda udariti (pošto verovatno letiš preko njih). Tako je najmanja šansa da odeš pod točkove tim, ili kolima iz suprotnog smera. Batine su loša stvar jer ne možeš sve prevaspitati (previše idiota kod nas), a i možeš da naletiš na nekog boksera, naoružanog krimosa i sl. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitas 163 Napisano Maj 22, 2011 U prolazu, 64 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha V-star Prijavi odgovor kao problematičan Najvaznije je da si prosao bez ozbiljnih povreda! I koliko god da sam prica cuo ili procitao, sve imaju skoro identican kraj. Mi i motori na asfaltu, pomični ili nepomični, našom ili što je mnogo češće, NJIHOVOM krivicom. I uvek isti komentari. Nikakav zajednički zaključak, stav, mišljenje, akcija... ( i ja se posle pitam kako su izumrli dinosaurusi ). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Maj 22, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Raspitaj se da li postoje kamere. Trebalo bi jer je to velika raskrsnica. Nemoj da pustis smrada da se izvuce! Sretno ! PS Ovakve stvari i u najmirnijem coveku bude ono duboko urodjeno, a to je gnev i zelja da nekog tako slatko prebijes da ga rodjena majka ne prepozna. Kazu neki batine nisu resenje, a ja tvrdim da ovakvim jajarama samo batinama mozes umetnuti postovanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Maj 22, 2011 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Večeras oko 23,00 h dok sam se kretao srednjom trakom i približavao se skveru u pravcu Banjice, čovek sa Ladom Samarom, bez migavca, iz krajnje desne trake je naglo skrenuo ka ul. Vojvode Stepe i isekao me. Naglo sam zakočio i bio prinudjen da oborim motor da ga ne bih direktno udario. Rulao sam po asvaltu a čovek je, ne okrenuvši se stisnuo gas i udaljio se ul. Vojvode Stepe. Vozač iza mene je stao, pitao me kako sam i utrčao u kola rekavši mi da će da pokuša da stigne kretena. Prošao sam sa oderotinom lakta i hematomom na levom kuku. Ne. A ja nisam mogao za njim jer mi se slomila poluga menjača. Da li si zvao policiju i prijavio saobracajnu nesrecu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Maj 22, 2011 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Jesam a što se tiče kamera pozvao sam i drugara iz Ljermontove da vidi šta može da uradi. Ustvari već mi je javio da je broj tablica čitljiv 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Maj 22, 2011 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan nedaj kretenu da se izvuce,mamicu im idiotsku brz povratak u sedlo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Maj 22, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Ulje za kocnice i jedno 2 boce pur pene kad saznash gde su kola, pa nek mozga kome se zamerio.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Maj 22, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Ulje nagriza farbu, a zamisli sadrzaj par boca pene u kokpitu automobila.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Maj 22, 2011 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa da li ste vi normalni? javno pozivate na uništenje tudje stvari na forumu, tek tako? Čovek se polomio zbog budale, i sada umesto da kroz regularne institucije naplati odštetu i tereti osobu, nalupate tonu idiotluka kako nekome naneti štetu??? i šta da se desi da je Samardžiju neko drugi nalupao, oštetio, uništio... ovaj em polomljen em u nebranom groždju zbog klinačkog ispiranja usta? Samo malo taktičnosti i manje nervoze, pa ćemo svi mnogo bolje živeti i na drumu i u gradu... 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gio 140 Napisano Maj 22, 2011 Zainteresovan, 633 postova Lokacija: New Now City Motocikl: Suzuki SV 650 s k1 Prijavi odgovor kao problematičan Druzhe budimo realni,u drzavi kao shto je nasha ostarice dechko dok ne dobije spor na sudu, a da je taj vozach Lade normalan chovek i fer ucesnik u saobracaju on bi stao da pomogne dechku i automatski bi priznao krivicu i rekao da ce snositi troskove svega, tako da.. I koliko sam skontao nije velika steta na motoru i hvala Bogu momak se nije jako povredio, tako da bi vishe zhivaca izgubio nego shto bi tu odshtetu dochekao.. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
istankov 1043 Napisano Maj 22, 2011 Zainteresovan, 503 postova Prijavi odgovor kao problematičan da, da! sve stoji, ali ipak mi za svaki slučaj hajd da ga nalupamo ili u najgorem slučaju da mu UK2 razmaže farbu i pur pena zadihtuje vrata? Oko za oko - zub za zub??? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thaedass 799 Napisano Maj 22, 2011 Xtreme, 392 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Iseci drugog ucesnika u saobracaju se desi svakome za vreme vozacke karijere. Naravno da vecina nas pazi da izbegne ovakav scenario,ali se deasava. Ok,napravio si njesra pomognes ostecenom vozacu ukoliko je to potrebno,izvines se i izguras posledice koje te sleduju (bilo zakonske bilo finansijske). Ali pobeci sa mesta udesa je pederski potez za najgoru osudu. On nije mogao znati da li je dragan d povredjen te stvarno nije uredu uciniti tako nesto. A posto je nabavljen snimak udesa vozac Lade ce nafasovati kao zuti.. Pored toga sto je nacinio prekrsaj sad ce ga teretiti i bezanje sa lica mesta sto zna da kosta i po nekoliko hiljada evra zavisno od situacije. Ja bih mu naplatio koliko god je moguce 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 22, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Iseći nekog, je postalo normalno u saobraćaju, računajući našu infrastrukturu i broj vozila. Jeste korektno, i zakonski, zaustaviti se i bar pokušati da ublažiš posledice, meni niko nikad nije stao, u par navrata digao ruku , ono kao "sorry , zahebo sam se". A kad ti se ne izvini ili pokuša da šmugne pa + adrenalin od situacije, e onda obično nastaje pičvajz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikaslika 136 Napisano Maj 22, 2011 Svrati ponekad, 125 postova Prijavi odgovor kao problematičan Taчно секиром да си му исекирао Ладу то је ситница пара, можда је баш та јефтиноћа возила и један од разлога ноншалантне вожње... истина је и да чекајући правду од Самарџије има да се начекаш, па шта је чинити? По мени већ си учинио тј. ниси, извуци из тога поуку, а и ми са тобом и напред, не вреди кукакти. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10553 Napisano Maj 22, 2011 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan ovaj tupadzija u Samari ne mari dali je u ovom slucaju motorista uopste citav i dali je preziveo jer je covek umesto da stane i pomogne mu dao gas u kidnuo, prema tome ni prema njemu netreba bolje postupati, jer nazalost nekim ljudima nemoze drugacije da ude u tintaru, samo udri! Dok im se jednom neko ne nayebe majke nece shvatiti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Maj 22, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan ... Dok im se jednom neko ne nayebe majke nece shvatiti... To udaranje nije da bi "oni" shvatili, nego da se osteceni malo oslobodi stresa. Mozda ce samardzija shvatiti, ali njega i onako nece vise nikada sresti, a ostali jos nisu dobili...tako da nista od "generalnog shvatanja". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rusty Pera 528 Napisano Maj 23, 2011 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Belgrade Prijavi odgovor kao problematičan Slaba je vajda od kamera na autokomandi. Ima jedna kamera gore visoko na stubu koja se okreće iz dispečarskog centra ali sumnjam da može da očita broj tablica, još pod uslovom da je u trenutku incidenta baš bila okrenuta na tu stranu. Inače je autokomanda opasna, svaki dan se čukaju a posebno je komplikuju tramvaji koji imaju prednost gde god prolaze. Tako od pravca Franša ima postavljen trougao sa tramvajem unutra a kada stojiš u kružnom toku ti vidiš da je tamo trougao ali ti je leđima okrenut i dolaziš do zaključka da vozila koja ti dolaze iz tog pravca nemaju pravo prvenstva (a nemaju pravo prvenstva samo u odnosu na tramvaj) i tako se neiskusni spucavaju svakodnevno. A bilmeza koji je pobegao po Marfijevom zakonu neće uhvatiti. Ko će sa tim iz policije da se zajebava, jedino ako ti neko od drugova radi tamo pa da se malo više potrude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Maj 23, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Jesam a što se tiče kamera pozvao sam i drugara iz Ljermontove da vidi šta može da uradi. Ustvari već mi je javio da je broj tablica čitljiv To mi reci ! Javljaj sta se desava ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Maj 25, 2011 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Cekamo......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Maj 25, 2011 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Pa da li ste vi normalni? javno pozivate na uništenje tudje stvari na forumu, tek tako? Čovek se polomio zbog budale, i sada umesto da kroz regularne institucije naplati odštetu i tereti osobu, nalupate tonu idiotluka kako nekome naneti štetu??? i šta da se desi da je Samardžiju neko drugi nalupao, oštetio, uništio... ovaj em polomljen em u nebranom groždju zbog klinačkog ispiranja usta? Samo malo taktičnosti i manje nervoze, pa ćemo svi mnogo bolje živeti i na drumu i u gradu... ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? LOL 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...