heckenschutze 6 Napisano Jun 27, 2011 U prolazu, 98 postova Prijavi odgovor kao problematičan bio kod ortaka malopre da resimo auspuh na njegovom tomosu,krenem kuci i prodjem pored kafane MEDA gde se okupljaju BMW bajkeri,.,,bilo je parkirano 4-5 ljutih BMW-a,ja lagano stajem na raskrsnicu,lagano turiram,i svi koji su bili tamo,okrecu se,gledaju...i vidim da sa odusevljenjem gledaju eMZu... die Deutche motorradwerk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Jun 27, 2011 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan bio kod ortaka malopre da resimo auspuh na njegovom tomosu,krenem kuci i prodjem pored kafane MEDA gde se okupljaju BMW bajkeri,.,,bilo je parkirano 4-5 ljutih BMW-a,ja lagano stajem na raskrsnicu,lagano turiram,i svi koji su bili tamo,okrecu se,gledaju...i vidim da sa odusevljenjem gledaju eMZu... die Deutche motorradwerk Dobro da su i tebe uočili,sad neće samo mene da zezaju :lol: :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Jun 28, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan pozdravi mi medu i saleta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bisalju 0 Napisano Decembar 3, 2021 (promenjeno) U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Planiram da kupim MZ etz 250,I ja bih njega vozio samo brdom pa me zanima jel on moze da ide brdom ili ima nekih problema,mislim kako se ponasa brdom.poz Promenio Decembar 3, 2021 član Bisalju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9501 Napisano Decembar 3, 2021 Drug član, 1459 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan MZ ETZ 250 dobro ide brdom a najbolje nizbrdo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...