Brrka 226 Napisano Jul 9, 2007 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto vec neko rece i ja sam najpre za vikend 28-29 jul ili jos bolje tamo vikend 4-5 avgust. Taman razdaljina mesec dana od prethodnog okupljanja a izmedju ima tri dobra skupa, u Pancevu, Valjevu (Divcibare) i Beloj Crkvi koje ne bi trebalo propustiti ali problem je sto ne bi trebalo propustiti ni ovo okupljanje posto je na prethodna 3 bilo super, pogotovo na ovom poslednjem. Kako god resite ja sam ZA, ali razmislite o onome o cemu smo pricali na FG. Ako izbegnemo datum kada je i dobro posecen skup bice nas mnogo vise ;D. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Jul 9, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,jao da! Mozda da stampamo majice BJB sa imenom/nickom svakog od nas pa da se prepoznajemo? To, to, majice, majice! :) OCUUUUUU I JA MAJCUUUUUUUUU > ;D Ko opet pomene majice ili bilo kako OFF-uje u ovoj temi ili mi opet razvali kapiju imaće posla samnom. ..ti se samo kurcish sto si najveci ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Jul 9, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ma Nebojša mu ne da mira, a njemu ništa ne sme da kaže... ;D Sad znam ko će da nas brani. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daco 11 Napisano Jul 9, 2007 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: bijeljina i prasnjavi drumovi Prijavi odgovor kao problematičan za resavu,na ceru smo bili jedne godine kad je nenajavljeno otkazan skup u sapcu i bilo je lijepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Jul 9, 2007 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Dogovor kucu gradi, kazu nasi stari. Znaci postavlja se dva logicka pitanja: 1. Gde? 2. Kada? Sve ostalo se da lagano dogovoriti. Mali kamentar: Posto sam shvatio iz postova da ljudi ne cene toliko skup u Beloj Crkvi, a igrom slucaja imam tamo rodbinu, skup kao skup, ali kupanje, mmm. Za sve koji znaju da BC ima gomilu jezera (po mojoj poslednjoj informaciji bilo ih je 15, a sada se kopa jos jedno) od kojih su najmanje 5 dobrih za kupanje, tamo postoji i jedna reka koja se zove Nera. E, ja sam se tamo kupao pre 15 godina poslednji put i ovog vikenda ponovo. Malo su iskopali Neru, tako da postoje delovi gde je voda do brade (inace je divota za pijanice jer niko, ama bas niko ne moz da se udavi vodom do kolena), i mozete plivati satima a da nigde ne otplivate jer je struja tako jaka da je plivanje u mestu. Mislim da to ne bi trebalo zaobici, a burazer od tetke mi je nagovestio jos lepse mesto koje bi trebalo probati na Neri, nekih 5km od Bele Crkve u selu Vracev Gaj. Toliko za BC skup, predlazem da se glasa o sledecem BJB okupljanju sa navedena dva pitanja. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Jul 10, 2007 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice ja dolazim opet ma koju lokaciju odabrali samo da se moze stici kolima do tamo Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Jul 13, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Ajde neka opet upravni odbor prelomi datum i mjesto,pa da mogu lijepo da se izogranizujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Jul 15, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan ERovi, vezbate li? Vreme ide... Za par dana komisija odlazi na lokaciju Resava. Izvestaj ce biti ovde postavljen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Jul 15, 2007 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam imao,kondicioni trening(plivanje po Adi Ciganliji).Svakodnevno trcanje.Kao Rocky.Deca trce pored mene,bodre me."Bato,Bato,...."tanaataaaa,tanataaa,... :D Endurci,drz`te se ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jul 15, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam imao,kondicioni trening(plivanje po Adi Ciganliji).Svakodnevno trcanje.Kao Rocky.Deca trce pored mene,bodre me."Bato,Bato,...."tanaataaaa,tanataaa,... :D Endurci,drz`te se ;D bez sekire ni na fudbal ne idem! Ha! Ja igram s Batine strane ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bata gpz 5 Napisano Jul 15, 2007 Svrati ponekad, 264 postova Lokacija: Banovo Brdo Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam imao,kondicioni trening(plivanje po Adi Ciganliji).Svakodnevno trcanje.Kao Rocky.Deca trce pored mene,bodre me."Bato,Bato,...."tanaataaaa,tanataaa,... :D Endurci,drz`te se ;D bez sekire ni na fudbal ne idem! Ha! Ja igram s Batine strane ;D ;D Sad` stvarno nemaju sanse.Jer ste svesni, da ce mo vas upropastiti :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Jul 16, 2007 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma pederi znaju da necu moci da budem tu tada pa zakazali teknu bas u to doba posto su videli prosli put kolko sam opasan hahahaha prosto Pele zvucni slicno ko Peca a to nije slucajnost:) Go RR GOOOOOOOOOOOO(nije ono Yamaha GOOOO!!!) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Jul 16, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Polako, polako, sta se lozite, pregrejace vam se plastike, pa cete da ostanete bez daha ko prosli put... ;D Sacuvajte nesto i za utakmicu, samo pravite buku po forumu, a enduro brzi i spretniji na terenu... a i van njega. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Jul 16, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ma pederi znaju da necu moci da budem tu tada pa zakazali teknu bas u to doba posto su videli prosli put kolko sam opasan hahahaha prosto Pele zvucni slicno ko Peca a to nije slucajnost:) Go RR GOOOOOOOOOOOO(nije ono Yamaha GOOOO!!!) Dobicete vise puta GOOOO! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1947 Napisano Jul 16, 2007 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Nego, ljudovi, kazite mi vase misljenje o ovoj cinjenici: Bg - Cuprija - Strmosten (gde cemo se okupljati, jel tako Lalajko?) ~ 190km. Da li je to suvise daleko nekome? Mislim, za nas R-ove to je tek koliko da zagrejemo masine.... vise se brinem za endurashe Jer treba posle da igraju i fuzbal, a bice umorni od tolikoga puta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Jul 16, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Neka drugi odluce o tome da li je daleko ili ne, ali sto se endura tice, ne brinite! Gde god sam isao sa nekim erom samo sam slusao kuknjavu, mnogo je krivina, mnogo je uzbrdo, mnogo je nizbrdo, pravim sklekove, nikad vise... jel tako Vladamire? (hint: Ivanjica-Guca-Cacak) Sad ozbiljno. Da je blizu - nije. Ali ipak nekako gravitira centru Srbije, pa je svima iz unutrasnjosti blize. Mada, ipak treba priznati da je vecina BJB zajednice iz Beograda. Pa evo, izjasnite se, u opticaju je jos uvek i Cer. Ima li ko tacnu informaciju koliko je do Cerskog mesta okupljanja? U svakom slucaju, treba imati priblizno tacnu informaciju o tome koliko ljudi dolazi bez obzira na lokaciju, zbog pripreme odgovarajuce kolicine hrane i pica (mrzi me da koristim YU slova, razumemo se). Jos da dodam, sem ovih inicijalnih 190+190km, treba dodati i pristojnu kilometrazu za obilazak okoline. Lisine i Resavska pecina su na par km, ali Manasija i Ravanica, zatim Lomnica, Grza i jos neke druge stvari su na 20-tak km okolo. Do duse, postoje precice, ali ne za masine koje imaju R u nazivu Dakle, javljajte se ko je zainteresovan. Vikend je tamo 5-6 avgust. Jeli tako Pablo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Jul 16, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ima nas zainteresovanih s juga Srbije,mi smo "golaci", tuchemo i eR-ove i enduRove. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Jul 16, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ima nas zainteresovanih s juga Srbije,mi smo "golaci", tuchemo i eR-ove i enduRove. ;D U kakavoj opremi igrate? ??? :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh 4 Napisano Jul 16, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha Xt 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa bio si mali lalajko, znas da je uvek jedna ekipa igrala- bez majica. ;D Ma sigurno se secas, to su oni sto su mnogo cesto vadili loptu iz mreze, komsijskog dvorista... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Jul 16, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ima nas zainteresovanih s juga Srbije,mi smo "golaci", tuchemo i eR-ove i enduRove. ;D U kakavoj opremi igrate? ??? :o :o U crveno-beloj sa Zvezdom na srcu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kamikaza 61 Napisano Jul 16, 2007 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd-Lazarevac Motocikl: BMW R 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Kolko mi se cini neko ce da bude nataknut na kolac ako lokacija ne bude ok. Lalajko sutra dolazim kod tebe popodne na kafvu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Jul 16, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Neka drugi odluce o tome da li je daleko ili ne, ali sto se endura tice, ne brinite! Gde god sam isao sa nekim erom samo sam slusao kuknjavu, mnogo je krivina, mnogo je uzbrdo, mnogo je nizbrdo, pravim sklekove, nikad vise... jel tako Vladamire? (hint: Ivanjica-Guca-Cacak) Sad ozbiljno. Da je blizu - nije. Ali ipak nekako gravitira centru Srbije, pa je svima iz unutrasnjosti blize. Mada, ipak treba priznati da je vecina BJB zajednice iz Beograda. Pa evo, izjasnite se, u opticaju je jos uvek i Cer. Ima li ko tacnu informaciju koliko je do Cerskog mesta okupljanja? U svakom slucaju, treba imati priblizno tacnu informaciju o tome koliko ljudi dolazi bez obzira na lokaciju, zbog pripreme odgovarajuce kolicine hrane i pica (mrzi me da koristim YU slova, razumemo se). Jos da dodam, sem ovih inicijalnih 190+190km, treba dodati i pristojnu kilometrazu za obilazak okoline. Lisine i Resavska pecina su na par km, ali Manasija i Ravanica, zatim Lomnica, Grza i jos neke druge stvari su na 20-tak km okolo. Do duse, postoje precice, ali ne za masine koje imaju R u nazivu Dakle, javljajte se ko je zainteresovan. Vikend je tamo 5-6 avgust. Jeli tako Pablo? OK, red je da se ispoistuju ljudi sa juga i okoline pa neka se ljudi jave normalno da bi se znalo sve oko pripreme a sto se tice Cera on je na tridesetak kilometara od Sapca ili oko 110 od BGD ili 100 od NS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Jul 16, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Kolko mi se cini neko ce da bude nataknut na kolac ako lokacija ne bude ok. Lalajko sutra dolazim kod tebe popodne na kafvu. Sutra sam bas na lokaciji, sa clanovima komisije, radimo probno rostiljanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Jul 16, 2007 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Uh... što baš 04-05... aj' nedelju dana ranije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Jul 17, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Uh... što baš 04-05... aj' nedelju dana ranije Baš tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...