Jump to content

Moto Zajednica

7. MOTO SKUP SABAC 19.- 22. 05 2011

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 434 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 600F

Auuuuuu koja lokacija.Ovo mora da ce biti haos.:takoje:

Valjda cu i ja nekad doci na Sabacki skup, :( Mnogi lepi trenutci me vezuju za Sabac ali eto nemam srecu da mogu da dodjem na skup.

Komsije Srecno

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2754 postova
  • Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM

Sinoc je 40-tak MC Sremaca pojelo neku prasad i ispili galone piva. Jedna ekipa se vracala puna 2 sata (27 km).

• Podržavam 3

• Svrati ponekad, 434 postova
  • Motocikl: Suzuki GSX 600F

Sinoc je 40-tak MC Sremaca pojelo neku prasad i ispili galone piva. Jedna ekipa se vracala puna 2 sata (27 km).

Ma mogu i da predpostavim koja ekipa :zvizduk:

• MK.OTADZBINA SRBIJA, 104 postova

Sve pohvale skup je uspeo u potpunosti i veliki pozdrav Sremcima braci Chombetu 1i2 na odlicnom druzenju uzdravlje i vidimo se i dogodine :takoje:

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 736 postova
  • Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion

Pozdrav iz Kisaca mi bili odjuce od 16h da danas do 9h pohvale na organizaciji al zameram domacinima sledece,na ulazu covek naplati ulaz ,po meni malo previse al u redu zavalnice nezmam dal ste delili jer nas niko nije ni pitao odakle iako sam naglasaveo i pokazivao boje na ledjima,rakijicu nismo dobili a prijala bi nam jer smo tri puta dobro pokisli usput, dodjemo p[od satru gde bi trebalo biti rucak nema,pojelo se domacini ovo vam nije u redu ovo govorim kao predsednik kluba a mi nastojimo da nam svaki gost nesto dobije za jelo,proverite a danas ujutro ni kafe ni jedna kifla a ni dovidjenja neznam sta sam sam dobio za 400 din imali ste puno motora znaci dobro se gazdovalo al nije bas sve u zaradi.pozivam vas da zato dodjete na nas skup koji nece biti ni upola jak kao vas al cete otici zadovoljni i ispraceni sa osmehom organizatora sto kod vas danas nisam primetio ne zamerite mi al osecamo se nekako .... bitno da smo im uzeli pare pozdrav

• Podržavam 18

• U prolazu, 0 postova
  • Motocikl: suzuki k7 750

mesto odlicno mada ulaz malo skuplji ali dobili smo hemisku i upaljac -sve u svemu ok -dodjite u indjiju ove godine ulaz slobodan1zdravo.gif

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 713 postova
  • Motocikl: BMW R1200GS LC ADV

Pozdrav iz Kisaca mi bili odjuce od 16h da danas do 9h pohvale na organizaciji al zameram domacinima sledece,na ulazu covek naplati ulaz ,po meni malo previse al u redu zavalnice nezmam dal ste delili jer nas niko nije ni pitao odakle iako sam naglasaveo i pokazivao boje na ledjima,rakijicu nismo dobili a prijala bi nam jer smo tri puta dobro pokisli usput, dodjemo p[od satru gde bi trebalo biti rucak nema,pojelo se domacini ovo vam nije u redu ovo govorim kao predsednik kluba a mi nastojimo da nam svaki gost nesto dobije za jelo,proverite a danas ujutro ni kafe ni jedna kifla a ni dovidjenja neznam sta sam sam dobio za 400 din imali ste puno motora znaci dobro se gazdovalo al nije bas sve u zaradi.pozivam vas da zato dodjete na nas skup koji nece biti ni upola jak kao vas al cete otici zadovoljni i ispraceni sa osmehom organizatora sto kod vas danas nisam primetio ne zamerite mi al osecamo se nekako .... bitno da smo im uzeli pare pozdrav

Previse je klubova kod nas u gostima i prosle i ove godine te stoga zahvalnica gubi smisao i pravi organizacioni problem-treba to i podeliti i odvojiti vreme u programu za to.Stoga nemojte zameriti za zahvalnice.Rakijica je deljena na ulazu SVIMA,i rakije je bilo u ogromnim kolicinama tako da je nejasno kako je niste dobili? Rucak se stvarno pojeo... Obecavamo za sledeci susret nece se ponoviti,prihvatite izvinjenje u ime MK Civija.Jutros u 9h na hipodromu je bilo 15 clanova kluba,pili smo kafu na terasi na ulasku svi,i mi i gosti,svaki gost je pozdravljen.

"Dobro se gazdovalo" = znate li koliki je trosak za klub da napravi onakvu manifestaciju? ;)

Ne zamerite na propustima koji su nastali,sigurno cemo ih ispraviti i bicemo jos bolji sledece godine,skup sa 7000 ljudi u prostoru nije lako izgurati... :zdravo:

• Podržavam 3

• U prolazu, 40 postova
  • Motocikl: Hayabusa

Na kapiji je 2 coveka pisalo ko dolazi iz kojeg kluba.Cene ulaznica su izmedju klubova dogovorene.Nesto pre 16h sam sa svojom suprugom bio ispod satre,stao u red i pojeo tanjir pasulja.Da napomenem,rucak je poceo u 14.30.

Blizu 1000 stolica je bilo na raspolaganju pod satrom,bastama i restoranu.U nedelju oko 09h,bilo je prisutno bar 20 clanova MK Civije i sa gostima pilo kafu i ispratili ih.

Svima se zahvaljujemo na poseti,i sto ste doprineli da skup prodje u najboljem redu.

Vase primedbe bice iznete na sastanku,a imate moje zelje da napravite i bolji i veci susret.

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 252 postova
  • Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion

Mene shto se tiche,ovaj skup je svakako uspeo....najvishe mi je drago shto je vreme posluzilo... lokacija odlichna,a zao mi je shto nisu svi konji premeshteni pa se nadam da su dobro....pozdrav domacinima....

• Podržavam 1

Na kapiji je 2 coveka pisalo ko dolazi iz kojeg kluba.Cene ulaznica su izmedju klubova dogovorene.Nesto pre 16h sam sa svojom suprugom bio ispod satre,stao u red i pojeo tanjir pasulja.Da napomenem,rucak je poceo u 14.30.

Blizu 1000 stolica je bilo na raspolaganju pod satrom,bastama i restoranu.U nedelju oko 09h,bilo je prisutno bar 20 clanova MK Civije i sa gostima pilo kafu i ispratili ih.

Svima se zahvaljujemo na poseti,i sto ste doprineli da skup prodje u najboljem redu.

Vase primedbe bice iznete na sastanku,a imate moje zelje da napravite i bolji i veci susret.

vidim da sam pogresio sto sam izneo svoj licni utisak molim da primite moje izvinjenje u p[ravu ste bilo je puno nasih dragih kolega bajkera ma sve je u redu pozivam vas na nas crows weekend zadji vikend jula kisac 13 km od novog sada na putu za vrbas

• Podržavam 2

• U prolazu, 21 postova
  • Motocikl: Peugeot speedfight

Svaka cast na organizaciji!!!! Lokacija pun pogodak,program u kampu,defile,muzika .... MK Civija,momci sve pohvale !!! :takoje: :takoje: :takoje:

Dosli smo raspolozeni a vratili se prezadovoljni i puni utisaka ... Jedva cekamo opet da se druzimo!

p.s. Obavestavajte nas i o zurkama koje budu organizovane.Hvala!!! :aha:

• Podržavam 1

• Ne silazi, 5815 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

Evo nekoliko slika i od mene, sa malim zakašnjenjem.

R1Ng0_img0070mj.jpg

Y0IyQ_img0071sj.jpg

6UHzu_img0072zx.jpg

W45I8_img0073bq.jpg

N0iFq_img0074f.jpg

OVYAs_img0075iu.jpg

xUB8D_img0076yi.jpg

vw41H_img0077ks.jpg

fHTCe_img0078l.jpg

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja