IvicccA_Sabac 27 Napisano Maj 19, 2011 U prolazu, 92 postova Lokacija: Шабац,Србија Motocikl: Suzuki DL1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Pocelo je...zahuktava se... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TroxX 65 Napisano Maj 20, 2011 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: Sabac-Debeljaca(Banat) Motocikl: kawa zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Jucerasnje slike 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Maj 20, 2011 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuu koja lokacija.Ovo mora da ce biti haos. Valjda cu i ja nekad doci na Sabacki skup, Mnogi lepi trenutci me vezuju za Sabac ali eto nemam srecu da mogu da dodjem na skup. Komsije Srecno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano Maj 20, 2011 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc je 40-tak MC Sremaca pojelo neku prasad i ispili galone piva. Jedna ekipa se vracala puna 2 sata (27 km). 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Maj 20, 2011 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li biti nekih stuntera? Igara, nadmetanja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano Maj 21, 2011 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Retko lepa lokacija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kobaja 269 Napisano Maj 21, 2011 Svrati ponekad, 434 postova Lokacija: Sremska Mitrovica / Nemacka Motocikl: Suzuki GSX 600F Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc je 40-tak MC Sremaca pojelo neku prasad i ispili galone piva. Jedna ekipa se vracala puna 2 sata (27 km). Ma mogu i da predpostavim koja ekipa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1816 Napisano Maj 21, 2011 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan bajkerske igre su danas bice svega... Vidimo se !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mc SREMac 1142 Napisano Maj 21, 2011 Zainteresovan, 576 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: MS 1000DS, Apeninac Prijavi odgovor kao problematičan Meni je ova lokacija fantasticna,bio u cetvrtak (pozdrav Ninji ),a odoh i danas! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1568 Napisano Maj 22, 2011 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan sad sam stigo kući ko nije bio nezna šta je propustio 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 22, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Odlična organizacija i mesto, svaka čast Šapčani Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjordjeMijailovic 2644 Napisano Maj 22, 2011 Strucnjak, 1631 postova Lokacija: Novi Sad - Šabac Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nisu mi neke slike, ali nije na odmet... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Maj 22, 2011 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je perfekcija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILAN GS 99 Napisano Maj 22, 2011 MK.OTADZBINA SRBIJA, 104 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Sve pohvale skup je uspeo u potpunosti i veliki pozdrav Sremcima braci Chombetu 1i2 na odlicnom druzenju uzdravlje i vidimo se i dogodine 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Maj 22, 2011 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz Kisaca mi bili odjuce od 16h da danas do 9h pohvale na organizaciji al zameram domacinima sledece,na ulazu covek naplati ulaz ,po meni malo previse al u redu zavalnice nezmam dal ste delili jer nas niko nije ni pitao odakle iako sam naglasaveo i pokazivao boje na ledjima,rakijicu nismo dobili a prijala bi nam jer smo tri puta dobro pokisli usput, dodjemo p[od satru gde bi trebalo biti rucak nema,pojelo se domacini ovo vam nije u redu ovo govorim kao predsednik kluba a mi nastojimo da nam svaki gost nesto dobije za jelo,proverite a danas ujutro ni kafe ni jedna kifla a ni dovidjenja neznam sta sam sam dobio za 400 din imali ste puno motora znaci dobro se gazdovalo al nije bas sve u zaradi.pozivam vas da zato dodjete na nas skup koji nece biti ni upola jak kao vas al cete otici zadovoljni i ispraceni sa osmehom organizatora sto kod vas danas nisam primetio ne zamerite mi al osecamo se nekako .... bitno da smo im uzeli pare pozdrav 18 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlaki 3 Napisano Maj 22, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: indjija Motocikl: suzuki k7 750 Prijavi odgovor kao problematičan mesto odlicno mada ulaz malo skuplji ali dobili smo hemisku i upaljac -sve u svemu ok -dodjite u indjiju ove godine ulaz slobodan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1816 Napisano Maj 22, 2011 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz Kisaca mi bili odjuce od 16h da danas do 9h pohvale na organizaciji al zameram domacinima sledece,na ulazu covek naplati ulaz ,po meni malo previse al u redu zavalnice nezmam dal ste delili jer nas niko nije ni pitao odakle iako sam naglasaveo i pokazivao boje na ledjima,rakijicu nismo dobili a prijala bi nam jer smo tri puta dobro pokisli usput, dodjemo p[od satru gde bi trebalo biti rucak nema,pojelo se domacini ovo vam nije u redu ovo govorim kao predsednik kluba a mi nastojimo da nam svaki gost nesto dobije za jelo,proverite a danas ujutro ni kafe ni jedna kifla a ni dovidjenja neznam sta sam sam dobio za 400 din imali ste puno motora znaci dobro se gazdovalo al nije bas sve u zaradi.pozivam vas da zato dodjete na nas skup koji nece biti ni upola jak kao vas al cete otici zadovoljni i ispraceni sa osmehom organizatora sto kod vas danas nisam primetio ne zamerite mi al osecamo se nekako .... bitno da smo im uzeli pare pozdrav Previse je klubova kod nas u gostima i prosle i ove godine te stoga zahvalnica gubi smisao i pravi organizacioni problem-treba to i podeliti i odvojiti vreme u programu za to.Stoga nemojte zameriti za zahvalnice.Rakijica je deljena na ulazu SVIMA,i rakije je bilo u ogromnim kolicinama tako da je nejasno kako je niste dobili? Rucak se stvarno pojeo... Obecavamo za sledeci susret nece se ponoviti,prihvatite izvinjenje u ime MK Civija.Jutros u 9h na hipodromu je bilo 15 clanova kluba,pili smo kafu na terasi na ulasku svi,i mi i gosti,svaki gost je pozdravljen. "Dobro se gazdovalo" = znate li koliki je trosak za klub da napravi onakvu manifestaciju? Ne zamerite na propustima koji su nastali,sigurno cemo ih ispraviti i bicemo jos bolji sledece godine,skup sa 7000 ljudi u prostoru nije lako izgurati... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sekula Sabac 266 Napisano Maj 23, 2011 U prolazu, 40 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz Kisaca mi bili odjuce od 16h da danas do 9h pohvale na organizaciji al zameram domacinima sledece,na ulazu covek naplati ulaz ,po meni malo previse al u redu zavalnice nezmam dal ste delili jer nas niko nije ni pitao odakle iako sam naglasaveo i pokazivao boje na ledjima,rakijicu nismo dobili a prijala bi nam jer smo tri puta dobro pokisli usput, dodjemo p[od satru gde bi trebalo biti rucak nema,pojelo se domacini ovo vam nije u redu ovo govorim kao predsednik kluba a mi nastojimo da nam svaki gost nesto dobije za jelo,proverite a danas ujutro ni kafe ni jedna kifla a ni dovidjenja neznam sta sam sam dobio za 400 din imali ste puno motora znaci dobro se gazdovalo al nije bas sve u zaradi.pozivam vas da zato dodjete na nas skup koji nece biti ni upola jak kao vas al cete otici zadovoljni i ispraceni sa osmehom organizatora sto kod vas danas nisam primetio ne zamerite mi al osecamo se nekako .... bitno da smo im uzeli pare pozdrav Na kapiji je 2 coveka pisalo ko dolazi iz kojeg kluba.Cene ulaznica su izmedju klubova dogovorene.Nesto pre 16h sam sa svojom suprugom bio ispod satre,stao u red i pojeo tanjir pasulja.Da napomenem,rucak je poceo u 14.30. Blizu 1000 stolica je bilo na raspolaganju pod satrom,bastama i restoranu.U nedelju oko 09h,bilo je prisutno bar 20 clanova MK Civije i sa gostima pilo kafu i ispratili ih. Svima se zahvaljujemo na poseti,i sto ste doprineli da skup prodje u najboljem redu. Vase primedbe bice iznete na sastanku,a imate moje zelje da napravite i bolji i veci susret. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1077 Napisano Maj 23, 2011 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan mi se lepo proveli... bila i rakija na ulazu, bilo i pasulja a najvise dobre zajebancije... pozdrav, Velja bandit 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_baby 85 Napisano Maj 23, 2011 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha xj600 S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Mene shto se tiche,ovaj skup je svakako uspeo....najvishe mi je drago shto je vreme posluzilo... lokacija odlichna,a zao mi je shto nisu svi konji premeshteni pa se nadam da su dobro....pozdrav domacinima.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Maj 23, 2011 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav iz Kisaca mi bili odjuce od 16h da danas do 9h pohvale na organizaciji al zameram domacinima sledece,na ulazu covek naplati ulaz ,po meni malo previse al u redu zavalnice nezmam dal ste delili jer nas niko nije ni pitao odakle iako sam naglasaveo i pokazivao boje na ledjima,rakijicu nismo dobili a prijala bi nam jer smo tri puta dobro pokisli usput, dodjemo p[od satru gde bi trebalo biti rucak nema,pojelo se domacini ovo vam nije u redu ovo govorim kao predsednik kluba a mi nastojimo da nam svaki gost nesto dobije za jelo,proverite a danas ujutro ni kafe ni jedna kifla a ni dovidjenja neznam sta sam sam dobio za 400 din imali ste puno motora znaci dobro se gazdovalo al nije bas sve u zaradi.pozivam vas da zato dodjete na nas skup koji nece biti ni upola jak kao vas al cete otici zadovoljni i ispraceni sa osmehom organizatora sto kod vas danas nisam primetio ne zamerite mi al osecamo se nekako .... bitno da smo im uzeli pare pozdrav Na kapiji je 2 coveka pisalo ko dolazi iz kojeg kluba.Cene ulaznica su izmedju klubova dogovorene.Nesto pre 16h sam sa svojom suprugom bio ispod satre,stao u red i pojeo tanjir pasulja.Da napomenem,rucak je poceo u 14.30. Blizu 1000 stolica je bilo na raspolaganju pod satrom,bastama i restoranu.U nedelju oko 09h,bilo je prisutno bar 20 clanova MK Civije i sa gostima pilo kafu i ispratili ih. Svima se zahvaljujemo na poseti,i sto ste doprineli da skup prodje u najboljem redu. Vase primedbe bice iznete na sastanku,a imate moje zelje da napravite i bolji i veci susret. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Maj 23, 2011 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan vidim da sam pogresio sto sam izneo svoj licni utisak molim da primite moje izvinjenje u p[ravu ste bilo je puno nasih dragih kolega bajkera ma sve je u redu pozivam vas na nas crows weekend zadji vikend jula kisac 13 km od novog sada na putu za vrbas 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TeaTwix 14 Napisano Maj 24, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Peugeot speedfight Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na organizaciji!!!! Lokacija pun pogodak,program u kampu,defile,muzika .... MK Civija,momci sve pohvale !!! :takoje: Dosli smo raspolozeni a vratili se prezadovoljni i puni utisaka ... Jedva cekamo opet da se druzimo! p.s. Obavestavajte nas i o zurkama koje budu organizovane.Hvala!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 28, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekoliko slika i od mene, sa malim zakašnjenjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...