jager 3446 Napisano Maj 24, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja i vozio glajder, gde neću smeti u tandem?? :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Maj 24, 2011 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan E jebiga sad! Ako on preko Platinija ne moze da nabavi francuske gume ne znam ko moze! Uostalom, boli me uvo! Neka tera na cemu hoce! Ma lud je da zove Platinija, videcemo, ako ne stignu TKC do srede da mu Popsy dobavi HAJDENAU....pa nek tera ako mu se tera.... Imam ja HAJDENAU K60Scout, baš za taj motor, 140/80-17 i 90/90-21. Stigle danas, sutra na carini, Friške, DOT1911 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 24, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je cena? dosta nas to zanima.. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 24, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Moze, moze ko sme, moze Kad je to bio problem nego kolika je nosivost tog paraglajdera :jee: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Maj 24, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Popsy, NEĆEŠ VALJDA?? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 25, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan oću što neću, samo neću prvi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Maj 25, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ti i ja, vučemo šibicu ko će prvi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6677 Napisano Maj 25, 2011 Drug član, 3050 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Hehehehehe, možete, ali posle mene :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Maj 25, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Posle tebe, teško. Popucaće konopci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6677 Napisano Maj 25, 2011 Drug član, 3050 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ja mu dođem kao test, ako mene izdrži, za vas će biti vrlo bezbedno. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Maj 25, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vidiš, nisam na taj način razmišljao Pa.... probaćemo U svakom slučaju SE VIDIMO!!!!!!! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Maj 25, 2011 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mozete i tandem Evo ja cu da fotkam obecavam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Maj 25, 2011 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jager ipak dolazis ? Jesam li nesto propustio pa se odlaze za sledeci vikend ili si eskivirao reli 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 25, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Dao neopozivu ostavku. Hoće zena u Kotlinu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Maj 25, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim, koji god vikend bio, a žena ne ide u Kotlinu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 25, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim, koji god vikend bio, a žena ne ide u Kotlinu. ni kući te ne vidi više od tri dana u cugu, zamisli jos u kotlinu da moras sa njom 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 25, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Taman da ga se uzeli.. ko da ga gleda onako blesavog po ceo dan.. a pogotovu noc.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 25, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ako se leti sa Divčibara u tandemu, Bane reče da je 4 leta 100 eur. Tako da ko je zainteresovan nek se oraganizuju za jednu četvorku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Maj 25, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jel' to... četvorica odjednom? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Maj 25, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Јел су то у најави неки групњаци ?!?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Maj 25, 2011 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Svasta ce se izgleda desiti ove godine u Kotlini. :lol: :lol: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Maj 25, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Јел су то у најави неки групњаци ?!?! Što? da ne bi možda da učestvuješ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 25, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan dziiiii, dziiii, dziiii, dzinovska ljulja, idemo bacači, idemo letači ... ko skine patka, nagradnja vožnja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Maj 25, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Више ће то бити овако: "Родео, родео, велики родео! А сада - БОРБА ЧОВЕКА И МАГАРЦА, да ли ће мали Били успети!? ДА! Али НЕ! Ту је опаки убица Џони Ринго кога су фармери ухватили и обесили!" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Maj 25, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan 9... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...