ZZ 424 Napisano Maj 18, 2011 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Luzern Motocikl: Kawasaki VN800A Prijavi odgovor kao problematičan Pre koji dan sam preparkirao motor u dvorištu, bez kacige na glavi. LELEeeee, kako motor totalno drugačije zvuči kada nemaš kacigu na glavi!! Sve neki novi zvuci... Ja moj i ne smem bez kacige...čak ga i zagrevam u mestu sa njom Inače i oni koji ne nose istu sa mnom u vožnji i te kako nose... Tu mu ja dođem kao neka mirovna misija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Maj 19, 2011 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan A suvozaca da ne pominjem, ne dozvoljavam niko da sedne iza mene bez kacige. To je pravilo ili tako ili peske. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PapaStalin 113 Napisano Maj 19, 2011 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Beograd / Smederevo Motocikl: Suzuki DL650 Prijavi odgovor kao problematičan .... Svako ko je iole malo pametan, staviće prst na čelo i reći:"Naravno da ću da stavim kacigu" ma ajde molim te, pa ko je tolko lud da stavi prst na celo i onda navuce kacigu, jel treba prst da se zaglavi u kacizi, i kako posle da se vozi... bre ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenad_dj 305 Napisano Maj 19, 2011 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha fz1 Prijavi odgovor kao problematičan Juce i danas sam proveo dosta vremena setajuci Beogradom...bar polovina motorista NIJE imalo kacigu, narocito skuterasi!!! Dakle, situacija se pogorsava, tipicno za ovu zemlju i ljude, umesto da napredujemo mi stalno retardiramo...naravno na celu sa saobracajnom policijom koju boli d*** sta se desava na ulici!? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Clyde 182 Napisano Maj 19, 2011 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Miljakovac Motocikl: Bio nekad Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Sigurno znam da je u Americi zakon razlicit sto se tice nosenja, odnosno nenosenja kacige, od drzave do drzave, u nekim su obavezne, u nekima nisu. Nije ni cudo sto i na nasem forumu ima ovoliko buke oko toga... Jos malo pa cu sa kacigom i na spavanje, navikne se covek, pa mu posle cudno bez nje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan1979 22 Napisano Maj 19, 2011 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Banovci Motocikl: Suzuki Freewind 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nikada ne vozim bez kacige , stalno nesto lupa, puca , zveci na motoru mislim raspasce se. Sa kacigom radi ko singerica 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rock_oN 136 Napisano Maj 19, 2011 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPz 550 uni-trak, Bt 50s Prijavi odgovor kao problematičan Upravo se speremam i idem da se vozim, samo sam cekao da procitam sve A ja inace imam cross kacigu, i sluzi odlicno, samo ako te nesto ne opali po oku Cim bude para bice i full kacige. Ostalo skoro pa imam, sem pantalona i rukavica... Mada vozim bt-a ne ide nesto brzo, zato se vozim preko noci, bolje ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thaedass 822 Napisano Maj 20, 2011 Xtreme, 392 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakve ptice ... veselje dolazi kad pregaziš psa! Ako tada ne padneš, odlično si prošao. Meni je uspelo.. Sva sreća, nit' sam pao (a bio sam sa ženom na motoru), nit' je pas uginuo. Samo je plačući odjurio. Nadam se da mu nisam ništa polomio Prosao vec jednom,nazalost.. Sa 80-90km/h sam pokupio neku lutalicu koja se pojavila iz mraka - leva saka izlomljenja (sendvic bankina-saka-motor),sreca u rukavice jer ko zna koju salatu bih dovukao u urgentni,blagi potres mozga uz 2m plavog traga sastrugane kacige na asfaltu i naprsla kost u levom stopalu. A pas k'o pas.nastavio svoju setnju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1438 Napisano Maj 20, 2011 Drug član, 1953 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan @Thaedass koji motor si vozio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wosa.sabac 5 Napisano Maj 21, 2011 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan U Sapcu nose kacige bajkeri a ne nose smekeri i momci koji su "puni para" i sa sve R-ovima su caffe raceri, cast izuzetcima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thaedass 822 Napisano Maj 21, 2011 Xtreme, 392 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan @Thaedass koji motor si vozio? Suzuki RG80 Gamma.. Da sam vozio i hard enduro ne bi mi pomoglo,pod takvim uglom mi je uleteo.. Sreca ostali smo oboje zivi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opusteni 155 Napisano Maj 21, 2011 . . ., 172 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Japaner Prijavi odgovor kao problematičan U Sapcu nose kacige bajkeri a ne nose smekeri i momci koji su "puni para" i sa sve R-ovima su caffe raceri, cast izuzetcima! Svuda je to tako,stave cvike rasiri ko sta ima od ramena stavi neku nesretnicu na motor koja svom snagom pokusava da izbaci ono sto ima od guzice i kao oni se voze. Katastrofa 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1035 Napisano Maj 22, 2011 Drug član, 1093 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan @ Wosa i Opusteni Pa kakve veze ima? Sto vama to smeta...ili bilo kome Svako ima sopstveno vidjenje motora i njegove svrhe. Neko putuje...neko ore...neko pegla...neko voli sve to...a nekome motor sluzi da voza ribe i njime ide od kafica do kafica. Ne vidim sta je tu lose. Takodje sam procitao na forumu komentar sa slicnim podrugujucim tonom,parafraziram "...uzmi fotoaparat,kupi BMW,vozi polako i pravi putopise...". Ljudi,sto bi rekli nasi stari: "U se i u svoje kljuse" 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rock_oN 136 Napisano Maj 22, 2011 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GPz 550 uni-trak, Bt 50s Prijavi odgovor kao problematičan Necemo dati motore da ih iskoriscavaju! Salim se, Tony, sto se tice toga da svako ima svoje vidjanje motora to si u pravu, al kad pogledas, zbog takvih nekad i nagrabuse i pravi bajkeri, mnogo pljuju po nama, a niko od nas ne divlja po gradu i ne glupira se da bih privuko paznju, kao sto rade pozeri, a oni nam samo kvare bajkerski ponos , kao sto je neko naveo "Ako kupis motor,ti si motociklista... Biti bajker,je nacin zivota! Ponosni nacin zivota koji drzimo uzviseno"... I tako... Pozz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1035 Napisano Maj 22, 2011 Drug član, 1093 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Biti bajker,je nacin zivota! Pa nekom jeste a nekom nije. Nekom je to samo gomila gvozdja za prevoz sa tacke A do tacke B. Sto se tice divljanja,mislim da je tema "POZERAJ" a ne "DIVLJANJE". Ja zaista nemam nista protiv pozeraja...niti vidim zasto bi neko imao. A divljanje je nesto sasvim drugo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Maj 22, 2011 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan Nekada mnogo davno, kada se sluzio vojni rok u staroj JNA, desavalo se da neko napravi lom u zelenoj uniformi. Pa svi kazu " vojska" je uradila cudo, (polupala kafanu ili nekog grupno pretukla opasacima). Tako da je i danas slicna prica: Svi koji voze dva tocka su bez opreme, voze gologuze zbunjene klinke (ili buduce sponzorusice?), i prave s..nja po putevima. Ja se spremam da ugradim pomocne tockove na motoru(voziti 2+2 tocka) i onako nisam u klubovima i volim sam da se vozim tako da nisam tipican pozer niti me to zanima. Ja jednostavno tj. prosto volim motor! 0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wosa.sabac 5 Napisano Maj 22, 2011 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan @ Wosa i Opusteni Pa kakve veze ima? Sto vama to smeta...ili bilo kome Svako ima sopstveno vidjenje motora i njegove svrhe. Neko putuje...neko ore...neko pegla...neko voli sve to...a nekome motor sluzi da voza ribe i njime ide od kafica do kafica. Ne vidim sta je tu lose. Takodje sam procitao na forumu komentar sa slicnim podrugujucim tonom,parafraziram "...uzmi fotoaparat,kupi BMW,vozi polako i pravi putopise...". Ljudi,sto bi rekli nasi stari: "U se i u svoje kljuse" Ova zadnja ti je dobra ... ma nemam ja nista protiv toga, ali dodje covek i kaze meni kako ja nisam bajker jer vozim SM i to jos 125 a on sa R1 nije izasao iz grada (a ja obisao malte ne pola Srbije s mojim zverkanom)... ni do prvog sela nije otisao... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wosa.sabac 5 Napisano Maj 22, 2011 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan Biti bajker,je nacin zivota! Pa nekom jeste a nekom nije. Nekom je to samo gomila gvozdja za prevoz sa tacke A do tacke B. Sto se tice divljanja,mislim da je tema "POZERAJ" a ne "DIVLJANJE". Ja zaista nemam nista protiv pozeraja...niti vidim zasto bi neko imao. A divljanje je nesto sasvim drugo. Ja se slazem, BITI bajker je nacin zivota!...a biti pozer i maneken...isto nacin zivota Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Maj 22, 2011 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Biti bajker,je nacin zivota! A sta smo mi koji zivimo kao i svi ostali koji ne voze motor, s tom razlikom da volimo da vozimo motore ? Sta podrazumeva taj bajkerski nacin zivota, kozne gace i posecivanje moto skupova ? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 22, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko kapiram, srž ove teme je vožnja motora u zaštitnoj opremi koja se sastoji od Fila papuča i Rayban naočara, nije tema ko je bolji bajker. Što je najgore, viđam gomilu tinejdžerki koje voze skutere bez ikakve opreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thaedass 822 Napisano Maj 22, 2011 Xtreme, 392 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Koliko kapiram, srž ove teme je vožnja motora u zaštitnoj opremi koja se sastoji od Fila papuča i Rayban naočara, nije tema ko je bolji bajker. Što je najgore, viđam gomilu tinejdžerki koje voze skutere bez ikakve opreme. [sarkasm]Kako su sebi to dopustile? Uopste nisu kul[/sarkasm] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Maj 22, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan U jeeee ... od pozeraja otišlo u smisao života ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6430 Napisano Maj 22, 2011 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Koliko kapiram, srž ove teme je vožnja motora u zaštitnoj opremi koja se sastoji od Fila papuča i Rayban naočara, nije tema ko je bolji bajker. Što je najgore, viđam gomilu tinejdžerki koje voze skutere bez ikakve opreme. Jeste to srz teme, ali ne kapiram kako vas ne mrzi da drobite o opremi non stop iznova, od kad posecujem ovaj forum, uvek ima neke teme gde se prica o nosenju opreme. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Maj 23, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Aco, dolaze novi ljudi pa ne traže stare teme, već postavljaju jedne te iste ponovo i ponovo. Šta da se radi, razglabamo jedno te isto, sve to ide u rok službe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opusteni 155 Napisano Maj 23, 2011 . . ., 172 postova Lokacija: Indjija Motocikl: Japaner Prijavi odgovor kao problematičan @ Wosa i Opusteni Pa kakve veze ima? Sto vama to smeta...ili bilo kome Svako ima sopstveno vidjenje motora i njegove svrhe. Neko putuje...neko ore...neko pegla...neko voli sve to...a nekome motor sluzi da voza ribe i njime ide od kafica do kafica. Ne vidim sta je tu lose. Takodje sam procitao na forumu komentar sa slicnim podrugujucim tonom,parafraziram "...uzmi fotoaparat,kupi BMW,vozi polako i pravi putopise...". Ljudi,sto bi rekli nasi stari: "U se i u svoje kljuse" Slazem se i sa tim al kod mene u gradu niko osim takvih nemoze da stane i prodje tamo gde njih navodno nevide. Za takve nepostoje ni ogranicenja brzine ni ugrozavanje saobracaja ni vozacki ispiti ni regularni motori ni registrovani,za njih je bez zakonje.To mi smeta kod takvih rasirenih decaka To mi smeta, 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...