Jump to content

Moto Zajednica

Pomoć za Peru iz Velike Lomnice (kod Kruševca)

62 članova je glasalo

1. 1. Na koji način pomoći malom Peri?

• Finansijski, kroz skupljanje sredstava
      16
    • Aktivno, kroz skupljanje sredstava i organizovan odlazak kod njega zarad pomoći u osposobljavanju kuće i imanja
      46

Recommended Posts

• Drug član, 1228 postova
  • Motocikl: BMW R1100R

Da bi bilo malo jasnije: 1 nismo gomila 2 .poseta usaglasena sa inicijatorom akcije 3.dogovoren susret sa starateljem i Perom 4.cilj i svrha posete treba da sagleda uslove u kojima date zivi.5.napravi procenu sta je najneophodnije da mu bude lepsi zivot.6 .izricito sam zahtevao od staratelja da ne ukljucuje nikakve medije. E sad za komentar malog Brata .Ja sam razmenuo sedmu deceniju zivota dozvolices da ipak znam sta i kako radim. Drugari -ce najvaznije da ovo USPE sto je Nenad pokrenuo. Neka nam je srecan put.

• Podržavam 8

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 155 postova
  • Motocikl: BMW R 1200GS

Da bi bilo malo jasnije: 1 nismo gomila 2 .poseta usaglasena sa inicijatorom akcije 3.dogovoren susret sa starateljem i Perom 4.cilj i svrha posete treba da sagleda uslove u kojima date zivi.5.napravi procenu sta je najneophodnije da mu bude lepsi zivot.6 .izricito sam zahtevao od staratelja da ne ukljucuje nikakve medije. E sad za komentar malog Brata .Ja sam razmenuo sedmu deceniju zivota dozvolices da ipak znam sta i kako radim. Drugari -ce najvaznije da ovo USPE sto je Nenad pokrenuo. Neka nam je srecan put.

:takoje: :takoje: :takoje:

• Princ Sherwood-a, 2447 postova

Samo bih voleo da ne ispadne da sam ja iakav bitan faktor u ovome, treba da pomognemo decku bez obzira ko je inicirao. Mogao je to da bude bilo ko od nas :)

Ekipo, srecan put, zao mi je sto ne mogu sa vama :takoje:

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 390 postova
  • Motocikl: Jawa 350 TS '91

Свака част!!! :takoje:

Желим вам срећан пут и безбедан повратак.

Поздравите Перу и у наше име.

• BJB Maxi Scooter Club, 469 postova
  • Motocikl: pa najbolji nego koji drugi :-)))

Pridodajem se, Predlazem da posetimo dete pre konacnog dogovora.

Ima li netko da mu je blizu?

tek danas sam video ovo .ja sam na 30 km od njih pa cu danas ili sutra da odem i vidim kako mogu,tj mozemo da pomognemo decaku .

kada ste u kš pošto bih i ja išao sa vama i da zajedno vidimo kakva je situacija ? moze i neki br mob u pp radi lakse komunikacije ???

• Zainteresovan, 635 postova
  • Motocikl: Suzuki DL650

zeleo bih decku da poklonim racunar athlon XP, ali mi treba pomoc nekog ko se razume u racunare. pre dve godine je samo prestao da radi, verovatno je napajanje stradalo. nikad nisam probao da opravim.

da li bi neko bio voljan da dodje do mene sa alatom, na pivo i sarmu, da vidimo u cemu je problem. da opravimo, ili da uzmemo novo napajanje, da sredimo sve, instaliramo windows, neke programe za skolu, i to sto njemu treba za gradjevinu.

nedostaje samo monitor, mozda ce se naci jos neki clan da ima nesto staro sto mu ne treba.

znam da je decku mnogo toga prece sada prece, ali ce mu racunar sigurno trebati za skolu dalje.

• Podržavam 2

kada ste u kš pošto bih i ja išao sa vama i da zajedno vidimo kakva je situacija ? moze i neki br mob u pp radi lakse komunikacije ???

posalji mi broj telefona na pp

• Princ Sherwood-a, 2447 postova

zeleo bih decku da poklonim racunar athlon XP, ali mi treba pomoc nekog ko se razume u racunare. pre dve godine je samo prestao da radi, verovatno je napajanje stradalo. nikad nisam probao da opravim.

da li bi neko bio voljan da dodje do mene sa alatom, na pivo i sarmu, da vidimo u cemu je problem. da opravimo, ili da uzmemo novo napajanje, da sredimo sve, instaliramo windows, neke programe za skolu, i to sto njemu treba za gradjevinu.

nedostaje samo monitor, mozda ce se naci jos neki clan da ima nesto staro sto mu ne treba.

znam da je decku mnogo toga prece sada prece, ali ce mu racunar sigurno trebati za skolu dalje.

Mogu ja da pomognem, samo da se dogovorimo oko termina. Naravno, ako si u Beogradu, teško ću do Smedereva u skorije vreme :)

• Zainteresovan, 635 postova
  • Motocikl: Suzuki DL650

Mogu ja da pomognem, samo da se dogovorimo oko termina. Naravno, ako si u Beogradu, teško ću do Smedereva u skorije vreme :)

u BG sam, nego razmisljam, mogu da donesem racunar i do tebe, ako imas neku radionicu i slicno, da ne vuces alat sav sa sobom.

kad god imas vremena, ostavicu br telefona na pp. ja sam u principu popodne slobodan i vikendom

pozdrav

e zdravo svima , ja upravo stigoh kuci iz lomnice pa da prenesem svoje utiske.po mom misljenju decaku je neophodna pomoc u smislu gradjevinskih radova kao npr oluci na krovu,da se okrece sobe ,laminat za podove i kupatilo treba komplet da se pravi novo iz pocetka .kod ostalih clanova su slike koje ce to bolje docarati i opisat.veliki pozdrav

• Drug član, 893 postova
  • Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83

Nisam odavno pisao u ovoj temi jer vec danima skoro da na prilazim kuci, ali redovno pratim sta se desava, kakav god da bude dogovor potrudicu se da ga ispostujem koliko god budem u mogucnosti. A sada da sacekamo izvestaj Daneta, Kamikaze, Cobeta i ekipe (momci, svaka cast!), pa da vidimo sta dalje...

E ovako stoje stvari drugari...

Staratelji su nas docekali pravo domacinski, rucak i sve ostalo sto ide uz to, razgovarali smo malo sa njima dok Pera jos nije stigao iz skole.

Inace Pera je jedan divan decko koga sudbina nije stedela ni malo, cutljiv, stidljiv i nenametljiv a vrlo vredan... Covek ne moze da ostane ravnodusan kada se susretne sa tim tuznim ocima i patnjom koju u sebi nosi ovaj mladic. Uslovi u kojima zivi Pera su katastrofalni, decko nema ama bas nista i sve mu treba, na slikama cete videti u kakvom je stanju kuca...

post-1015-0-76912500-1305235791_thumb.jpgpost-1015-0-47573600-1305235833_thumb.jpgpost-1015-0-32794700-1305235878_thumb.jpgpost-1015-0-77086400-1305235915_thumb.jpgpost-1015-0-13706800-1305235957_thumb.jpgpost-1015-0-27688600-1305235989_thumb.jpgpost-1015-0-77459700-1305236035_thumb.jpgpost-1015-0-10055500-1305236087_thumb.jpg

1.Krov da se malo prepravi i da se stave oluci

2.Krecenje cele kuce iznutra

3.Voda da se dovede u gornji deo kuce gde Pera boravi

4.Da se uradi kupatilo komplet, plocice, kada, solja, lavabo ( voda postoji )

5.Da se postavi laminat ili tepih u sobi gde Pera boravi

6.Komodice, stolice, sto, ormari, nista nema od toga ( dobio je u medjuvremenu dva kreveta )

7.I neko da popravi ovaj Perin motor jer je sa njnim izvlacio drva iz sume da bi imao da se greje

8.Jedino sto mi je Pera rekao da bi voleo traktor da ima jer pozajmljuje od nekog druga traktor, radi u polju i deli sa njim zaradu, to mu je jedini izvor prihoda, inace Pera sve radi i vrlo je vredan decko...

Eto ukratko sam vam preneo utiske iz prve ruke i sada je sve na nama, hocemo da sakupljamo novac pa da platimo neko to da odradi ili mi da zasucemo rukave i da direktno ucestvujemo u renoviranju

• Podržavam 2

• Svrati ponekad, 270 postova
  • Motocikl: Bmw gs1200lc

Pratim i podrzavam svaka cast za organizatora :takoje: pomoci cu novcem koliko mogu a sto se tice gletovanja i krecenja tu je moj kum moler i ja segrt kad se resi kad se ide javite mi samo da bude vikend zbog kuma

• Drug član, 1953 postova
  • Motocikl: Strom 650 xt

Mislim da je bolje da mi to sami uradimo. Ja recimo umem da krecim i gletujem. Umem i da stavljam laminat ako bude novca za njega. Majstori ce nam uzeti dosta para kojim mozemo jos nesto da kupimo. Kad skupmo pare i kad kupimo potreban materijal nije mi problem da nekoliko dana radim kod Pere. Bitno mi je samo da to bude posle 10. juna zbog posla. Mada to je za mesec dana i mislim da nam je bar toliko potrebno da skupimo pare i da organizujemo majstore (sa foruma).

Kamikaza@ jel potreban televizor Peri? Imam jedan sony koji ne koristim samo da vidim u kakvom je stanju.

Ko se razume nek napravi nesto u vezi ziro racuna na koji cemo da uplacujemo pare. Sto pre bude otvoren racun vise ce ljudi da vidi i da uplati nesto.

• Podržavam 2

Mislim da je bolje da mi to sami uradimo. Ja recimo umem da krecim i gletujem. Umem i da stavljam laminat ako bude novca za njega. Majstori ce nam uzeti dosta para kojim mozemo jos nesto da kupimo. Kad skupmo pare i kad kupimo potreban materijal nije mi problem da nekoliko dana radim kod Pere. Bitno mi je samo da to bude posle 10. juna zbog posla. Mada to je za mesec dana i mislim da nam je bar toliko potrebno da skupimo pare i da organizujemo majstore (sa foruma).

Kamikaza@ jel potreban televizor Peri? Imam jedan sony koji ne koristim samo da vidim u kakvom je stanju.

Ko se razume nek napravi nesto u vezi ziro racuna na koji cemo da uplacujemo pare. Sto pre bude otvoren racun vise ce ljudi da vidi i da uplati nesto.

Ovo je clanak od danas, tu ima broj ziro racuna:

http://www.novosti.rs/vesti/naslovna/aktuelno.69.html:330108-Decak-nije-sam

Ima neki stari TV

• Drug član, 707 postova
  • Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125

Ima neki stari TV

smatram da je covek mislio da mi otvorimo "NAS" ziro-racun za sakupljanje novca...

• . . ., 172 postova
  • Motocikl: Japaner

Slazem se i nadam da cu biti u mogucnosti sa vremenom da i ja radim kod Pere par dana,nama po par dana rada njemu znaci zivot. :takoje:

• Rider on the storm, 1272 postova
  • Motocikl: Pesadinac

Ako se izdogovaramo da se ode tamo da se nesto radi,90% racunajte na mene,jedino da me neko poveze sa sobom,inace,trebalo bi mi par dana sa ovim mojim skuterom :)

Ne znam ni moleraj,ni gletovanje,al` sto umem ormare da nosim,pa to je milina gledati :)

• Drug član, 1260 postova

Ima neki stari TV

smatram da je covek mislio da mi otvorimo "NAS" ziro-racun za sakupljanje novca...

Skupimo pare na "nas" racun, kupimo sta treba, odemo tamo i uradimo sta treba

Ako ostane viska damo mu da kupi traktor

• Svrati ponekad, 390 postova
  • Motocikl: Jawa 350 TS '91

Слажем се! :takoje:

Лично, мислим да би наш рад, поред залагања, утицао да акција добије на ''тежини'' и величини.

Иначе, нисам неки молер, керамичар, водоинсталатер... тако да бих радо пошао како би помогао онима којима је то занимање, или то раде како треба... Ако ништа друго... онда да додам потребан алат.

Или, као што Сколс рече... помогнем при преношењу ормара. :hej:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja