strugo 236 Napisano Februar 27, 2013 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan ljudi odnesite sijalice u prodavnicu auto delova i uzmite po uzorku,sijalica za motor se nerazlikuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Decembar 20, 2014 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih preporucio i YAMAHA BAREL Beograd, adresa Beograd, Sava Centar lok. 17 +381 60 672 92 82 Ja kupio MT Blade Reborne kacigu pre nedelju dana, imaju popuste na svu robu. Primer, 25% na Shark kacige, Held jakne, obucu, itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 350 Napisano Januar 30, 2015 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan pancevo moto promet / Adresa - Lava Tolstoja 11/Telefoni - 013/334-511 srevis i delovi takodje nesto popreme akumulatori u svetog sade mislim da je br 16 preko od maksija i doma omladine/ provera ,prodaja, odkup i popravka akumulatora od nje prema posti ima jedna prodavnica uglavnom traktorskih guma al mogu da poruce u moto gume inace naj povoljniji sto se tice unutrasnjih guma moto mita je bio u trznom centru kod suda ul. radomira putnika bivsa jna ne znam dal jos postoji > moto odeca ,obuca i kacige ako ko zna jos nesto neka kaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProjectLord 55 Napisano Maj 30, 2015 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBRF4i, KLX650, TT600S Prijavi odgovor kao problematičan "MotoGhost", Beograd Cara Nikolaja II 37, Vračar 011/3836-906 www.moto-oprema.net Potrošni matrijal - sve živo; oprema: Dainese, kacige Arai, Shoei i drugo. Cene iste ili čak niže nego kod drugih i uz to besplatna ugradnja tj. zamena delova kupljenih kod njih. Po tome su hit! Danas kupio set RK lanac i lancanike u ovoj radnji, i covek mi ladno besplatno zamenio... Ja se odusevio, zaboravih mu ime (izvinjavam se). Majstori mi trazili od 30-40eur za zamenu, nije da ne cenim tudji rad i naplatu, ali covek mi zamenio gratis... Cena nesto manje od 15000din za set. Jedna velika preporuka od mene! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Octobar 3, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Šta je aktivno od prodavnica moto-opreme u Nišu? Za neki dan ću na tu stranu pa bih potražio kacigu da kupim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuybT 290 Napisano Februar 7, 2016 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, jel poznaje neko Stefana Vesića iz Obrenovca? Ima dosta opreme po povoljnim cenama, pa sam se zabrinuo da li je roba original, da nije polovna i sl.? Jel imao neko iskustva ili da li znate čoveka lično (koliko sam skontao, član je nekog moto kluba iz Obrenovca)? Njegov kupujem prodajem izlog: http://moto-veske.kpizlog.rs/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Februar 8, 2016 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Nisam iz Obrenovca ali koliko znam roba je originalna. Aktivan je na Manijacima pa pogledaj tamo. dosta ljudi je kupilo Schubert (C3Pro cini mi se) kacige i niko se nije zalio. Preporucio bih ti samo da prvo proveris preko telefona velicine onoga sto te zanima jer neke stvari brzo rasproda a opet sa druge strane za krupne momke kao sto sam ja u trenutku mog interesovanja nije ima bas nista na stanju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrela 950 Napisano Februar 23, 2016 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan + za momka iz Obrenovca, sve opreme sto ima je originalno i jako je povoljanja licno sam uzeo alpinestars dvodelni kombinezon i prezadovoljan sam, sve ima etikete i originalne cene iz prodavnica koliko je sta kostalo sto se lako moze proveriti na netu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano Octobar 19, 2021 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Na preporuku instruktora za jeftine rukavice svratih u Srdex, drže "kinesku robu" mada što sam video naročito su mi se dopale "civilne" pantalone sa protektorima koji se vade sa spoljne strane i imaju stvarno šaren izbor rukavica od 1000 do 7000 dinara, već od 2400 ima kožnih modela sa protektorima (verovatno uzimam jedne takve, marke IICON :-) ), dok su od 4k pa na više kopije poznatih brendova, ima i modela za stazu. Žena koja radi strpljiva i hoće da pomogne. Imaju i jakne i rančeve i generalno svašta. Kod restorana Složna Braća u Vodovodskoj se nalaze. A da ih nađem pomogao mi kolega bajker koji drži prodavnicu ulja u blizini. Ispričasmo se lepo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarmi636 578 Napisano Octobar 19, 2021 Zainteresovan, 330 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, da li neko ima kontakt Stefana Vesića iz Obrenovca i da li zna ako momak jos prodaje opremu ? Takodje, da li znate za neku radnju koja prodaje Knox rukavice ? Jedino sto sam uspeo da pronadjem je Motoland ali nemaju mnogo modela. Konkretno me zanima Knox Nexos. Da dodam, ako neko voli LS2 opremu. Brend drzi prodavnica u Kaću, nema sta nemaju. Svetosavska 70A- 74. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja atlantic 200 77 Napisano Jul 20, 2022 Svrati ponekad, 34 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Piaggio Vespa 134ccm 1982. Yamaha Dragstar 650 2008. Prijavi odgovor kao problematičan Moja preporuka za Moto D iz Sombora!Kupovao sam neke delove od momka i opremu pa ajde ne znam gde da ga pohvalim i eto ovde sam . Moto D Sombor Adresa:Beogradska 1.Sombor Telefon:0637344795 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan.jov 20 Napisano April 5, 2023 (promenjeno) U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM Duke 390 Prijavi odgovor kao problematičan Catalyst Moto u Leštanima na Smederevskom putu. Dosta opreme, uglavnom LS2 i Modeka. Sveza prodavnica, otvorena pre par dana. Promenio April 5, 2023 član ivan.jov 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10049 Napisano April 6, 2023 Ne silazi, 2322 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...