Jump to content

Moto Zajednica

ivan.jov

Članovi
  • Broj tema i poruka

    0
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    KTM Duke 390

Poslednji posetioci profila

197 profile views

ivan.jov's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

20

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav kolege, Već par meseci radi novi moto shop Catalyst Moto u Leštanima. Prodavnica je prostrana, dosta moto opreme. Na 15ak minuta iz centra Bg-a autoputem a takodje bliska ljudima prema Smederevu. Da li je neko od članova bio u poseti i kakva su vam iskustva? Veliki pozdrav!
  2. Catalyst Moto u Leštanima na Smederevskom putu. Dosta opreme, uglavnom LS2 i Modeka. Sveza prodavnica, otvorena pre par dana.
  3. Drage kolege, Početkom marta planiramo otvaranje nove prodavnice moto opreme u Leštanima, površine prodajnog prostora 130m2. Imamo viziju da u ovom regionu ponudimo kolegama motociklistima veliki izbor kvalitetne opreme (od glave do pete) za sve tipove dvotočkaša, kao i aksesoare i moto kozmetiku. Potreban je prodavac koji bi startovao zajedno sa nama. Adresa je Smederevski put 3 (iznad Komercijalne banke). Opis posla: Informisanje kupca o karakteristikama proizvoda, trenutnim akcijama i načinima plaćanja; Odgovornost za adekvatno funkcionisanje svih prodajnih procesa (poznavanje robe, odnos prema kupcu, rešavanje reklamacija); Izlaganje robe u maloprodajnom objektu, sa isticanjem deklaracija i cena; Prijem robe i odlaganje u magacinski prostor; Praćenje želja kupaca i prosleđivanje informacija menadžeru; Rad na kasi. Priprema i slanje proizvoda kupljenih kroz on-line prodavnicu Potrebne kvalifikacije: Iskustvo u radu sa ljudima, poželjno iskustvo u prodaji; Sposobnost uviđanja šta je potrebno kupcu; Poznavanje rada na računaru; Preciznost, organizovanost i tačnost u radu; Osnovno poznavanje engleskog jezika. Nudimo Vam: Stabilan posao u prijatnom okruženju; Rad u klimatizovanom i potpuno opremljenom prostoru; Zaposlenje na duži vremenski period; Mogućnost napredovanja i povećanja zarade. Godišnji odmor 20 dana. Puno radno vreme radnim danima od 10 do 18h. Ugovor, prijava - u skladu sa Zakonom o radu. Ukoliko želite da budete deo naše ekipe, prijavite se tako što ćete poslati Vaš CV sa slikom na: catalystmoto@gmail.com. Takođe ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno se obratite na navedeni mejl ili DM. Hvala na interesovanju!
  4. Zdravo kolege, zovem se Ivan i živim u Beogradu (dušmani bi rekli nije Leštane Beograd ali pas laje vetar nosi). Posle duže pauze od uglavnom kros motora 125CC (Honda, Keeway) trenutno jašem KTM Duke 390, modifikovan taman da ne prođe tehnički Godina imam taman da šef misli da sam i dalje klinac a žena da misli da motor vozim zbog krize srednjih godina. No brzo je i ona nabacila kacigu i pritegla me za bubreg. Šefa neću da vozim iz principa. Ovde sam zbog dobrog druženja, brda korisnih informacija koje sam do sada kao stalker čitao a možda padne i neka saradnja. Živi i zdravi mi bili i puno pređenih bezbednih kilometara!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja