ŽeljkoTransalp 405 Napisano April 27, 2011 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Držim te za reč... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 28, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Hm.. prognoza je u p.m. http://vreme.yubc.net/prognoza3dana.php?kv=1&idg=30&idz=1&idf=8331 I majkumu zasto svakog prvog maja mora da pada kisa.. http://www.hidmet.gov.rs/ciril/prognoza/stanica.php?mp_id=13274 http://www.meteos.rs/bs/bgforec.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 28, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja uspeo da vidim, prognoza je blagi užas Strašno Jes' da sam ludak na kvadrat, ali mi zaista neće biti gušt da se sa ženom na motoru kvasim ceo dan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano April 28, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Postoje glasine da će se koncerti zbog lošeg vremena održati u gradskoj hali sportova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brki82 210 Napisano April 28, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Postoje glasine da će se koncerti zbog lošeg vremena održati u gradskoj hali sportova. bas tako,kraljevacki mediji su dana preneli da se festival premesta u grad samo jos nije zvanicno receno gde ce biti odrzani koncerti. A inace,prosle godine vreme je bilo prelepo,al jbg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano April 29, 2011 Ne silazi, 5557 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc sam pricao sa jednim od organizatora, festival se ipak odrzava na Gocu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano April 29, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Moj alter ego je "rain man"* (ali ne onaj savant iz filma ) tako da nije frka. *rain man - Zato što je prošle godine kiša krunisala svaku moju vožnju preko 100 km. Nego, što se tiče ovih vremenskih prognoza. Nikako da pogode ovih zadnjih par dana. Rekoše kiša pre neki dan, a ono ubi zvezda ko u junu; isto i danas. Izgleda da se baš na ovom područiju ukrštaju ove dve trenutne struje koje napadaju (ladna sa severozapada i topla sa juga) i meteorolozi nisu sigurni koja će da nadjača za malo i preuzme prostor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 29, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma najlakše je danas izigravati meteorologa Pogrešiš i? Nikom ništa! Za Suboticu su rekli BEZ KIŠE danas, a pokis'o sam samo tako U glavnom, ne obazirite se (preterano) na te prognoze. Može lako da se desi da su (opet) pogrešili u proceni, pa će sijati sunce sve u 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6393 Napisano April 30, 2011 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan jbg bas mi se neda da se provozam po Gocu. Ajde kraljevcani kad prodje gungula oko prvog maja organizujte jednu vikend voznju, znam da ima gde da se vozi i sta da se obidje. U toku maja bi bilo idealno, juna je kotlina, jula kucajske planine, avgust je daleko.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 30, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Danas je bilo vr za voznju.. Aco, sve si u pravu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano April 30, 2011 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan I ja ocekujem od Kraljevcana da organizuju nesto na Gocu i to bih voleo da bude sto pre, normalno kad prodje ova gungula za 1 Maj. Da se malo vozamo po Gocu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4762 Napisano Maj 1, 2011 Ne silazi, 5557 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Aj kad ste bas navalili...dok ovo prodje pa da nesto organizujemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 1, 2011 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 1, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan :jee1: :jee1: :moto3: :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OverLord 328 Napisano Maj 2, 2011 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: KTM 1290 Super Adventure R, KTM 950 Adventure, KTM 300 EXC, Yamaha XT1200ZE Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Sta ti je doktore trebalo da ih zoves, sad ce nam rovare po stazama!!! :) :) Jeeeeeaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...