sreten75 397 Napisano April 10, 2011 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Vozim kroz Dure Dakovica,40 na sat,kad kreten iz suprotnog smera odlucuje,bez migavca,na deset metara od mene da se uparkira na trotoar s moje desne strane. Kocim naglo,motor se bas uzjogunio,hoce da me zbaci,jedva sam uspeo da ga smirim,da ne ljosnem.I onda mase,kao izvini !!Bas sam se ozracio,jedva dodjoh sebi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano April 10, 2011 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Vozim kroz Dure Dakovica,40 na sat,kad kreten iz suprotnog smera odlucuje,bez migavca,na deset metara od mene da se uparkira na trotoar s moje desne strane. Kocim naglo,motor se bas uzjogunio,hoce da me zbaci,jedva sam uspeo da ga smirim,da ne ljosnem.I onda mase,kao izvini !!Bas sam se ozracio,jedva dodjoh sebi. Jbg druže, ovo prelazi u smaranje. Kad bih ja pisao šta mi se sve dešavalo danas na relaciji od 550 Km NS-RU-ŠA-VA-Požega-UE-Zlatibor-Mokra Gora-Tara-Bajina Bašta-Zvornik-Banja Koviljača-SM-RU-Venac-NS Dobro je nisi pao idemo dalje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano April 10, 2011 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam oguglala vishe... Juche me udario auto..ja stojim na semaforu, a lik se isparkirava u rikverc i direktno na mene, nije pomogla ni sirena ni moje urlanje da stane...dok me nije udario i preturio nije stao... I onda izlazi iz kola prilazi mi, ja lezim ispod bajka (sachuvala sam bajk telom ) i mrtav ladan mi kaze " Zashto mi psujesh mater?" . Chisto da znate SVE sam mu psovala... I shta ja njemu da odgovorim na to, kada ja lezim na zemlji ispod motora a on mene to pita !!! Pa J***em te retardirana psujem ti mater jer si me zgazio ! E onda je rekao ono chuveno "Nisam te video" ... Kako sam vec bila dovoljno nervozna i smorena, a hvala Bogu ni meni ni motoru nije bilo nishta, samo sam mu rekla da mi se skloni s ochiju dok ga ne zadavim... 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano April 10, 2011 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam oguglala vishe... Juche me udario auto..ja stojim na semaforu, a lik se isparkirava u rikverc i direktno na mene, nije pomogla ni sirena ni moje urlanje da stane...dok me nije udario i preturio nije stao... I onda izlazi iz kola prilazi mi, ja lezim ispod bajka (sachuvala sam bajk telom ) i mrtav ladan mi kaze " Zashto mi psujesh mater?" . Chisto da znate SVE sam mu psovala... I shta ja njemu da odgovorim na to, kada ja lezim na zemlji ispod motora a on mene to pita !!! Pa J***em te retardirana psujem ti mater jer si me zgazio ! E onda je rekao ono chuveno "Nisam te video" ... Kako sam vec bila dovoljno nervozna i smorena, a hvala Bogu ni meni ni motoru nije bilo nishta, samo sam mu rekla da mi se skloni s ochiju dok ga ne zadavim... Mina, Mina pa ti si pravi magnet za nevolje. Mogli bi roman o tebi pisati.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sreten75 397 Napisano April 10, 2011 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Dorcol Motocikl: zx12r Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam sta je u pitanju,da li su ljudi toliko glupi,izfrustrirani,nekulturni,maloumni...ili je nesto deseto u pitanju ?! Kad svaki put kad sednemo na motor treba da strahujemo da li cemo u jednom komadu da stignemo i da se vratimo.To ubija svaku car.Cesto razmisljam da prodam motor i ponovo kupim auto.Ceo zivot samo neki stresovi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1391 Napisano April 11, 2011 Ne silazi, 6311 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Nema goreg od onog hladnog osecaja u grudima posle takvih situacija.Dobro je bar je mahnuo,neki ni to ne urade I tu je kraj?! Neko rece u drugoj temi, kamerica pa sa snimkom u policiju... i po forumima i po mejlovima i po sajtovima javnih glasila ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano April 11, 2011 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Cesto mi se u saobracaju desavaju situacije da ljudi gledaju direktno u mene i opet me bez ustezanja iseku, zatim nakon sto im svirnem samo me pogledaju belo. totalno ravnodusno, po sistemu "sta mi sviras, sta hoces, ti si na motoru ti se pazi a ne ja" . Pre neki dan bas po ovom scenariju jedna mlada mama sa dvoje male dece na zadnjem sedistu, vozi pored mene, uredno daje migavac i polako ali sigurno se prestrojava direktno na mene sa sve vec pomenutim pogledom. Iznerviras se i kad te iseku pa mahnu, ali ako nista bar znas da je svestan da je napravio glupost, ali po meni je daleko porazavajuca pojava sa "pogledom" gde je ljudima sasvim normalno da se tako ponasaju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 11, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam oguglala vishe... Juche me udario auto..ja stojim na semaforu, a lik se isparkirava u rikverc i direktno na mene, nije pomogla ni sirena ni moje urlanje da stane...dok me nije udario i preturio nije stao... I onda izlazi iz kola prilazi mi, ja lezim ispod bajka (sachuvala sam bajk telom ) i mrtav ladan mi kaze " Zashto mi psujesh mater?" . Chisto da znate SVE sam mu psovala... I shta ja njemu da odgovorim na to, kada ja lezim na zemlji ispod motora a on mene to pita !!! Pa J***em te retardirana psujem ti mater jer si me zgazio ! E onda je rekao ono chuveno "Nisam te video" ... Kako sam vec bila dovoljno nervozna i smorena, a hvala Bogu ni meni ni motoru nije bilo nishta, samo sam mu rekla da mi se skloni s ochiju dok ga ne zadavim... ahahaaha...ne vjerujem...a i ti, psujes, sram te bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1168 Napisano April 11, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Uputstvo za resavanje konflitnih situacija: Na bezobrazluk - bezobrazlukom x 10, Na silu - silom x 10, Na slucajnost - po proceni,(kada je zena vozac umanjiti odgovornost za 30%), ne zbog diskriminacije, vec zbog uvazavanja pola, Za naplatu stete - odmah na licu mesta (evropske obrasce i slicne gluposti moze da popunjava sa ukucanima u slobodno vreme) Sa ovakvim stavom nikada nisam imao nerasciscenih situacija i neresenih problema, a na drumovima sam vise od 35 god. sa vise od milion km. P.S. Za nejake: "Osveta se jede hladna" - Italijanska narodna poslovica (ko razume - shvatice) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
P.S. Dzon 107 Napisano April 11, 2011 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650gs / Suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan ja lezim ispod bajka (sachuvala sam bajk telom ) Hehe, super A takvoga napljuvati najgore, naravno, kad ti nista drugo ne fali! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
P.S. Dzon 107 Napisano April 11, 2011 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650gs / Suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan Kocim naglo,motor se bas uzjogunio,hoce da me zbaci,jedva sam uspeo da ga smirim,da ne ljosnem.I onda mase,kao izvini !!Bas sam se ozracio,jedva dodjoh sebi. Ma taj je jos i dobar sto se izvinjava, najgore je dak te iseku,izguraju i jos oni ljuti kAd im sviras! To je stvarno da popi*dis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5058 Napisano April 11, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6033 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Bitno je da se dobro završi...Prosto ne vredi se više "sekirati"... Juče popodne se vraćam sa ženom sa puta kući i kod Čente izleće gospodža u Dačiji 'ladno na mene - obilazi kamion. Zbog identične situacije sam jesenas lizao asfalt 20 metara. Na moje kočenje, amblendovanje, bežanje u stranu i mahanje rukom samo se nakezila i nastavila po svom. Jednostavno sezona je u početku, treba im vremena da se naviknu da nas ima po putevima. Mada imam utisak da postoje idioti koji teže da nas namerno "ukantaju"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano April 11, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Onaj koji je tebe pokupio se potresao. Jbg, svako moze da pogresi... ...a ti bezobrazni dok ne popiju veeeeliku tuzbu se nece smiriti. Evo sad mi kaze drugar da je autobus pokupio par parkiranih motora, stepenice i majstora ispod pancevca. Zaleteo covek autobus i naleteo na pokvaren auto koji su gurali, i krenuo da izbegne auto i pokupi coveka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitas 163 Napisano April 11, 2011 U prolazu, 64 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha V-star Prijavi odgovor kao problematičan Nema goreg od onog hladnog osecaja u grudima posle takvih situacija.Dobro je bar je mahnuo,neki ni to ne urade I tu je kraj?! Neko rece u drugoj temi, kamerica pa sa snimkom u policiju... i po forumima i po mejlovima i po sajtovima javnih glasila ... Da...razradjujem dalje temu: trabalo bi oformiti i fond (clanarine npr.) odakle bi se placali advokati (napraviti dogovor sa nekom advokatskom kancelarijom) koji bi sa snimcima podnosili i privatne tuzbe, koje bi bile dopune tuzbama za dela koja se gone po sluzbenoj duznosti. Mnogi bajkeri nemaju iskustva, ni znanje, ni zivce da se sami potrude oko toga. MNOGO bi znacilo kad bi znali da nisu sami, i da ima neko za njih da to odradi, naplati i kazni bahate, i vozace koji nisu sposobni za volan. I jos kad bi oformili neki kol centar... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano April 11, 2011 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kaki kol centar, advokati i bakraci... Jedino bi hipnoza mogla dati mrvicu rezultata, kao u Engleskoj, gdje drzava finansira reklamiranje i promovise sigurnost motociklista. i to je samo mrvica, al daj sta das. Ljudi su bar obavjesteni da nisu u pravu. (ima vozaca koji motocikl ne vide kao nesto sto ima prednost npr.) Ali budala ostaje budala, sta god da se uradi, a takvih je najvise, s toga "u se i u svoje (pesimisticno) kljuse" i udri po prevenciji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitas 163 Napisano April 11, 2011 U prolazu, 64 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha V-star Prijavi odgovor kao problematičan Kaki kol centar, advokati i bakraci... Jedino bi hipnoza mogla dati mrvicu rezultata, kao u Engleskoj, gdje drzava finansira reklamiranje i promovise sigurnost motociklista. i to je samo mrvica, al daj sta das. Ljudi su bar obavjesteni da nisu u pravu. (ima vozaca koji motocikl ne vide kao nesto sto ima prednost npr.) Ali budala ostaje budala, sta god da se uradi, a takvih je najvise, s toga "u se i u svoje (pesimisticno) kljuse" i udri po prevenciji. slozices se da su taksisti i "imidz" koji su stvorili, nabolja zastita sebi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano April 11, 2011 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan slozices se da su taksisti i "imidz" koji su stvorili, nabolja zastita sebi? Na koji imidz, tacno mislis? Nemoj me vuci za jezik! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ratboy 1389 Napisano April 11, 2011 Zainteresovan, 952 postova Prijavi odgovor kao problematičan Možda hoće da kaže da i motoristi treba da porade na imidžu, znači obavezno vožnja u grupama i u slučaju ovakvih ispada da prevrnu vinovnicima bulju kao knjigu, kao u američkim filmovima pa će respekt doći sam od sebe. Od zadnje nesreće mi je totalno pokvaren ugodjaj u vožnji stalno se brecam i tripujem da će neko da ispadne, juče završim motor nekoj mušteriji i dal da se provozam do neke cice i jebiga odustanem, isporučim ga najkraćom putanjom, gde da rizikujem da naletim na neku budalu ili da me drotovi trte još tudji motor. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
КГБ 11 Napisano April 11, 2011 Svrati ponekad, 208 postova Lokacija: Дорћол Motocikl: Honda Dylan 150cc Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad mi kaze drugar da je autobus pokupio par parkiranih motora, stepenice i majstora ispod pancevca. Zaleteo covek autobus i naleteo na pokvaren auto koji su gurali, i krenuo da izbegne auto i pokupi coveka... I ja sam video ovu vest na Studiu B ili B92 da ide dole na krolu, ali nisam video prilog, a nema ništa ni na sajtovima novina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vitas 163 Napisano April 12, 2011 U prolazu, 64 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha V-star Prijavi odgovor kao problematičan slozices se da su taksisti i "imidz" koji su stvorili, nabolja zastita sebi? Na koji imidz, tacno mislis? Nemoj me vuci za jezik! rec imidz sam stavio pod znake " ", valjda je ocigledno na koji i kakav imidz mislim. ali i kao takav, njima radi posao...u vecini slucajeva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...