balcan girl 203 Napisano Mart 25, 2011 U prolazu, 93 postova Motocikl: kawasaki EN 500 vulcan Prijavi odgovor kao problematičan danas dobih kritiku sto motor nisam oprala i pre i posle voznjeeeeee mislim cemu pranje motora pre kad ce ionako da se isprlja zar nije bolje oprati ga posle ...a i za mene koja imam jako malo slobodnog vremena koje mogu da provedem u voznji je gubljenje vremena da perem motor pre voznjeeee...ajd sad koliko vi puta perete svoj motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano Mart 25, 2011 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jednom u 15 dana ili cesce ako ne mogu da sednem a da se ne uprljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6405 Napisano Mart 25, 2011 Enduraš, 6386 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo cesce nego sto bi voleo, mnogo redje nego sto bi trebao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balcan girl 203 Napisano Mart 25, 2011 U prolazu, 93 postova Motocikl: kawasaki EN 500 vulcan Prijavi odgovor kao problematičan hahahaha znaci nisam samo ja kako su me bese nazvali a da SLJAPKO!!! e sad mi lakse Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smilodon 152 Napisano Mart 25, 2011 Honda, 45 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Honda Prijavi odgovor kao problematičan mislim cemu pranje motora pre kad ce ionako da se isprlja zar nije bolje oprati ga posle ... Hahahaha, Jagodo, al ga umrsi. Pa posle vožnje bi trebao ostati čist za sledeću vožnju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balcan girl 203 Napisano Mart 25, 2011 U prolazu, 93 postova Motocikl: kawasaki EN 500 vulcan Prijavi odgovor kao problematičan pa jebi ga nije vozen od januara pa je vozen tek danas stajao je u garazi i takooooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balcan girl 203 Napisano Mart 25, 2011 U prolazu, 93 postova Motocikl: kawasaki EN 500 vulcan Prijavi odgovor kao problematičan evo vidite sta su uradili ovo je fotka pre nego sto sam otisla u voznju uopsteee nije biooo mnogoo prljav zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Mart 25, 2011 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Jednom u 15 dana ili cesce ako ne mogu da sednem a da se ne uprljam U kovača kuća bez kukača. Nemam bas uslove da perem svaki cas, ali posle vecih voznji volim da ga parkiram cistog. A kad sam u Ivanjici muljaz ga pere svako malo, covek je Tito za te stvari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10545 Napisano Mart 25, 2011 Hronični Motociklopata, 7339 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan perem ga onda kad se uprlja, to moze biti jednom, dvaput, ili 3 put mesecno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano Mart 26, 2011 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan A kad sam u Ivanjici muljaz ga pere svako malo, covek je Tito za te stvari. Imas besplatno pranje za ovo. A moj neka bude sav blatav, srce mi na mestu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12895 Napisano Mart 26, 2011 Ne silazi, 7411 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kada god je prljav, ako to zahteva par dana uzostopnih pranja, nema frke, sundjer, crevo, cakli se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
b2man 236 Napisano Mart 26, 2011 taraba, 612 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, pređite na enduro kategoriju. Kad je štrokav, on je u prirodnom okruženju. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Mart 26, 2011 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, pređite na enduro kategoriju. Kad je štrokav, on je u prirodnom okruženju. Pusti paćenike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Mart 26, 2011 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan @balcan girl Bez uvrede, ovo je verovatno san svakog balcan bikera (a možda i šire) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano Mart 26, 2011 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ja stvarno volim moje motorče, Ali sad baš da ću da ga perem posle svake vožnje - e baš i neću. Idem njime na posao skoro svaki dan i sad treba da ga lickam i ovo-ono. Da. Baš. A i mene neki kritikuju kad me vide sa prašnjavim (ne blatnjavim) motorom. Mislim, svašta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10545 Napisano Mart 26, 2011 Hronični Motociklopata, 7339 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan @balcan girl Bez uvrede, ovo je verovatno san svakog balcan bikera (a možda i šire) jeste bogami, samo sa jednom izmenom, da umesto Buell-a peru Hondu VFR 800 )) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Mart 26, 2011 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan jeste bogami, samo sa jednom izmenom, da umesto Buell-a peru Hondu VFR 800 )) Nije bitno šta peru, već kako to rade, i naravno da se ne pre`lade, slabe im ove japanke... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo87 85 Napisano Mart 26, 2011 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Backi Petrovac, Vojvodina Motocikl: Tomos Automatic A35-S / Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan A shta od hemije koristite za pranje ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Mart 26, 2011 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Kad mi mama da 100 dindzi za 2 zetona, ja operem, doduse to je jako retko....a najvise volim prirodno susenje na suncu ili vetrom na pun gassss Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balcan girl 203 Napisano Mart 26, 2011 U prolazu, 93 postova Motocikl: kawasaki EN 500 vulcan Prijavi odgovor kao problematičan ko se vredja daj i meni evo ja hocu da mi one operu motor :jee:mada isto tako moze i neki frajeri tako polugoli a ja da sedim i da gledam da nesto ne pogrese hhahahahaahah :jee: a sto se tice hemije pa voda sundjer ako je bas mnogooo prljav moze i malo fairy-a hahahahah mada obicno koristim nesto za staklo naravno i magicnu krpicu :jee:a sediste namazem samo kad ga parkiram u garazu preko zime malo vazelina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Mart 26, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Taraba ide na pranje tek kad se dobrano ublati.. nekad ni tad, jer ujutro se ide u nova osvajanja.. Kad vise nema smisla, malo iznad mene 150 din pranje.. bajker pere, vodi racuna i dobije 200 Mada vidjam na Uscu toliko uglancanih motora.. da se pitam kako bre bar nekad ne potrefe ono bar baru i takvi dodju na kaficu i djus.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balcan girl 203 Napisano Mart 26, 2011 U prolazu, 93 postova Motocikl: kawasaki EN 500 vulcan Prijavi odgovor kao problematičan ja sam eto vidite tek danas skontala da sam samo jednom i to u januaru prosla kroz glavnu ulicu hahahhahhah uvek zaobidjem i paljba van grada hahahahahaa zaobisla sam je i juce iako sam se vozikala po gradu hahahahahaah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Mart 26, 2011 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan MIslim da je ovo najpraktičnije što je moglo da se nađe za brzu i praktičnu obuku u pranju motocikla Pa šta košta da košta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Mart 27, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Uhh, sto bi im dali nase motore posle Kepijade npr. posteno bi se oznojile Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 27, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Vozim kruzera a vrlo cesto mi je prljav ko enduro. Perem samo kad ima blata, za prasinu me boli uvo. Ide isto i sa njom i bez nje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...