El Muerte 355 Napisano Mart 23, 2011 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da si ziv i zdrav. Bitno je da nemas preloma, a motor ces srediti. Zelim ti brz oporavak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoNS 101 Napisano Mart 23, 2011 24/7, 42 postova Lokacija: Maradik Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K8, Yamaha MT03 Prijavi odgovor kao problematičan Ulica je bas bas prometna u to doba, zato sto je skola preko puta i sva deca prelaze tu ulicu. Mogao je i dete tako pokupiti... Al jos gore je sto svi stanu sa strane zbog pekare, i preostaje samo sredina puta. Kad sam video ogrebotine po kacigi nisam verovao da je to moglo da bude na mojoj glavi.... Tako da cu od para koje dobijem, ako dobijem kupiti opet kvalitetnu kacigu... Ja sam vozio 30km/h. Da sam vozio brze bilo bi svega... Hvala svima na podrsci i cuvajte se ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
medadetelinara 19 Napisano Mart 23, 2011 U prolazu, 43 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: Vstrom T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Želim ti brz oporavak prijatelju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoS 52 Napisano Mart 24, 2011 U prolazu, 40 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Benelli TRK 502x Prijavi odgovor kao problematičan da se pridruzim zeljama za brz oporavak! ps imao sam slican pad , jesi video sad koliko znaci kaciga! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Зорге 695 Napisano Mart 24, 2011 Drug član, 3087 postova Lokacija: The very heart of southern Banat Prijavi odgovor kao problematičan Добро је што си у стању да пишеш на форуму, а поправку има ко да плати. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1287 Napisano Mart 24, 2011 prisutan, 1141 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Ma je.o ti nas,kad krene sezona ubiše nas,mora da mu je izgovor bio "nisam te video",ili tako nesto....Sve nove djelove zahtjevaj,i pare za servis,predracune samo od ovlaštenih servisa!! brz oporavak ti želim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoNS 101 Napisano Mart 24, 2011 24/7, 42 postova Lokacija: Maradik Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K8, Yamaha MT03 Prijavi odgovor kao problematičan da se pridruzim zeljama za brz oporavak! ps imao sam slican pad , jesi video sad koliko znaci kaciga! Ma kad budem kupovao novu, nista ispod 200e.. Hvala svima na lepim zeljama.. Danas sam bio na previjanju, sve je ok! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17312 Napisano Mart 24, 2011 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3691 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Budi sretan jer si dobro prošao. A to da nas baš toliko ne vide nekako mi neverovatno. Čini mi se ipak da nas vide ali nas ne "konstantuju" (ne jebavaju). Prethodnih nekoliko dana gotovo da mi niko nije "ispoštovao" prednost koju sam imao! Jednostavno me ignorišu! Danas (na otvorenom putu), u situaciji gotovo bez saobraćaja, tip u kombiju jednostavno (bez najave-migavaca) skrenu ulevo (na tridesetak metara ispred mene) i ode na neki sporedan put. Išao sam sa oko 90-100 km/h i nije postojala šansa da se zaustavim. Sreća da je leva traka ostala delimično slobodna pa sam tamo pobegao. A tragedija je u tome što nije postojala ni najmanja šansa da me taj vozač nije uočio! Dakle, neki vozači jednostavno ne žele da nas vide! I ne verujem da će po tom pitanju bilo šta da se promeni (na bolje). 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Mart 24, 2011 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Naravoucenije, danju vozite sa DUGIM SVETLIMA Osim vas sto imate xenone 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Mart 26, 2011 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan bitno je da nisi ništa slomio i da su brzine male tako da samo lagano sve se sredi al zdravlje najteže tako da ne sekiraj se za motor kupiće se novi popraviće se uvek se nešto odradi a da nismo ni svesni toga.Nedaj se i tuži ga da plati za sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sl jastreb 4 Napisano Mart 27, 2011 U prolazu, 43 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco Prijavi odgovor kao problematičan Batana brz oporavak, Sta reci a ne zaplakati? Mislim da u srbiji ima dosta vozaca koi slabo vide ili ne vide uposte. Eto covek iz automobila nije video bajkera, kao i 26. ovog meseca oko 22h covek iz dzipa nije video 2 motora sa dugim svetlima pa je iz istog razloga oborio mene i brata. Sta da se radi, imamo *slepaca* za izvoz, mislim da bi smo za mesec dana probili trziste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kypck 188 Napisano Mart 28, 2011 Друг члан, 636 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Motocikl: Honda Transalp Prijavi odgovor kao problematičan SELJAČINA u vw pasatu karavanu sa kukom i zatamljenim staklima i misli da je bog pa moze kako hoce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miha27 7 Napisano April 2, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KEEWAY SPED 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ne deluje mi kao prometna ulica... Mora da mu je jutarnje sunce tuklo pravo u oči a ti došao iz kontre... tako jedino mogu da shvatim njegovo "slepilo"... Brz oporavak želim... Koliko ja vidim sa slika, motoristi je sunce islo u oci. Ovog jednostavno mrzelo da gleda 2 puta... Kolegi brz oporavak zelim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano April 2, 2011 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Шта се дешава људи....сваки дан неко....???? Хајде да мало престане "сезона лова и падова"....чувајте се људи...а ти Боже помози мало нама свима да уживамо у овоме што волимо а да останемо читави... Теби друже желим што лакши и што бржи опоравак!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoNS 101 Napisano April 5, 2011 24/7, 42 postova Lokacija: Maradik Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K8, Yamaha MT03 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam bio na pregledu, i kaze doktor kao ajde da snimimo jos jednom zato sto je noga i dalje otecena i ne mogu da stanem na nju. I tako sam dva puta danas snimao nogu i na kraju se ipak pokazao prelom (Fractura calcanei)... Nalazi se na peti. Operacija kazu nije potrebna a ni gips. E sad ono "Brz oporavak" mogu da zaboravim... Skolu i susrete takodje... Ne znam kad cu stati i kad budem stao moracu da sepam jedno vreme. A mogu vam reci da nisam siguran dal cu sesti na motor nakon ovoga. Pozdrav drugari i cuvajte se! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano April 5, 2011 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan ma hoćeš nego šta to je samo prva reakcija polako saamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
El Muerte 355 Napisano April 5, 2011 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XV 250 Prijavi odgovor kao problematičan Od loma pa do potpunog oporavka noge trebace ti 2 meseca. Ja sam imao naprsnuce stopala, pa evo i posle mesec dana shepam.Naravno, svakim danom je sve bolje, ali tajna je imati strpljenja i ne forsirati nogu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoNS 101 Napisano April 5, 2011 24/7, 42 postova Lokacija: Maradik Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K8, Yamaha MT03 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja se bojim za nogu zato sto nisu stavili odma gips ( a nisu ni sad, kazu ne treba ni operacija ni gips ) Jer tad nisu videli prelom. A i sad se ne vidi jasno na slici posto je mali izgleda... Noga me bolela samo prvi dan, drugi vec nije, tako da se nadam da cu stati normalno na nogu jednog dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano April 6, 2011 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan ako ti je otečena kupi lioton 1000 i maži vrhunska stvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...