Guest gordanmg Napisano Jun 20, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim sigurno u petak. I mene zanima jel ima tu hladovine? Hladovine, hmmm, sutra cu da odem i da uslikam prostor pa sami bacite pogled... Da ti kazem nesto, slabo mi to reklamiras Indjiju, nemoj da mislis da je neobavezno iznositi program skupa. Koliko me secanje sluzi a i po tvom ponasanju ono hmmmm, cisto sumnjam da ima ladovine da ne ispadne da se svi rastrkamo po Indjiji jureci ladovinu i da ispadne skup sporedna stvar naspram koncerta!!!! Nemojte da pokvarite dosadasnje lepo misljene i lepe ocene o moto skupu u Indjiji. KONCERT JE SAMO OVE GODINE A SKUPOVI TRAJU GODINAMA!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kamikaza 61 Napisano Jun 20, 2007 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd-Lazarevac Motocikl: BMW R 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja vidim, biće prženja u Inđiji! ;D Ma ja se plasim da ne iskisnemo posto ovi nasi prognosticari pogadjaju 50% vremensku prognozu, u svakom slucaju dolazim cim ispratimo ove nase iz BG na put oko sveta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Jun 21, 2007 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja vidim bice kisssseeee, ali super, da ne kukaju pojedini da ce se isprzimo. Dakle bice przenja, a;i i ladjenja, za svaciji ukus ponesto! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Jun 21, 2007 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Subota, 23. Jun 18˚C / 32˚C Prepodnevni pljuskovi Izlazak Sunca: 4:53 Vetar: WNW 14 km/h Vlažnost: 50% Padavine: 40% Vedro Zalazak Sunca: 20:32 Vetar: NNW 8 km/h Vlažnost: 55% Padavine: 0% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Jun 21, 2007 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Ja dolazim sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad 0 Napisano Jun 21, 2007 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni ni prženje ni lađenje nije problem, samo je u svakom slučaju lepše ako ima neko drvo u blizini! Ja planiram od petka do nedelje,tako da baš ne bi bilo prijatno da me sunce udara posred glave ceo dan. Skup u Inđiji ima dobru reputaciju,i glupo bi bilo da to pokvari sve zbog tamo nekih "pampersa"! Uostalom nadam se da će sve biti kako treba,i ne sumnjam da ću se dobro provesti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
redoran 73 Napisano Jun 21, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd/Surcin Motocikl: Suzuki SV650S Prijavi odgovor kao problematičan kisa, grad, sneg, led, sunce. Zar je to bitno. vidimo se tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad 0 Napisano Jun 21, 2007 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bitno je da je sitno! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Jun 21, 2007 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim sigurno u petak. I mene zanima jel ima tu hladovine? Hladovine, hmmm, sutra cu da odem i da uslikam prostor pa sami bacite pogled... Da ti kazem nesto, slabo mi to reklamiras Indjiju, nemoj da mislis da je neobavezno iznositi program skupa. Koliko me secanje sluzi a i po tvom ponasanju ono hmmmm, cisto sumnjam da ima ladovine da ne ispadne da se svi rastrkamo po Indjiji jureci ladovinu i da ispadne skup sporedna stvar naspram koncerta!!!! Nemojte da pokvarite dosadasnje lepo misljene i lepe ocene o moto skupu u Indjiji. 'Ladovine, kako te secanje sluzi, a dobro te sluzi na poljani nema, zato postoje satori gde covek moze da se sakrije od vreline, lepo sedne za sto i uziva ,sto se tice koncerta RHCP, niti se odrzava na istom mestu gde i moto fest, niti se datumi poklapaju, cak sta vise koncert je u utorak, za mene licno skup igra mnogo vecu ulogu, a na koncert ni ne idem.. U zoo vrtu se odvijaju gradjevinski radovi, betonira se kanal koji prolazi kroz vrt, tako da je i to jedan od razloga zasto se tamo ove godine necemo okupiti, a i prostor je s godinama postao mali ... A ako vam bude bas pretoplo, a nadam se da nece, bajkeri ponesite kupacke gacke i resen problem, bazen ce nam biti iza ledja, upad je 200 kinti :o , mnogo je znam, ali sta da se radi.. Pozdrav svima i vidimo se uskoro, Ivan p.s. ubacio sam slike na prvu stranu pa pogledajte, tu je i spisak kulturnih desavanja za naredni vikend. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kamikaza 61 Napisano Jun 21, 2007 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd-Lazarevac Motocikl: BMW R 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Subota, 23. Jun 18˚C / 32˚C Prepodnevni pljuskovi Izlazak Sunca: 4:53 Vetar: WNW 14 km/h Vlažnost: 50% Padavine: 40% Vedro Zalazak Sunca: 20:32 Vetar: NNW 8 km/h Vlažnost: 55% Padavine: 0% E bas da vidim dal ce da ga pogodi ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PITON 0 Napisano Jun 22, 2007 U prolazu, 1 post Lokacija: TITEL Prijavi odgovor kao problematičan Upravo krecem po mog vecnog saputnika Damba i palimo za Indjiju.Juhuuuuuuu....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Jun 22, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim sigurno u petak. I mene zanima jel ima tu hladovine? Hladovine, hmmm, sutra cu da odem i da uslikam prostor pa sami bacite pogled... Da ti kazem nesto, slabo mi to reklamiras Indjiju, nemoj da mislis da je neobavezno iznositi program skupa. Koliko me secanje sluzi a i po tvom ponasanju ono hmmmm, cisto sumnjam da ima ladovine da ne ispadne da se svi rastrkamo po Indjiji jureci ladovinu i da ispadne skup sporedna stvar naspram koncerta!!!! Nemojte da pokvarite dosadasnje lepo misljene i lepe ocene o moto skupu u Indjiji. 'Ladovine, kako te secanje sluzi, a dobro te sluzi na poljani nema, zato postoje satori gde covek moze da se sakrije od vreline, lepo sedne za sto i uziva ,sto se tice koncerta RHCP, niti se odrzava na istom mestu gde i moto fest, niti se datumi poklapaju, cak sta vise koncert je u utorak, za mene licno skup igra mnogo vecu ulogu, a na koncert ni ne idem.. U zoo vrtu se odvijaju gradjevinski radovi, betonira se kanal koji prolazi kroz vrt, tako da je i to jedan od razloga zasto se tamo ove godine necemo okupiti, a i prostor je s godinama postao mali ... A ako vam bude bas pretoplo, a nadam se da nece, bajkeri ponesite kupacke gacke i resen problem, bazen ce nam biti iza ledja, upad je 200 kinti :o , mnogo je znam, ali sta da se radi.. Pozdrav svima i vidimo se uskoro, Ivan p.s. ubacio sam slike na prvu stranu pa pogledajte, tu je i spisak kulturnih desavanja za naredni vikend. Naveo sam ti RHCP zato sto se grad slabo zalaze( stavio ga je u drugi plan) za moto skup, a ladovina ispod cadora je sporet. Volim odlazak u Indjiju zato sto mi je uvek bilo lepo. Predlazem vam da razgovarate sa vlasnikom bazena da za ucesnike skupa upad na bazen 50 posto od standardne cene 100 dinkisa a i on ce imati korist od prodaje pica ili eventualno klope. Nisam mislio da pljujem skup nego smatram da VI domaci vodite borbu oko organizacije i da sve protekne OK. Pozdrav za sve i naravno predsednika Zeljka Pesuta od Gordana iz Sapca!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Jun 22, 2007 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Naveo sam ti RHCP zato sto se grad slabo zalaze( stavio ga je u drugi plan) za moto skup, a ladovina ispod cadora je sporet. Volim odlazak u Indjiju zato sto mi je uvek bilo lepo. Predlazem vam da razgovarate sa vlasnikom bazena da za ucesnike skupa upad na bazen 50 posto od standardne cene 100 dinkisa a i on ce imati korist od prodaje pica ili eventualno klope. Nisam mislio da pljujem skup nego smatram da VI domaci vodite borbu oko organizacije i da sve protekne OK. Pozdrav za sve i naravno predsednika Zeljka Pesuta od Gordana iz Sapca!!! U globalu, grad kao grad iz godine u godinu ni ne reklamira moto skup, tu i tamo su neki flajeri koje uradi opstina,plakati, "MK Indjija" pusti koju reklamu na lokalne radio i tv stanice i to je to,skup je delimicno pao pod senku "green festa" ove godine, ali opet kazem ko je bio u Indjiji proteklih godina ne verujem da je nece posetiti zbog loseg marketinga. Sto se tice bazena, da sam clan kluba verovatno bi se i pitao nesto pa bih isto tako i predlagao nesto, ali s obzirom da nemam bas nekih dodirnih tacaka sa clanovima MK indjije, jedino sto mogu da vam kazem je da cisto sumnjam da ce biti bilo kakvog popusta za bajkere. Verujem da ce ove godine biti isto tako lepo kao proslih, vidimo se i veliki pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad 0 Napisano Jun 22, 2007 U prolazu, 17 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo krećem za pola sata! Vidimo se ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2890 Napisano Jun 23, 2007 Drug član, 2783 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Juce uvece smo stigli na skup i bili do ponoci. Nikad nisam imao obicaj da kritikujem skupove ali me juce par detalja iznerviralo. 1. prasine kao u spageti vesternima - ali to i nije greska organizatora 2. gomila sirovog obezbedjenja od kapije pa do bine , koje nesto stalno "organizuje" deruci se na bajkere. 3. "obezbedjene" stoji sto do nas i pije pivusinu ?! 4. ono nije Atomsko skloniste - jeste kombi iz Pule, i lice na Atomce, ali zvuce ocajno - mojim ortacima i meni. Ali idem i danas, atmosfera je letnja ,opustena, motora ima vec dosta. Bazeni su odmah uz kamp ali se placa ulaz 200 din. A lokacija za Peperse je svetska... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kamikaza 61 Napisano Jun 24, 2007 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd-Lazarevac Motocikl: BMW R 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Vruce, vruce i prevruce a hlada ama bas nigde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 47 Napisano Jun 24, 2007 Zainteresovan, 565 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Voge SR4 Max Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam juce na par sati, bilo je korektno... Ulaz 200 din, cene pica i vishe nego pristojne, a bazen fenomenalan (i bez obzira na cenu za ulaz od 200din)! P.S. Na pojedinim skupovima je ulaz bio 400din, a nisi imao nista vishe nego na ovom, a ovde si za tu kolicinu novca dobio i kupanje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcic 11 Napisano Jun 24, 2007 U prolazu, 64 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda VT 600 Shadow Kymco People S 200i Prijavi odgovor kao problematičan Na skupu sam bio od petka.Ovo je moje vidjenje. Ulaz 200 kindzi-bravo !! Organizacija je sto se mene tice bila sasvim OK. Veliki sator velika bina,tekuca voda,tus,WC (Uz priznanje da je toaleta bilo dovoljno konstantacija da je bez obzira na ciscenje i praznjenje bio pravi poduhvat opstati u istom u vremenskom periodu potrebnom za vrsenje male fizioloske nuzde iliti narodski receno-mocanje), Pasulja u izobilju (kao i soli u istom). Osnovna i prakticno jedina zamerka je mesto odrzavanja skupa.Biti na onakvom suncu dva dana je prosto i jednostavno - mucenje. Sve u svemu skup je bio dobar,ali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lara 0 Napisano Jun 24, 2007 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd (Srbija) - Brisbane (Australia) Prijavi odgovor kao problematičan steta...nisam bila!Jbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHONED 022 7 Napisano Jun 24, 2007 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: STARA PAZOVA Motocikl: Suzuki V STROM 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je mnogo oo dobro!jbg,lokal patriotizam(ipak su tu blizu).super ekipa,super muzika,super provod!mnogo novih i starih likova i veselih i nasmejanih faca!sve u svemu odlicno!Doduse malo nije bilo hlada ali HLADNO pivo je sve to resilo!pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
trifun3 0 Napisano Jun 24, 2007 U prolazu, 33 postova Lokacija: Majilovac Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je i ove godine (bar do sada) ovaj skup najbolji! Mi nebismo bili mi da ne trazimo nesto sto nije OK. Ako je bilo puno sunca tu je bio bazen i hladno pice. Pasulja je bilo do kasno u noc. Muzika je bila super. Video sam puno brace i konacno Cin-cina (pozdrav za brata "slovaka"). Sve u svemu Zeljko i ekipa su se stvarno potrudili da budu stvarno najbolji. Ajmo dalje pa cemo videti! P.S.Sledece nedelje imamo izbor druzenja na 4 mesta pa navali narode!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jun 24, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan gomila sirovog obezbedjenja od kapije pa do bine , koje nesto stalno "organizuje" deruci se na bajkere. Derao sam se i ja na njih pa su ućutali... :-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Jun 25, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo fotkica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
buca 46 Napisano Jun 25, 2007 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Pancevo - Bliski Istok Motocikl: Yamaha XVS 650 classic Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da sudim i ocenjujem skup jer ih je malo iza mene. Najlepse i najvrednije se ipak dogodilo. Upoznao sam nekoliko sjajnih devojaka i momaka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Jun 25, 2007 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Skup odlican. Ocena 10!!! Ja sam se proveo odlicno, napio se i otreznio 3 puta za 24 sata. Drustvo vise nego odlicno. Sve pohvale organizatorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...