Jump to content

Moto Zajednica

trifun3

Članovi
  • Broj tema i poruka

    33
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu trifun3

  • Rođendan 30.08.1966.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Majilovac

trifun3's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Hvala...svima koji su bili....oni koji nisu ... pozdrav!
  2. Pre nekoliko godina kisa je padala svuda , osim u Majilovcu na moto skupu... ZASTO ? Pa nije znala gde je Majilovac .
  3. Hvala na lepim recima, istina je da je bilo par propusta ( nedostatak hrane, bilo je 4 kazana,teren za kamp je bio tvrd)... Nismo ocekivali toliko motora pa se nismo ni pripremili ali bit se jos bolje... Hvala na poseti i razumevanju za propuste!
  4. HVALA SVIMA KOJI SU BILI,A POZDRAV ZA ONE KOJI NISU... ZIVELI!!!
  5. Lokacija im je prerovana, neki radovi, a drugu, adekvatnu, nemaju. Smederevo ne pravi skup po kalendaru - otkazano!
  6. Bina je Vizardova na kojoj svira "Riblja corba" ( Sabac prosle godine ) i placena je 1.600 e. Bolje od nje mi ne mozemo. I moj brate, "crveni" bar si mogao da zapamtis mesto "MAJILOVAC" Moja ocena je 1!
  7. Troskovi skupa 10.470 evra; prihod 10.560 e; Rakiju je dobio svako na ulazu, a vino ko je mene upoznao (ili poznavao). Podeljeno (besplatno kao cast prijateljima kluba) 4 bureta piva,rostilj za dorucak i sokovi ( nedelja), 5 prasica, riblja corba i bik na raznju. Zao mi je ko nije stigao na vreme da jede. Opstina je finansirala sa 350 evra kamermana lokalne televizije. Od iznajmljivanja prostora naplaceno coveku koji je prodavao krofnice i pomfrit i zeni koja je prodavala kokice ( 4.000 + 1.000 din) braca koja su prodavala opremu za motore, platila su jednim pojasom i jednim sprejom za lanac - ukupno. Ukupno naplaceno 599 motora i 487 pesaka ( samo muskarci, zenama i deci besplatan ulaz) . Pivo prodavano po 50 din - 1 bon. Nabavna cena 30 din + gas + cast. Koka kola 0.33 - 1 bon nabavna cena 33 din . Uostalom , probajte i svi vi koji ne verujete pa se obogatite od ove organizacije. P.S.Ipak , najveca je zarada kada je vecina brace zadovoljna, a uvek ima ljudi koji bi rekli i da je sve besplatno da bi trebalo da im se i put plati...!!!
  8. Hvala na lepim zeljama! Nas klub ima ogranak " svalera" tako da su devojke "deficitarna" roba i od njih nemoze nista da preekne za goste..... Bice hrane i pica ali devojaka...... Za prodaju razne robe (osim piva i pljeskavica0 izdavanje prostora je oko 4.000 din.
  9. Evo cena za Majilovac: Ulaz (po motoru) : 400 din , u petak je besplatna riblja corba (post) u subotu bik na raznju (besplatan rucak) u nedelju prasetina (na raznju) ; Pivo : 50 din (pola litra - casa) jelen; Pljeskavica : 100 din ( u petak girice - 100 din cinija); Grupe su lokalne ( jedna grupa iz Nisa - Revolution) , nas stav je da je ovo bajkerska , a ne pesacka prica ; Bice raznih nagrada iz moto price..... Rakija - besplatna, vino domace ( ograniceno) besplatno, devojke - NISU BESPLATNE......
  10. Prosle godine je to bila zurka u pomen pokojnom predsednika Gajic Slavku - Kozi koji je umro 9.marta. Zbog toga nije bilo ni striptiza ni igracica , ove godine nadamo se boljem. Lokacija je ostala ista. Ogradjeno je , poravnili smo kompletan plac, nece biti toliko toplo kao u sred leta, a sve je ostalo na nama....
  11. Evo malo cifara: - Bina (sa ozvucenjem i osvetljenjem) je placena 1.600 evra; - Bik za razanj 700 e + mjstori za pecenje 200 e; - Svirka 1.000 e - Igracice 300 e ( i verovatno striptizeta 200 e); - Sator, stolovi, stolice, hladnjaca , rostiljdzije 700 e; - Meso za rostilj 1.000 e; - Riblja corba 200 e - Reklamni materijal 300 e - Majice 1.500 , hleb,ravnanje terena, struja........ A, da, upravni odbor MAS-a je doneo odluku da cena ulaza na skup bode do 400 dinpo motoru. Predlog cene piva je do 60 din. .....samo da ne bude vreme kao danas....
  12. MK Stiski Orlovi Uz Bozju pomoc jos malo i krecemo! Sezona se otvara u Majilovcu ( 17 km od Pozarevca prema Velikom Gradistu), ko' nije bio nas gost neka pita kakvi smo domacini one koji su bili. A kakvi smo gosti zna cela Srbija i pola Bosne i jos neka zemlja pride... U petak ( posto je Veliki Petak) riblja corba za veceru i gilice. u subotu bik na raznju za sve bajkere, koncert, igracice, ( mozda striptiz, jo nije odluceno), druzenje zezanje uz reku piva i ... ko zeli moze da proba moje domace vino i domacu rakiju! Ma dosta price, dodjite i vidite!!!
  13. MK Tocak iz Ivanjice ove godine nece imati moto skup i tehnickih razloga!!!
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja