draza 553 Napisano April 9, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam ja druze gde da upotrebljavam gliser ..... Cena da ponovim podlozna dogovoru . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 599 Napisano April 9, 2011 drrmrr, 770 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Ok, vidim u avataru hondica... Ja sam isto tako sredjivao camac, samo elisa je 250 evra... tako da mi samo zamena igra, a ova tvoja Honda dušu dalo za drugi motor i prirodu..mada prodam i kawau pa bidne i jedini Srećna prodaja, stvarno si ga sredio ko lutka je. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 553 Napisano April 11, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ljudi danas motor odjavljen i prenesen na moje ime . Cenu spustam jer treba dase registruje i dajem uz njega i offroad gume . Tako da ko je zainteresaovan neka pozove da pricamo o ceni . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 553 Napisano April 12, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ljudi jos neki dam mozemo da se dogovaramo za cenu dok mi ne stignu papiri za registraciju . Posle opet ide cena gore . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uketic 69 Napisano April 12, 2011 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: novi bgd i zvezdara,united blok 70 kineska četvrt Motocikl: TDM 3vd , Honda CBR 1000 f Prijavi odgovor kao problematičan A na koji broj da te pozovemo ,ja ga nevideh nigde? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 553 Napisano April 12, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan I to sto kazes ne vidim ni ja broj . Zaboravio sam . Uvek mi posalju pp da im posaljem broj ali zaboravim da ga stavim ovde . 063 410 258 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 553 Napisano April 15, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Da napomenem da motor nema alnaser nego samo kiks . Nekoliko su zvali i prvo to pitaju pa reko da napisem da se zna . Ajde ljudi pocinje lepo vreme , sumica , offroad ............ Cena jos ista dok ne prodje vikend a onda registracija . Normalno bice skuplje pa ko voli ..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 553 Napisano April 18, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Evo danas motor registrovan . Sto se tice cene zovite i dogovoricemo se . Samo da se zna da je registracija za ovo cudo od 27 godina starosti 20 000 din . Sramota sta rade ljudi i sta nam radi ova drzava . Koliko cujem da se prica od 1.maja ide osiguranje 40 posto gore i zamislite tehnicki pregled treba da se izjednaci cena u celoj Srbiji i kostace ni manje ni vise nego 4500 din . Nego da ne davim jer ima tema o tome . Znaci cena dogovor ili zamena za VFR , GPZ 1100 , CBR , i slicne masine znaci r-ovi ne dolaze u obzir samo F modeli . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca018 8 Napisano April 19, 2011 U prolazu, 41 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: Yamaha XT500 Prijavi odgovor kao problematičan ...meni za 350cm skoro 14000din... kad se tad nisam slogir'o kad mi rekose!!?? Inace XL-ka je extra, svaka cast za radove. Da sam uspeo da prodam moj motor... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 553 Napisano April 21, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne od danasnje voznjice . Znaci koga interesuje za kes neka zaove u vezi dogovora oko cene . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 553 Napisano April 28, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i jedne slicice sa male offroad voznjice od pre neki dan . Moalo smo se isprljali ali posle je bilo pranja i pranja . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 553 Napisano April 28, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena za Hondu cbr 600 f f3 , vfr , africu twin uz moju doplatu naravno . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 28, 2011 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan malo mi cudno da si plati registraciju 20.000 a ja za motor 2000god, isto kubika ,18700din Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1371 Napisano April 28, 2011 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da li te interesuje gsxf 750, 92 godiste Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 553 Napisano April 28, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Pise da ne mozes da primis pp . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1371 Napisano April 28, 2011 Drug član, 1139 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pise da ne mozes da primis pp . Pokusaj sad, trebalo bi da moze Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 553 Napisano April 30, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ljudi cena pala na 1300 hitnooo . Znaci nekoliko dana za kes je ta cena a posle vracamo malo dole . Nasao sam bajk za mene pa ne bi da ga ispustim . Znaci hitno ta cena zovite i pravimo dogovor ako jos nesto moze da se spusti ali bez delova i gore svega navedenog . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 553 Napisano Maj 4, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Cena 1200 HITNO !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmb985 70 Napisano Maj 6, 2011 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Apsolutno te razumem i ja sam ulozio boga u svoj motor i to samo zato da bi ga napravio jedinstvenim,a sad kad moram da ga prodam dobijam neke smesne ponude.Verujem da je Honda perfektna iako je odavno punoletna ali tesko da mozes za toliko da je prodas.Ipak srecno! Evo sta sam ja napravio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1242 Napisano Maj 6, 2011 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan I ja razumem coveka, ispod neke cene ne treba ici pa makar ostao u garazi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draza 553 Napisano Maj 6, 2011 Drug član, 1030 postova Lokacija: Soko Banja Motocikl: APRILIA Caponord & Transalp 1999 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi ga prijatelji rado ostavio u garazi jer je ekstra i perfektan . Ali mislim da je stanbeno pitanje za mene i porodicu vaznije od 130 kg gvozdja . Moj trud i rad ma koliko cenio poklanjam sledecem vlasniku a sto se cene tice mala je . Motor vise nego poklanjam . Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirorab 71 Napisano Maj 6, 2011 U prolazu, 80 postova Lokacija: http://www.youtube.com/watch?v=t-JcFnq_Tok Motocikl: Bajs, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Druže... gledam i i iz istog razloga (stambeno pitanje!! ) ostajem na gledanju... Pozdrav!! Respect!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmb985 70 Napisano Maj 6, 2011 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan Isto i ja zato prodajem svoj motor,ali pre cu da ga parkiram u sobu pored kreveta nego sto cu da ga poklonim nekom.Jedno je kad nesto nabudzis na motor a drugo kad u motor ulozis kvalitetnu opremu i par meseci rada da sve bude na svom mestu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Maj 6, 2011 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan Evo danas motor registrovan . Sto se tice cene zovite i dogovoricemo se . Samo da se zna da je registracija za ovo cudo od 27 godina starosti 20 000 din . Sramota sta rade ljudi i sta nam radi ova drzava . Koliko cujem da se prica od 1.maja ide osiguranje 40 posto gore i zamislite tehnicki pregled treba da se izjednaci cena u celoj Srbiji i kostace ni manje ni vise nego 4500 din . Nego da ne davim jer ima tema o tome . Znaci cena dogovor ili zamena za VFR , GPZ 1100 , CBR , i slicne masine znaci r-ovi ne dolaze u obzir samo F modeli . Kalkulator kaze 15500+2000 tehnicki,ne bi smelo da bude 20000 din. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1242 Napisano Maj 6, 2011 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Ja te razumem u potpunosti kada je porodica u pitanju. ja sam tako kao hrcak nagomilao par motora da ih sredim i sada stoje a emotivno sam vezan za njih i zao mi je bilo da ih prodam i tako stoje godinama, ni to nije posao. Sa druge strane znam kako izgleda provesti celu zimu u garazi i koji je osecaj upaliti motor koji si ceo sam sklopio, to nema cenu i sa te strane sam ti rekao da ne prodajes. Motor je extra i cudi me da nije jos uvek prodat, mada bi ga ljudi verovatno kupili kao drugi motor koji im sluzi za zezanje, a nemaju uslova da drze dva motora. to mi je jedino obljasnjenje zasto nije jos uvek prodat. Ako ga ne prodas uskoro moja ponuda stoji, i ako imam gomilu motora kuci(od kojih cak 3 ceka sredjivanje) i frka mi je sa lovom ova enduraca me bas vucce. Mada evo iskreno navijam da ostane kod tebe. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...