BokyBoy 16965 Napisano Maj 5 Vozim motor, nisam BAJKER, 2355 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 41 minuta, vasa.93 je napisao: Fascinantno mi je bilo kako sam apsolutno uvek, uvek u isto vreme, ujutru između 7 i 8, i na istom mestu, nailazio na kolonu na autoputu. Čim se spustim sa brda, od Konjarnika kreće gužva, a kod Dušanovca se staje, pa se na “auto putu” vozi kreni-stani. Ta 3km prelazio sam za 40-45 min. Isprobao sam par puta neke alternative, ali u to vreme bilo je svejedno. Jel ti sada jasno zasto smo svi mi Beogradski vozaci malo ''čuknuti'' ? 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4867 Napisano Maj 5 Drug član, 3684 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, vasa.93 je napisao: Kroz KG sam prolazio X puta, ali opet sam milio, bez obilaženja… U Kg je baš postalo sra*e. Uske su ulice i vazda raskopane, a gužva katastrofa, više ni skuter tu ne pomaže mnogo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djpesic 205 Napisano Maj 11 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 45 Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Hehe, ja ceo zivot izbegavam beogradski spic. Od kad sam na motoru, samo provlacenje kroz kolonu pomaze da se ne zaglavim. I ljudi se vrlo cesto pomere u stranu da mogu da prodjem. Nisu svi opiceni 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2557 Napisano Maj 11 Drug član, 1125 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750,BMW F900 GS⬜🟦🟥 Prijavi odgovor kao problematičan To je i moje iskustvo,dosta ljudi se sklanja da prođem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7870 Napisano Maj 11 Drug član, 823 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Evo imam i ja s poslednjeg puta neku cifru, pa da se upišem kad je već tema aktivna. BMW R1200GS, 2006. Minimalna postignuta 4,85l - magistrala, lagana vožnja, manje više kontinualna. Maksimalna postignuta 6,8l - autoput brzine oko 150kmh, gore dole 10-15kmh. U oba slučaja sa suvozačem i sva tri puna kofera. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rkekoke 103 Napisano Maj 13 U prolazu, 71 postova Lokacija: BG-PA Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene kada prelazi 4l ide na prodaju Za ovaj je bilo preznojavanja da li ce ostati u kuci ali nije se dao tu je negde oko 3.8. Ne prelazim 500cc i moja bivsa honda je postavila visoke standarde za potrosnju za svaki sledeci. Mada je bilo i poduhvata u vidu xmax 400 koji je kod mene bio do treceg sipanja i potrosnje 5.5l, pozdravili smo se 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jokics 40 Napisano Jun 3 U prolazu, 82 postova Lokacija: Borča Motocikl: Royal Enfield meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Royal Enfield meteor 350 kubika sa “samo” 20 konjica moze na otvoreno 2.15-2.25L (to mi je rekord) a na autoputu prelazi 3 l sto mu opet dodje nista. Tako da sa rezervoarom od 15L moze lagano 500 km normalne voznje. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2460 Napisano Jul 7 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Današnja opuštena vožnjica do Bajine Bašte, sipao u Loznici u povratku, 14L za 295 km, vozilo se po brdima većinom, ali to mu dođe svakako mojih 4,75 što je izgleda donja granica za moju aktivniju vožnju s ovim motorom. Verovatno da može dole u "dron" modu, 6-a brzina, 90km/h, otvorena cesta ali ko da vozi tako U gradu sam prestao da merim, nema smisla 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 4010 Napisano Jul 7 Drug član, 467 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan On 3. 6. 2024. at 14:25, Jokics je napisao: Royal Enfield meteor 350 kubika sa “samo” 20 konjica moze na otvoreno 2.15-2.25L (to mi je rekord) a na autoputu prelazi 3 l sto mu opet dodje nista. Tako da sa rezervoarom od 15L moze lagano 500 km normalne voznje. Tezina x2, zapremina x5- potrosnja 2.5x veca. There is no replacement for displacement Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2860 Napisano Jul 7 Drug član, 1695 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Mene sramotaaaaaa 230 km, 7l. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djpesic 205 Napisano Jul 7 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 45 Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Beograd-Kuzmin (autoputem)-Erdevik-vozikanje po fruskoj gori, par manastira - starim NS-BG putem preko Indjije i Pazova-Beograd. Ravno 3l na 100km. Na autoputu 100kmh, ostalo 60-80 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Jul 8 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Svaki put kad točim gorivo izračunam potrošnju, to sam počeo da radim od skoro. Trip1 mi je rezervisan za proveru km od sipanja goriva, jer pokazivač na stromu nije nešto previše precizan. Trip2 je za neka namenska merenja kilometraže, mada njega retko koristim. Uvek sipam do čepa, pa mi treba 5 sekundi da izračunam. Standardna vožnja mojim stilom, znači magistrala i lokalni putevi, bez suvozača, brzina 80 - 100 km/h, sa povremenim i kratkim izletima do 150 max, u zavisnosti od raspoloženja i uslova na putu, potrošnja uvek oko 3,8 l. Po gradu vrlo retko, da ne kažem nikad ne vozim, pa nisam ni merio, ali zato na autoputu sa suvozačem i prtljagom, potrošnja ide do 5,5 - 6 litra, u zavisnosti od brzine. U principu mi je neki prosek na autoputu 130 - 140 km/h, to je na nekih 7.000 -7.500 obrtaja u šestoj, tako da je razmljivo da više popije. Sve u svemu, za 650 kubika i skoro 70 hp , ja zadovoljan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eclipse 220 Napisano Jul 8 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac/Beograd, Srbija Motocikl: Nekad bilo: V-Strom 1000 2014, Fazer 600 S2 '09, V-Strom 650 '05, CBR 600RR '06; Suzuki GS 500F '04, Kymco Agility Sport 50 Prijavi odgovor kao problematičan Honda NC 750X DCT 2021 Prosečna potrošnja na pređenih 7.800 KM je celih 3.7 L/100Km A pri tome ne pazim uopšte na potrošnju. Kad pazim, imam lagano 3.0 ili 3.1 Šampion potrošnje u odnosu na sve motore koje sam do sada imao i vozio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 637 Napisano Jul 8 Svrati ponekad, 394 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Da, tako i CB500X. Iznenadi mala potrosnja. Kako god vozio, dugorocno prosek od 3.5-4l. A dosta ga forsiram, prva, druga cesto do 8.5-9K rpm. Cak i na 140-150kmh, potrosnja je oko 5.5 l/100km, skroz ok. 6. brzina 60-70kmh 2.2-2.5l/100kmh, kao skuter. Ko bas hoce da izvlaci maksimum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4029 Napisano Jul 8 Drug član, 916 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan XADV, za ovih 5.000km kod mene prosek je 4,89l, 2/3 gradska vožnja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja1971 196 Napisano Jul 8 U prolazu, 75 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan В Стром 650, око 4.5 литре (најчешће 22 километра по литру показује мерач). Занимљиво ми је да је званични капацитет танка 20 литара; лампица светли кад падне на резерву - само што не вришти "сипај гориво, будало, још само 50 км можеш да пређеш" (значи, остало је око 2.5 литре горива). Станем на пумпу, мислим се Бог зна колико ће стати - 11, 12 литара макс, скоро да прелива. Ок, не ставим мотор равно, не точим до чепа, али опет... Или лаже за резерву или лаже за капацитет резервоара . Не смета - све што сипам, потроши без проблема. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasacg 237 Napisano Jul 8 Svrati ponekad, 136 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tracer 9. U razradi prosek je bio 5.5. Sad sve ukupno za 1600km na 6.3. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1040 Napisano Jul 8 Drug član, 1073 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan KTM 790 Adventure, normalne vožnje oko 100km/h oko 4l (čak i malo ispod). Ako se malo jače potera 4,2-4,3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1311 Napisano Jul 8 Drug član, 857 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Afrika kombinovano 5.0L. Autoput 120-140 4.5-5.5L zavisi od otpora vetra i terena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...