Libero 2157 Napisano Avgust 29, 2017 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znam za njega, interesuje me forum, možda neko ima da ponudi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Avgust 29, 2017 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Moguce da je nekome ostao. Ja licno furam oba na motoru i fabricki mi ne sluzi nicemu, ali ne bih ipak prodavao originalni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10151 Napisano Avgust 29, 2017 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Sutra probam 'vako: sa unutrašnje strane,dobio je ugao,videćemo... Videćemo kako se ponaša na 200 km.. ...al' se smeju R-ovci ako čitaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Avgust 30, 2017 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Da li si siguran da ce klirit izdrzati tih 200 kmh vezan samo na 2 srafa? Ali probaj, sto da ne, verujem da ce bolje se ponasati nego onako kako je bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10151 Napisano Septembar 7, 2017 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ej društvo...vreme je da menjam ulje...u njemu je Motul 5100 15w50...da li isto ili na preporuku fabrike 10w40, a?Koji filter ulja-Hiflo 137? Ja bih probao 10w40 da čujem samo menjač...lepo on radi,oće kad žustrije krenem ono krk u drugu i nekad u treću,zato me zanima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10151 Napisano Septembar 7, 2017 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan U prvu standardno krkće,mada sam primetio kad se kreće barem 2km/h onda u prvu kao u kajmak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1885 Napisano Septembar 7, 2017 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Onda malo dosteluj sajlu od kvacila. Rekao bih da ti je na granici. Ja sam u moj sipao Motorex 15w 50 i bilo mi ok. Menjao ga dva puta na po 5000km na kilometrazi od 50.000-60.000km i nisam dolivao nikad. Menjac radio lepo osim zimi kad su temperature bile 0 i manje. Tad mu je trebalo malo vise rada u mestu da bi se lepo saltao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Septembar 8, 2017 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Meni menjac malo negoduje iz prve u drugu na 10 40, tako da preporucujem 15 50. shoyyka druze, sad bi se upuco u koleno, 'leba mi. Juce sam sa drustvom isao u voznju i otisli smo do Topole, pa na Kragujevac, a meni ni u malom mozgu da si ti tu na daljini kamena s'ramena i da smo se mogli videti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10151 Napisano Septembar 8, 2017 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan U Sredu sam bio i ja na maloj vožnji,do Avale,BG-a pa "Yamaha barel"-kupio Shark-a...u Četvrtak sam bio "zaludan",odmarao...da si se javio...drugio put nemoj zaboraviti,a i ja ako idem na tu stranu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2596 Napisano Septembar 8, 2017 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ja moje sokoćalo planiram da teram uskoro do Egejskog, a možda i (posle ovog prvog) do Jonskog mora. Napokon došlo vreme za odmor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Septembar 9, 2017 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan On 9/8/2017 at 10:38 AM, shoyyka said: U Sredu sam bio i ja na maloj vožnji,do Avale,BG-a pa "Yamaha barel"-kupio Shark-a...u Četvrtak sam bio "zaludan",odmarao...da si se javio...drugio put nemoj zaboraviti,a i ja ako idem na tu stranu... U sustini smo i bili malo uz zurbi, jer nas je u najavi hvatao mrak, a izbegavamo vozenje nocu, tako da i nije bilo nekog vremena posebno za vidjanje u toj varijanti. Ali posto je i Arandjelovac bio jedna od opcija, nemam neko posebno opravdanje sem zaboravnosti :). Lepu si kacigu pazario, i odlicna je akcija u barelu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10151 Napisano Septembar 24, 2017 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio ulje i filter,sipao 10w40...nego,nešto malo stalo...sipao oko 2L i oko 350 gr....puno knap,ne vidi se na prozorčetu,malo radio,ugasim,sačekam...ne vidi se...ispustim na filteru jednom,drugi put...na kraju na štopli...sad je na gornjoj granici malo preko...jedino što mi se učinilo da je u ambalaži preko litra,što nije logično...inače ulje je iz Mass-a... Motor vozio,sačekao malo pa posle ispustio ulje,plus muljao motor,naginjao levo-desno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2596 Napisano Septembar 24, 2017 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Društvo, da li je imao neko možda problem sa zadnjim amortizerom? Primetio sam kada sam se vratio iz Grčke da mi se ispod parkiranog motora pojavila crna fleka, oko 1,5cm, kao od ulja. Pregledao sam tada motor lepo, mada se nije videlo odakle bi to moglo da bude, oprao sam ga zatim, pa opet pregledao koliko se vidi spolja, i nije se ništa ni videlo, niti je curilo više. Pomislio sam da je to od ulja sa lanca, pošto sam malo preterao prilikom poslednjeg podmazivanja (usvinjio sam i felnu prvi put :D). Sada sam išao na vožnju sa bratancem, i kako smo zastali tako je počelo da kaplje nešto crno. Pregledao sam opet dobro, i video da to najverovatnije dolazi iz zadnjeg amortizera. Sama opruga je bila umrljana, a i sve oko nje. Pored toga, kad smo nastavili, zadnji amortizer je bio neobično mek, samo smo poskakivali na svakoj rupi, i trebalo mu je neko vreme (15-20s) da se primiri. Maltene kao da više nema ulja u hidrauličnom cilindru, pa samo opruga vrši ulogu amortizacije. Dakle, da li sam na pravom tragu sa zaključcima, i kako bi se rešavao taj problem? Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10151 Napisano Septembar 24, 2017 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Procureo...vidi sa majstorima da li ga menjati ili može da se repaira, dopuni... kako je sa vetropirom do Grčke, žuljanje guzice i sl... na koliko si pravio pauze? Ja planiram dogodine ( Bože zdravlje) do Crne gore... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2596 Napisano Septembar 25, 2017 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Da, moraću do majstora da odem, ipak tu ima posla, a sad nemam baš mnogo slobodnog vremena... Ej, odlično je. Ja se navikao, i što se tiče guzice, mogu da teram 500km maletene bez pauze. U putu do Grčke sam čak i jako malo pauzirao. Tek na Grčkoj granici duže od 5-10 min. Žurilo mi se da stignem do mora i da se brčnem... Suzuki se muški držao sve vreme, i baš sam bio zadovoljan i zahvalan. Malo je bila jača potrošnja nego obično, ali sam ga i terao fino, nisam ga štedeo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Septembar 25, 2017 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna ti je dijangoza, na zalost. Meni se isto desilo pre skoro 2 godine. Otisao u garazu, kad ispod motora bara. Prvo se uplasih da nije motor, ali sam brzo shvatio da je amort. Naravno, isti simptom kao kod tebe, trambolina bez ikakvog otpora. Drugar mi je poslao kod nekog kod tebe u Nis, kod nekog prijatelja bajkera, koji se bavi reparacijom. Amort mi je on odradio, ali kad je stigao u Cacak, holender na bombici ispod sedista je popustio, te je iscurelo nesto ulja. Holender sam dotegao, i bombicu samo doduvao na propisan pritisak i amort radi, mada ipak moram dosuti potrebnu kolicinu ulja, malo mi je nemiran ipak zadnji tocak. Tako da, juri reparaciju i nadaj se da ce uspeti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2596 Napisano Septembar 25, 2017 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Daj baci neki kontakt ako možeš da iščupaš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Septembar 26, 2017 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je kostala reparacija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2435 Napisano Septembar 26, 2017 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Imate kolegu Đuntu na forumu koji ozbiljno radi te reparacije amortizera @đunta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kosooki 1317 Napisano Septembar 26, 2017 Drug član, 1665 postova Lokacija: Cacak Motocikl: XF650 Zrakoprc :) Prijavi odgovor kao problematičan Mene je kostala pivo, kad se sretnemo, a momak inace ne radi to, vec je ovom drugaru izasao u susret. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Matke_kg 0 Napisano Octobar 7, 2017 U prolazu, 4 postova Motocikl: Trazim Prijavi odgovor kao problematičan Ja razmisljam o kupovini masine. Molim vas ako neko zna i neki komentar na osnovu slika... da nije malo jaca cena: http://www.polovniautomobili.com/motori/10721210/suzuki-freewind-xf-650 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12541 Napisano Octobar 7, 2017 Ne silazi, 7330 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Batali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Matke_kg 0 Napisano Octobar 7, 2017 U prolazu, 4 postova Motocikl: Trazim Prijavi odgovor kao problematičan I Ja mislim da je cena prevelika. Generalno su svi podigli cene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2596 Napisano Octobar 7, 2017 Drug član, 1290 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ja prošle godine za 1600€ uzeo Freewind-a iste godine proizvodnje koji je praktično bio u boljem stanju (a i sada je, samo mu treba pranje ). Jedino je imao 20k veću kilometražu, ali to ne pravi neku veliku razliku, pogotovo ne ovoliku u ceni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kakodasezovem 5 Napisano Octobar 8, 2017 U prolazu, 54 postova Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, Matke_kg said: Ja razmisljam o kupovini masine. Molim vas ako neko zna i neki komentar na osnovu slika... da nije malo jaca cena: http://www.polovniautomobili.com/motori/10721210/suzuki-freewind-xf-650 Hahaha 2500 , koji car . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...