markone 454 Napisano Mart 10, 2011 www.markone-pegaz.rs, 2427 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan zli urednici Najgori su od sve dece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Mart 10, 2011 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan I meni na pp pantalone i jakna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 56 Napisano Mart 10, 2011 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan I ja imam mesh vec 3 godine i po gradu je vrh. Ma kadkad i po kisi ako imas dobru vetrovku za preko jakne i pici. Ja se do sada tako snalazio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Mart 10, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Mesh je konza za leto, nema te klasične moto jakne koja može da bude toliko provetrena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4197 Napisano Mart 16, 2011 Ne silazi, 6563 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kontao i zaključio da je potrebno više vrsta opreme. Za svakodnevne potrebe po gradskoj vrelini sam uzeo gladijator i supruzi i meni, bila neka rasprodaja preko. Za ekstremno ladno teška jakna od Cordure. Al planiram univerzalnu putnu opremu i to će biti komplet od meša ali sa još dva uloška, termo i kišni što mislim da će zadovoljiti i hladnjikave noći kad se navuka sva tri dela. Gledao sam neke od modela i vrlo je interesantno što i pantalone postoje sa delom meša sa isto dva uloška. Kod Markonea i Raje ima kompleta, čim još malko doteram liniju, uzimam. Mislim da ima istog dizajna ženskih modela što naročito znači parovima. Smatram ovo boljim izborom od lufter odela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano Mart 21, 2011 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan HELD HAKUNA ...jakna u kojoj nije vruce ,koja se ponasha kao mesh jakna sa velikim brojem luiftera i velikim bochnim povrshinama koje se skidaju kada je vrelo ili doziraju sa manje ili vishe otvora(imate po dva rajfeshlusa kojim otvarate,zatvarate ili skidate bochni deo jakne)...po meni savrshen izbor http://www.hideout-leather.co.uk/held-hakuna-motorcycle-jacket Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...