Peki 1215 Napisano Jun 4, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Juče nas je organizator Trka veterana "častio" sa tri kruga vožnje po karting stazi. Koliko mi je to prijalo govori činjenica da sam malopre razgovarao sa direktorom koji mi je rekao da bi zakup staze na 1h, bez ograničenja broja vozača bio 100 eur. Termini su stvar dogovora s tim što u toku vikenda zna da bude baš gužva, pa čovek preporučuje da se zakazuje u toku radne nedelje. Gledajući broj motora koji su bili u isto vreme na stazi cenim da bi se 20-ak ljudi ladno vozilo a da ne smetaju previše jedni drugima. Ova tema bi možda mogla da bude i "Lepljiva " na kojoj bi ljudi dogovarali datume i termine vožnje. http://www.adakart.co.yu/kontakt.asp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jun 4, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko sliku/skicu staze da vidim kako to izgleda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jun 4, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Ima li neko sliku/skicu staze da vidim kako to izgleda? Pogledaj na : http://www.adakart.co.yu/staza.asp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jun 4, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ekstra , stvarno ekstra.Cak vrlo pristojna cena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jun 4, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Staza je idealna za supermoto Ali za 100+ konja nije bas upotrebljiva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jun 4, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Staza je idealna za supermoto Ali za 100+ konja nije bas upotrebljiva To je fakat, ali u neostatku neceg boljeg ili barem blizeg (Cro ili Hu) kakpiram moze i da posluzi... a mozes da se pojavis i sa manjim motorom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jun 4, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Naravno Ajde da se organizujemo i okupimo. Kada se udruzimo to nece izaci puno novca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Jun 4, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ja sam za samo javite kad da dolazim, a staza u Vrscu moze na neki nacin nedeljom da se izmuva za dzabaka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Jun 5, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan E ovo dobrooo izgleda. Samo da nabavi prave tockove i udri. Mada, nece mi smetaju ni kramponi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1046 Napisano Jun 5, 2007 Drug član, 3012 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Nas ima cetvoro koji smo zainteresovani za voznju. Javite ako nesto bude.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paki 0 Napisano Jun 5, 2007 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd / Karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Staza je odlična, ali samo za slabije motore. Isprobao sam je sa mojim motorom i nema šanse da se to lepo izvoza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milano! 0 Napisano Jun 5, 2007 U prolazu, 30 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam vozio karting na Ada Huji i staza je super, ali za karting! Za motore sa 100 i kusur konja mislim da je prakticno ne upotrebljiva jer krivinu onu ispred restorana odnosno prvu kada krenes sa parkinga nemozes da prodjes obaranjem motora i da moras da se kreces 10 na sat da bi je uspesno prosao, cak je i krivina diagonalno od te veoma zajebana tj. spora... Naravno, uvek se mozemo okupiti i probati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Jun 5, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj ...Naravno, uvek se mozemo okupiti i probati To definitivno Ja sam isto uvijek za. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Jun 6, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Count me in... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 48 Napisano Jun 6, 2007 Zainteresovan, 566 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Voge SR4 Max Prijavi odgovor kao problematičan Kakve su sanse da i mene upisete na neki potencijalni spisak ucesnika?? Obecavam, skinucu kofer zatu priliku ;D A i ne mozete da me odjavite za izjavom da moja masina nije R, samo da potsetim o cemu se radi "fazeR" ;D.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enone 10 Napisano Jun 6, 2007 Svrati ponekad, 489 postova Lokacija: Kraljevo<->Beograd Prijavi odgovor kao problematičan staza za karting ima kratke krivine koje su jako dobre za skuter i male trkalice 50cc-a i mozzda poneka 125-ca... isto jako dobro za supermoto... ako uzmem od ortaka drz-a count on me... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 10332 Napisano Jun 6, 2007 Drug član, 4558 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Staza je idealna za supermoto Ali za 100+ konja nije bas upotrebljiva pa trebace ti zadnji lancanik od 65 zuba jer ima pravac samo 80m Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Jun 6, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Staza je potpuno neuptorebljiva za motor, probao sam dva kruga i odustao. Za karting je vrh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZUMBUL 0 Napisano Jun 7, 2007 U prolazu, 35 postova Lokacija: Beograd / London Prijavi odgovor kao problematičan Staza je idealna za supermoto jer se on inace vozi na karting stazama... Ja sam za!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Jun 7, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan predlozio bih vam da si kupite one male mini-moto (nisu skupi) i da se svako toliko s njima izludirate po toj stazi,tako rade moji iz Umaga,totalna zajebancija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Jun 7, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj predlozio bih vam da si kupite one male mini-moto (nisu skupi) i da se svako toliko s njima izludirate po toj stazi,tako rade moji iz Umaga,totalna zajebancija To je prava stvar Sale Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Jun 7, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan nabavite stare kacige i odjela pe da vidite valjanje po krivinama i padove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Jun 7, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj Staza je idealna za supermoto jer se on inace vozi na karting stazama... Ja sam za!!! Dakle: Mikica, Doga...dalje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...