acim 766 Napisano Februar 25, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da nastavimo sa doterivanjem velikog Fazera Ponovo se izvinjavam zato što je motor bio prljav, vožen je dan pre toga, a kako je napolju i dalje bilo mokro, nije bilo svrhe voziti ga u perionicu, jer bi se u povratku ponovo ispraljao. Elem, idemo sa slikama. Najpre je potrebno kompletno razbucati rep da bi se zamenilo stop svetlo. Nova "štopaljka": Konektor se ubacuje u grlo sijalice, baš kao i obična sijalica. Dodatne dve žice (plava i žuta) su za integrisane LED migavce. Najpre nisam hteo da ih priključujem jer i tako imam migavce, ali kad sam video kako rade, ipak sam odlučio da i njih zakačimo. Kao što ste mogli da vidite u drugim temama koje sam postavio, istovremeno smo radili i neke druge stvari, pa je dignut i rezervoar. Jedan od izvođača radova, Raja: Konektor je imao viška kalaja na kontaktima, pa je to trebalo srediti. Pri ruci se našla ova "mala" turpija Glavni izvođač radova, kao i obično, je moj brat Vladan (PeleR na forumu): Evo kako izgleda novo LED stop svetlo i migavci sa zadnje strane. Poručio sam i aluminijumski nosač tablice, ali još nije stigao. Biće reči i o tome kada bude stigao. Prednji LED migavci (Yamaha genuine): Montirali smo i Kappa tank torbu sa nosačem posebno napravljenim za FZ1: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6070 Napisano Februar 25, 2011 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Lepo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Februar 25, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i videa gde se može videti kako sve to radi: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 56 Napisano Mart 7, 2011 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan Prelepo. Ako nije tajna gde si nabavio ovu stopaljku i ove migavce, i po kojoj ceni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Mart 7, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Štopaljku u Italiji, firma Bep's (www.beps.it), cena 50€. Migavce u Plattneru, Yamaha genuine, zaboravio sam tačnu cenu, otprilike 60-65€ par. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 56 Napisano Mart 7, 2011 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan Hvala i jos jednom pohvale za izgled Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srdjan010 7 Napisano Mart 8, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Babusnica Motocikl: Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Super.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limenko 132 Napisano Mart 13, 2011 Svrati ponekad, 310 postova Lokacija: Bar Motocikl: YAMAHA xj 650 Seca, BMWk100 Prijavi odgovor kao problematičan bravo dobro urađen posao. izgled 10+ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Mart 13, 2011 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a di je završila stara štopaljka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Mart 13, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Spakovana, spava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...