AnteK 605 Napisano Jun 1, 2007 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi' date=' kad je Njinja kupio doticnog transalpa u nemackoj vodjena je ista polemika oko godista ali je brzo zavrsena posto je motor imao sat u miljama i nema prekidac za gasenje svetla. Moguce je da ga ameri jos uvek vakim prave. [/quote'] Ameri uopæe ne rade Transalp i Transalp se tamo ne prodaje više od 10 godina, ako ne i više. Ne znam da li znate, Transalp, Africa Twin, Tenere 660 i 750 su u SADu rijetkost i nisu se uopæe prodavali od poèetka 90-ih. Crna boja mašine znak je modela 1986-1990, poslije više nije bila crne boje. A moguæe je da i nije iz SADa ako ima sat u miljama. Ko ga zna, moguæe je štošta, nek Mina pukne broj šasije i lako vam saznam godinu proizvodnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Jun 2, 2007 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Pa i nasa Yamaha ima sat u miljama i nema prekidac za gasenje svjetala,radjena za Engleze i Japaneze. Tako da ne mora da znaci da je radjena za USA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6424 Napisano Jun 2, 2007 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na izboru pre svega. Nadam se da si odusevljena Transalp-om bar koliko i ja Sto se tice godista, sigurno nije '93 jer TA tog godista ima disk pozadi. Najlakse ces proveriti ovde: http://www.ta-deti.de/ta/frame.html Uporedi broj sasije i motora i tacno ces znati koji ti je motor godiste. Ajd pa javi kako stoje stvari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Jun 2, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan I to su brojevi samo za evropsko trziste, minini imaju vise slova od ovih i broj sasije pocinje sa JHPD06 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 2, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Lomnica city jak si mi ti džentlAmen kad diskutuješ o godinama daminog motora.... SRAM TE BILO!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 192 Napisano Jun 2, 2007 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Mina, cestitke na kupovini, u zdravlje da te sluzi!!! Pozzdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6424 Napisano Jun 3, 2007 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Lomnica city jak si mi ti džentlAmen kad diskutuješ o godinama daminog motora.... SRAM TE BILO!!! Mislim da decko nije imao lose namere, cak naprotiv, tako da nema zasto da ga bude sram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lomnica_city 12 Napisano Jun 3, 2007 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda TransAlp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Alo ljudi POLAAAAAAAAKOOOOOOOO!!Kao prvo 2Majstor_Kvarisa: Negde pise RD a negde PD,a uz to Africa i Transalp su mi stalno u glavi kao dva najverovatnija izbora za moj sledeci motor tako da mi se stalno to RD i PD mesa i ne vidim da je to bas neka velika greska,pre ce biti lapsus sa moje strane!! 2Dexterr: Ja sam bas i hteo da ispadnem dzentlmen za slucaj da je neko presao (posto ne znam coveka od kog je kupila) i uvalio joj dosta stariji motor pod laznom dozvolom,a nisam imao nameru da omalovazavam godiste motora ma koliko da je star,vazno je voziti a nije bitno sta,nije ni mene sram da vozim 2 banke star bajk pa sto bih onda ismevao druge,nisam ja takav lik bre ljudi!! 2newbee: Hvala na podrsci zemo,kad zajasim novu masinu,nadam se uskoro,dolazim malo u tvoj kraj,pa palimo u skitnju po okolini,a onda idemo malo kod mene u Resavski kraj,na kajmak i pastrmku u Lisine,mozda malo i u ribolov ako si pecaros,u Homolje na Vlaski kacamak! Ako je stanje takvo kako se pise,onda je valjda OK i nadam se da ces uzivati jos dugo,to je izvrstan motor i ako je dobro ocuvan trajace jos duuuuuuugo!! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aki 86 Napisano Jun 4, 2007 Super heavyweight, 641 postova Lokacija: Nis Motocikl: BMW F700 GS Prijavi odgovor kao problematičan Cestitke za motor, Mina da predjes puno kilometara sa azdajom. O motoru nema mnogo da se prica - jednostavno HONDA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jun 4, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan ej ljudi, ja sam motorom prezadovoljna, vozim ga ovih par dana, nemam rechi hvale za njega!!!! Alo Mina, Transalp je jaaaaaako dobar motor ( bolji od Africe ) i uvuèe se pod kožu svakome tko proba ( pitaj JosephaB ). Želim ti puno sretnih kilometara Btw, meni se ti prvi TA dopadaju mnogo više nego noviji ? Zašto? Zato što je to 1986 godine ( kada je predstavljen ) bio motor ispred svog vremena Da, da, pitaj me!!!!! Ja kupio motor, testirao ga 200km i krenuo da obidjem 3 drzave. Na svih 3000 km se isto ponasao i tu nema prije. Malo se zadihao na Transfagarasanu, ali ni ja nisam mogao da disem. Ma cudo od masine! Da ga i ti vozis sa srecom i da ti ostane taj osmeh na glavi duuugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Jun 7, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Od danas motor registrovan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Jun 7, 2007 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan BRAVOOOO ... ajde pa da se sita navozas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Jun 7, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slika ! Cestitam Mino pa se uskoro vidimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Jun 7, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Mino pa se uskoro vidimo Hvala Miko! Vidimo se ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Jun 8, 2007 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slika ! Cestitam Mino pa se uskoro vidimo Hej,vidi joj kez....C 16...ma slika je čudo...zar bi trebalo još šta reći...mala,srećna ti i tablica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...