Darko Mihajlovic 7994 Napisano Petak u 08:59 Drug član, 2199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Nastavak malo kasnije ...i kako mu je cucnulo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25903 Napisano Petak u 09:50 Integrisan, 10581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... zamenio opruge napred u stapovima, wirth progresivne (jedino wirth pravi duze opruge od fabrickih, za celih 15cm i za toliko kraca caura). Testiram, vozim se, prednjica odmah i osetno sigurnija, upravljanje lagano i nema prebacivanja tezine napred/nazad. P.S. I oslonce za pete sam odradio od prohroma, tako da prati liniju fabrickog dela i auspuha sa desne strane. 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 3081 Napisano Petak u 11:52 Drug član, 1694 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Neces se ti na ovoj hondi zadrzati. Nema ovde sta da se radi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20717 Napisano Petak u 11:56 Integrisan, 6424 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Treba da kupi nesto tipa 1100XX i da je sredjuje Ili neki BMW, malo da zakomplikuje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25903 Napisano Petak u 11:59 Integrisan, 10581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... nece telo vise taj tip (xx), sledece ce da bude ili tigar 1050 ili versys1000, tako nesto gde se sedi uspravno skroz. (ili versys 650 od 2015god) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20717 Napisano Petak u 12:03 Integrisan, 6424 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Daj neki 1200 gs da gledamo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 7060 Napisano Petak u 12:07 Drug član, 1577 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Ја чекам тог Версуса 1000 од 2015. само никако да се деси. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gilgames 35 Napisano Petak u 12:41 U prolazu, 33 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, N.F.S. je napisao: ... zamenio opruge napred u stapovima, wirth progresivne (jedino wirth pravi duze opruge od fabrickih, za celih 15cm i za toliko kraca caura). Testiram, vozim se, prednjica odmah i osetno sigurnija, upravljanje lagano i nema prebacivanja tezine napred/nazad. P.S. I oslonce za pete sam odradio od prohroma, tako da prati liniju fabrickog dela i auspuha sa desne strane. Ali boja!! Lepšu vido nisam. Po mom mišljenju bas mu leži. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25903 Napisano Petak u 12:46 Integrisan, 10581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan I ja se odusevljavam! Juce je kod mene bila xj6s (pojeli misevi instalaciju) pa sam posle lemljenja morao da probam, auuuu koliko gasa treba da bi isla, hiljadarka vuce od ler obrtaja. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15175 Napisano Petak u 13:03 Integrisan, 8032 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, N.F.S. said: ... nece telo vise taj tip (xx), sledece ce da bude ili tigar 1050 ili versys1000, tako nesto gde se sedi uspravno skroz. (ili versys 650 od 2015god) Probaj da sedneš na Tigra 1200. Kao da je krojen po meri. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7994 Napisano Petak u 14:48 Drug član, 2199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Nijansa def nije ista... Dobra stvar je sto je slicna sa ovim delom sto ide oko kofera .. I sad, pitanje od milion evra. Da li da ofarbam ovaj okvir bas u boju motora , i ovu traku sivu sto ide oko kofera ( mada ne znam kako bih skinuo sarke ) , ili da ostavim ovako. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5340 Napisano Petak u 14:58 Drug član, 2621 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ne diraj, ima dva dana da ti bode oci i to je to. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7994 Napisano Petak u 15:02 Drug član, 2199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Sa bocnim se vidi ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 7060 Napisano Petak u 15:10 Drug član, 1577 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Све у зелено. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5340 Napisano Petak u 15:11 Drug član, 2621 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Jes al koliko ces puta da kacis i bocne i jos gledas sa visine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7994 Napisano Petak u 15:17 Drug član, 2199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, RankoBg87 je napisao: Jes al koliko ces puta da kacis i bocne i jos gledas sa visine. Pa ne vozim ja sa bocnim .. Samo putovanja .. Ne znam , evo , opet mi ringispil u glavi ... U pm 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25903 Napisano Petak u 15:19 Integrisan, 10581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Dokle su nam god "problemi" oko motora to je dar!!! 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5340 Napisano Petak u 15:34 Drug član, 2621 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan A zamisli ne ubodes nijansu pa opet da se ne slaze. Ako imas ko ce da juri da ubode da se slaze onda farbaj al nista ja tu ne bi dirao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7994 Napisano Petak u 16:21 Drug član, 2199 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 58 minuta, N.F.S. je napisao: Dokle su nam god "problemi" oko motora to je dar!!! Drugar mi pise malopre "jebo te i kofer i boja , zapalio bih ga do sada"...upravo sam mu ovo odgovorio .. A i srecan sam dok mi je boja okvira kofera "problem" ... pre 45 minuta, RankoBg87 je napisao: A zamisli ne ubodes nijansu pa opet da se ne slaze. Mislis li da je realno da se bas toliko omasi boja ? Probao bih ja , nije to problem ( pogotovo sto imam originalni , pa nije frka ) , ali me smara sto ne mogu sarke sa skinem da skinem ovu plastiku oko kofera sivu. Osigurac za sarku sa jedne strane otvoren , a sa druge ne ..ne znam kako bih izvadio sipkicu majke mu ga 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2593 Napisano juče u 19:43 (promenjeno) Drug član, 1212 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Transalp 700, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Dosta toga se danas uradilo. Još uvek ga nisam ni oprao kako treba jer od Baniše čekam centralni stender. Ali, sedište je imalo neku glupu presvlaku i ispod dodat sundjer, skinuto sve i odradjeno da bude kako treba. Fabrički kofer je stajao previše ka napred, sada je to ispravljeno. Sledeća stavka je vraćanje položaja prednje viljuške u gornju tačku i pranje i pozmazivanje lanca. Opet kažem, tek kad stigne stender. Na druge dve slike se vide i položaj kofera i presvlake sedišta. Sent from my SM-S901B using Tapatalk Promenio juče u 19:46 član Zlatko LA 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...