andrej. 2216 Napisano Avgust 27 BJB Maxi Scooter Club, 843 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Nešo, ako je toliko frka, imam ja Voge 300 rally za 6500e, pao u neko blato ali ispraviću ja šta treba pre slanja 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25564 Napisano Avgust 27 Integrisan, 10475 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ti si bese sin onog pedantnog admina kog volim i postujem?! Biracu reci znaci... Termini " motor" i "blato" se trpe koliko i magneti istog pola, za srce si me ujeo i iz grudi ga istrgao! 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 8451 Napisano Avgust 27 BJB Maxi Scooter Club, 6403 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan E moj Nešo, nisam ja to dovoljno ćuškao kad je bio malen... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25564 Napisano Avgust 27 Integrisan, 10475 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Salim se ja malo, ne treba robovati stvarima nikada... Prati me neka reputacija cudna, ne kapiraju svi kada se salim a kada je zbilja. Istina, volim da mi masina bude u prefektnom stanju, pozurim i sa zamenom ulja ali i vozim bez prekida! Sve me glava boli ovih par dana (Zahvalan sam sudbini sto mi je ovo (motor) dato kao "problem" )) 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25564 Napisano Avgust 27 Integrisan, 10475 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... a za ljude odavde koji mi nude svoje motocikle, da premostim dok moj ne "dodje", nemam reci da opisem osecanja koja prozivljavam. Hvala (Ne uzimam i od ovih "mojih", ja volim svoj motor ) 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7762 Napisano Avgust 27 Drug član, 2141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ima i jedan GTR , pa ako bas upadas u krizu , da palimo makinu da ti dovezem , dok ne stigne tvoj... Nije na prodaju, na koriscenje ... ( Ne mora ulje se menja, skoro sam menjao ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 6993 Napisano Avgust 27 Drug član, 1559 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, N.F.S. said: ... a za ljude odavde koji mi nude svoje motocikle, da premostim dok moj ne "dodje", nemam reci da opisem osecanja koja prozivljavam. Hvala (Ne uzimam i od ovih "mojih", ja volim svoj motor ) Ено и мој тужник стоји под церадом. Гледајући распоред наредних месец дана, неће скоро на пут. Ако нећеш ти нека се Марина вози. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2525 Napisano Avgust 27 Drug član, 1187 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Transalp 700, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan U jednom staaarom video klipu gospodin iz Džepa kaže, 'svoju ženu volim više nego tudju ženu'. Tako i Neša, svoj motor je svoj motor i nikad nije isto, pa makar i od brata, druga ili komšije. Mislimo isto. Shadow će biti kod mene do proleća, ali to više nije moj motor, biće servisiran, tretiran kao da je moj, ali nije. Nešo druže razumem te u potpunosti i jedva čekam sledeći tvoj potez. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 765 Napisano Avgust 27 Zainteresovan, 350 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Gde kupujes motor 'gore"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2525 Napisano Avgust 27 Drug član, 1187 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Transalp 700, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Pedjo druže ako misliš na mene to je uvek Švajcarska, i uvek preko Kostića iz Paraćina. Sedmi motor mi preko njih stiže uskoro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 765 Napisano Avgust 27 Zainteresovan, 350 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Zlatko LA je napisao: Pedjo druže ako misliš na mene to je uvek Švajcarska, i uvek preko Kostića iz Paraćina. Sedmi motor mi preko njih stiže uskoro. Zar Shadowka putuje dalje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25564 Napisano Avgust 28 Integrisan, 10475 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da zatvorimo pricu drugari 32 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4732 Napisano Avgust 28 Drug član, 1036 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Lutka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 7451 Napisano Avgust 28 Drug član, 2538 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Baš lepa, u zdravlju se vozio! Baš mi je drago da promeni kawu, nekako mi se najmanje sviđao od svih motora koje si imao u poslednjih par godina. Ovo je druga priča 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2525 Napisano Avgust 28 Drug član, 1187 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Transalp 700, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, pedjazz je napisao: Zar Shadowka putuje dalje? Putuje, kao i svaki do sad. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 765 Napisano Avgust 28 Zainteresovan, 350 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, N.F.S. je napisao: Da zatvorimo pricu drugari Prelep...cestitam, 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 765 Napisano Avgust 28 Zainteresovan, 350 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, Zlatko LA je napisao: Putuje, kao i svaki do sad. Sta je sledece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2525 Napisano Avgust 28 Drug član, 1187 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Transalp 700, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, pedjazz je napisao: Sta je sledece CBF 600 FI 2008. je stigao, postavio sam u grupi. Očekujem još jedan, ali ne objavljujem dok ne bude kod mene kući. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 765 Napisano Avgust 28 Zainteresovan, 350 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, Zlatko LA je napisao: CBF 600 FI 2008. je stigao, postavio sam u grupi. Očekujem još jedan, ali ne objavljujem dok ne bude kod mene kući. Ne mogu da ispratim brate...posao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3422 Napisano Avgust 28 Drug član, 1261 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, N.F.S. said: Da zatvorimo pricu drugari Da ti kažem - lepši nije mogao! I model, i boja, i ugao slikanja za prvu fotku u postu su Čestitke od srca i #uzdravljusevozao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8841 Napisano Avgust 28 Drug član, 1846 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Zlatko LA je napisao: Pedjo druže ako misliš na mene to je uvek Švajcarska, i uvek preko Kostića iz Paraćina. Sedmi motor mi preko njih stiže uskoro. I koja je šema - ti tražiš, nađeš, šacuješ, pregovaraš i prelamaš, daješ pare unapred ili uplaćuješ prodavcu.... Ili kažeš šta te zanima pa on traži... Kako to u praksi ide? Ne znam da li postoji slična tema ali verujem da mnoge kolege zanima da kupe motor napolju i uvezu ga ali zaziru od toga, da ne širim priču zbog čega. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3422 Napisano Avgust 28 Drug član, 1261 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu mnogi to da svare. Jednostavno treba imati ili poverenje ili veeeeliki prag tolerancije. Vrlo često je potrebno i jedno i drugo. A danas je velika većina u fazonu "hoću najbolje za najmanje para" i "ima bolji u oglasima za manje para". Msm, znate na šta mislim. Šema je individualna, ja se bakćem uvozom tu i tamo i rad sam da pomognem svakome, ali ne mož' pomoći ako neko neće sam sebi da pomogne. Ako je čovek nerealan, ako nema znanje, ako ne poznaje tematiku (a takvi ljudi toga nisu svesni), jaaaako teško se realizuje dogovor/posao/kupo-prodaja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2525 Napisano Avgust 28 Drug član, 1187 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Transalp 700, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, DraganNS je napisao: I koja je šema - ti tražiš, nađeš, šacuješ, pregovaraš i prelamaš, daješ pare unapred ili uplaćuješ prodavcu.... Ili kažeš šta te zanima pa on traži... Kako to u praksi ide? Ne znam da li postoji slična tema ali verujem da mnoge kolege zanima da kupe motor napolju i uvezu ga ali zaziru od toga, da ne širim priču zbog čega. Uvek nadjem motor sam, verujem da nisam jedini pa gledam da što više pojednostavim čoveku. Plaćam motor u CHF, ostalo kad stigne kući. Pošaljemo upit, jer ja nemam profil na njihovim sajtovima. Prvi put se desilo da je prodavac ostavio broj telefona pa sam se ja javio i dogovorio sve, Kostiću je ostalo samo da preuzme. Sedmi motor po redu sada čekam, više mi to predstavlja zadovoljstvo nego da odem negde kod nas i kupim. Svestan sam rizika, iskreno mi taj 'adrenalin' i prija. Oni daju sve što ide uz motor ako toga ima. Na ovom sada (ne CBF) dobijam navigaciju, original i poviseni vizir, dva seta podizača kormana, original kofer, štitnike ruku i MKF je odradjen ako se ne varam pre nekoliko meseci. Dobio sam detaljne slike, 3 video snimka. Izgleda da sam naleteo na nekog korektnog lika. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 11301 Napisano Avgust 28 Ne silazi, 3587 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Džies Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prošli našao preko Tutija u CH, kontaktirao Kostića, dao im pare ostalo oni. Pogledali motor onako malo vizuelno, popričali sa vlasnikom, znaju nemački... Pitam kakav je... Kao nov, kupuj... I bio je...Vlasnik spakovao i nosače i kofere, nisam ni znao da idu uz njega. E sad, potrebno je i malo sreće uvek?! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8841 Napisano Avgust 28 Drug član, 1846 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Zlatko, ako sam dobro razumeo, ti biraš motor (logično), pregovoraš oko stanja i cene, kad se dogovoriš plaćaš prodavcu traženu cenu u punom iznosu, a onda dotični Kostić ide po motor i njegovo je da ga fizički doveze (i obavi uvozne formalnosti?) i to plaća xy kao uslugu. Komšo @PremieRacing malo si previše "diplomatski" dao odgovor ali, kapiram, otprilike perspektivu iz koje gledaš na stvar. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...