DraganNS 8694 Napisano Jun 25 (promenjeno) Drug član, 1811 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Nakon prekjučerašnje vožnje vidim da mi ne radi oboreno svetlo... Khmm, prošlo je tačno dve godine od poslednje zamene sijalice, što je duplo duže nego što je izdržala prethodna Osram Night Breaker. Inače, muka me spopadne kada treba da menjam sijalicu jer je potrebno da se skinu skoro sve plastike što mi se, obično, ne radi pa se zlopatim "na slepo" zavlačeći šake gde može. To obično potraje nekoliko sati jer je najveći problem zabraviti žičani "osigurač" koji drži sijalicu, navući preko toga gumenu zaštitu od vlage i nakačiti fasung. Juče odlučim da, za promenu, skinem plastike sa jedne strane, sve do samog fara. To se ispostavilo kao nedovoljno jer su kritične tačke i dalje nedostupne. Zapravo, trebalo bi skinuti plastike sa obe strane, osloboditi pristup faru, pa na kraju i njega skinuti... To mi se već nije radilo tako da sam se malo pomučio i skinuo sijalicu i imam šta da vidim - vlakno je celo i sijalica radi. Kreten, nisam prvo proverio da se nije izgubio kontakt. Stavim novu sijalicu, opet za*ebancija sa vraćanjem osigurača i zaštitne gume, vratim plastike i odem kući smoren, posle dva sata nepotrebnog zezanja. PS: da dodam da sam prethodno morao da odem do grada i kupim kutiju različitih plastičnih žabica. Promenio Jun 25 član DraganNS 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2312 Napisano Jun 26 Drug član, 1184 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Novi logo i stavio na auspuh, pukao prosli, mada sam ga ja pravio, bio je od plastike. Sada aluminijum i nisam hteo da ga farbam, ostavio sam ovako, mislim da je ok. 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1989 Napisano Jun 26 Drug član, 1249 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Pravio od aluminijuma ili porucio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2312 Napisano Jun 26 Drug član, 1184 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Zarkela said: Pravio od aluminijuma ili porucio? Napravio, nisam mogao da nadjem takav logo da prodaju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1989 Napisano Jun 26 Drug član, 1249 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Da li ima neko na prodaju korman/volan 22mm. Da je ravniji, treba mi za mali motor. Naravno cena pristupacna da bude. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 867 Napisano Jun 26 Zainteresovan, 304 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, Zarkela je napisao: Da li ima neko na prodaju korman/volan 22mm. Da je ravniji, treba mi za mali motor. Naravno cena pristupacna da bude. Ја имам овако нешто и продајем све у комплету за 100e али може за форум 10.000дин. Иначе је од ZX10R 04-05 Ако паше... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1989 Napisano Jun 27 Drug član, 1249 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nece odgovarati, trazim dalje. Hvala puno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25014 Napisano Jun 27 Integrisan, 10354 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Imam napunjen silikonom (da ne vibrira ), aluminijumski, dobar guvernal... Bio na cbf1000 koji je drugar uvezao. Moze za 20e, slikacu kada na plac odem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25014 Napisano Jun 27 Integrisan, 10354 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Zarkela je napisao: trazim dalje. Hvala puno. Evo drug, 760mm je sirina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13053 Napisano Jun 27 (promenjeno) Ne silazi, 2982 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. Aj mi molim te objasni razlike između ovog i originalnog. Prošli put sam od tebe uzeo za Kawu er5 otvoren volan, i oduševio sam se koliko se bolje upravlja. Ovaj mi deluje da je "višlji". Da li će da stignu creva i sajle ? Samo pitam, ne upadam preko reda... Promenio Jun 27 član Blaza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1055 Napisano Jun 27 (promenjeno) Zainteresovan, 603 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, Zarkela said: Da li ima neko na prodaju korman/volan 22mm. Da je ravniji, treba mi za mali motor. Naravno cena pristupacna da bude. Sta ce ti volan na motoru? Promenio Jun 27 član Blackened 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25014 Napisano Jun 27 Integrisan, 10354 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Blaza je napisao: @N.F.S. Aj mi molim te objasni razlike između ovog i originalnog. Sve je to individualno Blazo, sedi na stolicu pa ispravi ruke ispred sebe, pusti neka se nameste gde im je udobno, zamisli da guvernal drzis. Kako se nameste taj ugao/ sirinu, i visinu trazis! (Naravno koliko motor dozvoljava). Uglavnom, siri guvernal = veca poluga=lakse upravljanje i kontrola. (Na velikim brzinama sirok guvernal ume da bude bas "pipav") Nizi guvernal = (obicno) manje vibracija Celicni- moze se ispraviti, (obicno) ima vibraciju bas u visokoj frekvenciji od koje trnu ruke/sake. Aluminijumski- rigidniji, laksi, lepsi osecaj pri manevrisanju, ne se ispravlja ako ga koknemo, vise trese a manje vibrira (Izuzetak su oni zadebljani na sredini, peglaju vibraciju samo tako). I karbonski, imao ga samo jednom, lagan, jak, ne rezonuje... Sam vrh ponude ( i leeeeeeep). 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25014 Napisano Jun 27 Integrisan, 10354 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Blaza je napisao: Ovaj mi deluje da je "višlji". Da li će da stignu creva i sajle ? Na cbf1000 iz 2009 godine je bio bez ikakvih nastavljanja kablova, sajli... Na 600 sam vozio fabricki guvernal (uzaaaaak da ne poverujes, ali je i ciklistika kraljice motora takva (da ne poverujes)) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25014 Napisano Jun 27 Integrisan, 10354 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Na motoru trenutno vozim debeli, aluminijumski, siroki guvernal! 90cm sa tegovima mereno, poluga kao servo da imam. Sutra rece @vucko23 , moze da proba ako zeli (Smajli je tu iz sledeceg razloga, dva je motora kod mene probao i na njima kuci otisao ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11856 Napisano Jun 27 Ne silazi, 2718 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nema napolje dok ne kupi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25014 Napisano Jun 27 Integrisan, 10354 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ne dolazi kao kupac, nasao je sta ga sretnim cini Da se vidimo malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7518 Napisano Jun 27 (promenjeno) Drug član, 2098 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ide rasprava na nekoj facebook grupi dal ABS skracuje ili ne skracuje zaustavni put.. Promenio Jun 27 član Darko Mihajlovic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4778 Napisano Jun 27 Drug član, 2495 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ne počinji i ovde Kao produži za malo al jbg bar si ostao uspravan i nisi se prosuo. Nisam vozio bez nit bi hteo tako da ne znam razliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7518 Napisano Jun 27 Drug član, 2098 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, RankoBg87 je napisao: Ne počinji i ovde Kao produži za malo Sta produzi ? Pa vidi brata na klipu sa abs-om Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4778 Napisano Jun 28 Drug član, 2495 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, Darko Mihajlovic je napisao: Sta produzi ? Pa vidi brata na klipu sa abs-om Video sam vise puta al kad su oba na suvom abs kao produži putanju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 2033 Napisano Jun 30 Drug član, 971 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Odlucio juce da sredim instalaciju za gps, pa jedno povuklo drugo, drugo trece i tako u nedogled. Uglavnom, kad sam vec resio da rasturam prednjicu, reko ajde da odmah uradim sve…tako da: zamenio fabricki vizir Puigovim visljim, ispolirao far i zamenio sve sijalice ledovima (i prvi put od kako ga imam sam progledao), ispolirao km sat, povezao instalaciju za gps, zamenio obicnu uticnicu za punjac onom sa 2 usb-a i voltmetrom na sebi, skinuo stari tankpad i zalepio novi i zalepio zastitu za cep. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 20989 Napisano Jun 30 Vozim motor, nisam BAJKER, 2718 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Stavio nove BT S23, sad se jos lepse vozi 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 20989 Napisano Jul 1 Vozim motor, nisam BAJKER, 2718 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Samo za mog velikog prijatelja @Žaksi 1 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 2312 Napisano Jul 1 Drug član, 1184 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan 23 hours ago, BokyBoy said: Stavio nove BT S23, sad se jos lepse vozi Nisam neki pro vozac niti bilo sta slicno, ali od svih koje sam probao Bridgestone mi je najbolje legao. Imam utisak da su za klasu bolje od svih. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 20989 Napisano Jul 1 Vozim motor, nisam BAJKER, 2718 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R '16 Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Abi je napisao: Nisam neki pro vozac niti bilo sta slicno, ali od svih koje sam probao Bridgestone mi je najbolje legao. Imam utisak da su za klasu bolje od svih. Podrzavam, ja sam skinuo odlicne Miselin Power Cup jer nisam nikako mogao da se sastavim sa njima, ne leze mi i to je to...a Bridzston je ubedljivo moj No1, vozio sam celu S seriju, i s20 i s21 i s22 i ne zna se koja je bolja od koje...a 23- ka je boles guma...motor sam pada na koleno u svakoj krivini, neverovatan osecaj sigurnosti odaje, cak ni preko bele ne kliza...ma ludilo. 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...