cvele 1389 953 Napisano Februar 7, 2017 Bad Boy, 169 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio prednju gumu,kocione plocice,lezajeve u prednjem tocku,i kociono ulje.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4257 Napisano Februar 7, 2017 motoras, 2460 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ako se racuna, oprao sam kacigu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Februar 9, 2017 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije sve danas, ali me jako raduje da sam ovo u zadnja tri dana uspješno obavio... Okvir tablice prethodnog vlasnika... WTF??! Stavljen novi, ljepši, jednostavniji, RAVNO!- Dobar dan, recite mi da li ste voljni da plaćate da vozim vašu reklamu na svom skuteru? - Ne, mi to ne radimo.- Ok, hvala i svako dobro! SKINUTO!Ovo je dokaz da ćunera smajlera ima svugdje... Skuter ispod ovoga ima ogrebotinu, koga boli... neka rana junačkih! SKINUTO!Cijenim da je bivši vlasnik ovim htio da omete sebi vidno polje i da smanji aerodinamičnost povišenog vizira! SKINUTO! Na kraju, jedna glupost koju sam kupio u Louisu... ali eto, meni drago...Lagano se spremamo za peglanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Februar 9, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slammer 624 Napisano Februar 9, 2017 Usamljeni kauboj daleko od doma svog, 410 postova Lokacija: Leskovac - Novi Sad Motocikl: Yamaha FZ1 GT Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgleda. Sad ces stalno da ga teras u crveno To su T5 diode? I ja se kanim odraditi moju, ali mislim da je bolje uzeti bele diode, pa folijom u boji prelepiti brojeve iznutra. Tako se mogu odvojiti odredjeni segmenti bojama, a i bolje difuzira svetlost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Februar 10, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam porucio iz kine t5 bele sijalice da napravim da svetli belo. Medjutim,skinem ja tablu kad ono imam t10 sijalice. Ok,stavim bele diode a ono svetli zuto. Ima vec neki sloj kojim je presvuceno. Na kraju sam kupio crvene diode t10 i namontirao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4645 Napisano Februar 14, 2017 Drug član, 1471 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan milose , dal sam te vec pitao , kako se skida ta prednja maska sa farom ?!? sad cu da pregledam detaljno tvoje slike , ali ako imas jos koju sliku te maske skinute , gde se vide svi srafovi , zakaci je , majke ti da vidim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Februar 14, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam svakako skidao sve plastike pa nisam obracao paznju kako bi samu nju skinuo. Koliko sam primetio ,svakako mora da se skine sve mogu da ti slikam sutra detaljnije slike pa da ti posaljem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4645 Napisano Februar 14, 2017 Drug član, 1471 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Super , bio bih ti zahvalan.. Sad vracam film , mislim da sam ja imao problem sa ovim selnama na usisu , nekako su okrenuti srafovi na dole pa nisam mogao da im pridjem. Ajde ako ti je skinuta samo ta maska sa farom slikaj gde se sve kaci , ako ne raskupusam skroz motor pre sezone , evo gde sam ... prosto ne mogu da verujem da ne mogu jebenu plastiku da skinem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Februar 17, 2017 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Danas zalepio trakice na tockove da ga malo otvorim u struku 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3096 Napisano Februar 17, 2017 Drug član, 1060 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro šta, nije ti puno lijep motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Februar 19, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro šta, nije ti puno lijep motor... Ја зин'о, до тракица нисам ни дошао 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Februar 19, 2017 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan sklopio i zapalio krmacu ..... ali bez auspua, na slike samo koliko da se vidi kako ce da izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Februar 19, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio sam stare LED migavce novim i vecim. Takodje sam promenio "adaptere" migavaca. Napravio sam ih od pravog karbona. Nekima se ne svidja ,meni se svidja. Najdraze mi je kad sam nesto napravim,a i volim pravi karbon Prethodni su bili kopija karbona (plastika u boji),a to ne podnosim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boris19 108 Napisano Februar 19, 2017 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Odzaci Motocikl: Yamaha 535 Prijavi odgovor kao problematičan Stavio Joškin regler i čekam +15 da se provozam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Februar 19, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Средио неку ситницу на скутеру коју сам зезнуо, покушао да добијем бољу задњу кочницу али баш и нисам успео. Сипао ново уље, покушавам да добијем луфтирањем, али баш и не иде. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4645 Napisano Februar 20, 2017 Drug član, 1471 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da si otvorio cantru dok luftiras sistem ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Februar 20, 2017 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Ugradio novu spojku za brzo skidanje rezervara, spakovao motor i provozao se do pumpe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Februar 21, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Resio sam problem sa paljenjem sva4 migavca,koji se desava nakon postavljanja led migavaca umesto fabrickih. Reseno postavljanjem 2diode koje ukupno kostaju 4din :lol3:Jako jednostavan posao. Hvala puno Arakisu za savet sta da uradim. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8564 Napisano Februar 22, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan sve mi se razdrmalo napred, ceo držač se cima 10cm gore dole sa sve cajgerima i farom. Juče ga dobro oblepio selotepom. Danas će da padne skidanje svega od napred, pa će biti posla i za Brku. A znajući sebe, voziću ga kao street f. duže vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8564 Napisano Februar 23, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Krenulo rasklapanje kawe, da se srede malo plastike, a za servis čekam Bokilića da se oporavi. Skinuo sam i rezervoar pa ga vratio, sve masno oko karbova, ispalo mi neko crevo, valjda iberlauf, sa nekim filterčićem, ide iz airboxa negde dole. Bio mrak ,nisam ga ni vraćao. Hteo da ispustim ulje, ali već bio mrak, a koliko sam video, filter ulja je poprilično zavučen, pa se nešto mislim, nije valjda da moram da skidam mali hladnjak i grane, da bih ga uzvadio. I nisam onako po mraku video gde mu dođe šraf za ispuštanje ulja. I još jedan zajeb, far se drži samo na masci, tako da vozim bez fara, ne znam kako i šta da ubudžim. Imam delića plastike maski i deliće plastike držača fara koje bih trebao da zalepim. Savet za dobar lepak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8564 Napisano Februar 23, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan sve mi se razdrmalo napred, ceo držač se cima 10cm gore dole sa sve cajgerima i farom. nisam imao gornji šraf na držaču maske i cajgera, sve se držalo na sporednim šrafićima gde se spajaju delovi plastika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4645 Napisano Februar 24, 2017 Drug član, 1471 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam uzeo thundercata , metnuo sam joj xenon ... Posle me je uzasno nerviralo sto je pozicija zuta a xenon beo ... sve do malopre Morao sam da uradim ovo.... Da bih dobio ovo ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srki Coyote 136 Napisano Februar 24, 2017 MC Coyote, 273 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda CBR1000 F Prijavi odgovor kao problematičan Promenio ulje juce. Izduvao vazdusni filter sredio malo elektriku. Majstor pre neki dan sredio prednju vilu. I jos mi ostaje da sredim prednju kocnicu i gaassss Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Februar 25, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Колико посла да се промени та усрана позиција на Thundercat-у, благо теби Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...