Žaksi 8834 Napisano Četvrtak u 20:30 Ne silazi, 2274 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @Zlatko LA Zlajo,hvala.Drago mi je da ti se sviđa,mada,ni tvoji radovi nisu za podcenjivanje,naprotiv sve pohvale.Bata @BaneVuk58 onaj rad....od mene pohvale.Ima da te pokvarimo na kraju...i totalno ti promenimo navike. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8834 Napisano Četvrtak u 20:35 Ne silazi, 2274 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Da dodam,mašinac sam po struci,jedan vremenski period sam radio na poliranju alata za brizganje plastike na visoki sjaj,i imao pristup svim vrstama pasti za poliranje.Vrlo je bitno i kvalitet polirane površine.Poređenja radi,cevi auspuha na starom Banditu i na ovom novijem,je nebo i zemlja u korist starog Bandita....ono je bio kvalitet,na ovom sada,baš se oseti ušteda u svemu.Ove nove neću ni da komentarišem. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 19240 Napisano Četvrtak u 21:16 Vozim motor, nisam BAJKER, 2561 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow (i crn zadnji lancanik) Prijavi odgovor kao problematičan pre 59 minuta, Blaza je napisao: @BokyBoy Koja baterija, veličina, snaga ? Levi + 12v/14ah/200A 150/90/145mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 495 Napisano Četvrtak u 22:46 Zainteresovan, 441 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Koper,SLO Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Turio ovu mrežu da se guJ'ca luftira 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8722 Napisano juče u 06:41 Solo Rider, 3272 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan @Žaksi ...Nekad je sinovljev motor zimovao kod mene....pa ja 'ajde dete mi je...Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 19240 Napisano juče u 07:14 Vozim motor, nisam BAJKER, 2561 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow (i crn zadnji lancanik) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, igogitar je napisao: Turio ovu mrežu da se guJ'ca luftira Gde da nadjem ovo, treba i meni, a i kliza mi dupe kada zavrnem gas... ne znam da'l je do sedista il' do dupeta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11891 Napisano juče u 07:35 Ne silazi, 2755 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Tebi treba pojas...trkački ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4078 Napisano juče u 07:36 Drug član, 2659 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...loading... Prijavi odgovor kao problematičan pre 21 minuta, BokyBoy je napisao: Gde da nadjem ovo, treba i meni, a i kliza mi dupe kada zavrnem gas... ne znam da'l je do sedista il' do dupeta Temu, Aliex...imaš po modelu motora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6511 Napisano juče u 07:47 Drug član, 1460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, BokyBoy said: Levi + 12v/14ah/200A 150/90/145mm Cini mi se da je 12Ah ,ta oznaka. Ti zatvoreni akui idu uvek za 2Ah nego sto pise. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6511 Napisano juče u 07:49 Drug član, 1460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, miki said: Ako nije zatvoreni, provjeri nivo tečnosti. Ne bi vjerovao koliko može da pomogne. Treba i tkz zatvoreni otvoriti i spricom ubrizgati jednako u svaku celiju par ml destilisane vode. Nekad to potpuno povrati akumulator. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8722 Napisano juče u 07:58 Solo Rider, 3272 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, slave74 je napisao: Treba i tkz zatvoreni otvoriti i spricom ubrizgati jednako u svaku celiju par ml destilisane vode. Nekad to potpuno povrati akumulator. Ali ovo su Aku "bez održavanja" zar nije to otvaranje na silu ??. Piše da ta tečnost tj kiselina šta već prelazi u gel u to je to 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shomsi 48 Napisano juče u 08:11 Svrati ponekad, 98 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL700 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ima ovih mrezica za sediste i na KP kolko oces, 1000-2000 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6511 Napisano juče u 08:19 (promenjeno) Drug član, 1460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 21 minutes ago, BaneVuk58 said: Ali ovo su Aku "bez održavanja" zar nije to otvaranje na silu ??. Piše da ta tečnost tj kiselina šta već prelazi u gel u to je to Dosipao sam radi posao. I za motocikle i za aute. Moje misljenje da voda ispari i to ubija celije. Ako se dospne preventivno vrv da to produzava zivot bas dosta. Zatvoreni nisu, pogotovo ovi za motocikle, samo dignes onu pvc traku sa cepovima. Za automobile, odlepis nalepnicu i ispod su cepovi. Ili su na krst odvrtanje ili malcice zajebaniji, ali se kuckanjem odvijacem plosnnatim i cekicem odvrnu. A posle stegnu ili zamene za obicne cepove. Voda se primi u gel, ali i dalje je voda. Mislim da je to vise zbog mogucnosti naopake montaze tih akumulatora, dok tkz zatvoreni povecavaju zaradu prodavcima. Prvo sto su skuplji nego obicni, a bogami i znaju krace da traju, jer ne mozes da ih odrzavas. Promenio juče u 08:22 član slave74 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8722 Napisano juče u 08:25 Solo Rider, 3272 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan @slave74...Eto nesam znaja za to...moram da priznam da meni Aku npr. na motoru traje 5-6 godina ...menjam po nekom automatizmu...kao toliki mu je vek. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6511 Napisano juče u 08:44 Drug član, 1460 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 17 minutes ago, BaneVuk58 said: @slave74...Eto nesam znaja za to...moram da priznam da meni Aku npr. na motoru traje 5-6 godina ...menjam po nekom automatizmu...kao toliki mu je vek. Pa otprilike si nalazio dobre akue. I imao dobro punjenje sa reglera. Ne moze svaki aku da se tako ozivi, onaj sto je dugo prazan ili probila celija, je gotov. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8722 Napisano juče u 09:07 Solo Rider, 3272 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, slave74 je napisao: Pa otprilike si nalazio dobre akue. I imao dobro punjenje sa reglera. Ne moze svaki aku da se tako ozivi, onaj sto je dugo prazan ili probila celija, je gotov. Čitajući sve i svašta pogotovo sad kad polako kreće sezona pa se prave pauze po nedelju dve zbog vremena ...dan ranije stavljam aku na punjač. Ne želim da ga opteretim, pa samim stime i regler da napnem da ga puni pod opterečenjem. Mislim da retko ko prizna da pravi grešku pa odma' iz prve ispljuje aku, gume itd. npr. baš sam skoro pogledao u servisnu knjižicu da sam prešao 40K a pločice mi na pola...razmišnjam dal' da ih promenim jer ulaze u sedmu sezonu 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 859 Napisano juče u 11:05 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, igogitar said: Turio ovu mrežu da se guJ'ca luftira Odlična stvar, videćeš. Koristim poslednje tri sezone i pre neki dan mi je stigla nova da zamenim blago pohabanu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3184 Napisano juče u 12:01 Drug član, 1616 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Malo van duha teme, ali i dalje po pravilima naslova iste, povezao sam detetu barbiku do vrtića, zaboravila jutros kad smo krenuli :-)Sent from my SM-S911B using Tapatalk 9 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 6553 Napisano juče u 12:10 Drug član, 2237 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kakva prilika propuštena! 1 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miki 2538 Napisano juče u 12:13 Drug član, 823 postova Lokacija: BiH Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Gordak985 je napisao: Malo van duha teme, ali i dalje po pravilima naslova iste, povezao sam detetu barbiku do vrtića, zaboravila jutros kad smo krenuli Sent from my SM-S911B using Tapatalk Kako te nije sramota, matora drtina, a vadiš se na dijete?! Ajde fino priznaj da se ti igraš s tim, pa da se razilazimo. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3184 Napisano juče u 12:23 Drug član, 1616 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva prilika propuštena! Nemam Ninju pa mi fali ta traka preko suvozačevog sedišta :-)Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
House 608 Napisano juče u 12:55 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Gas Gas ES 700 Prijavi odgovor kao problematičan Ugradio povišeni vizir/nosač telefona/tableta i Wings auspuh. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 495 Napisano juče u 13:33 (promenjeno) Zainteresovan, 441 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Koper,SLO Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, BokyBoy je napisao: Gde da nadjem ovo, treba i meni, a i kliza mi dupe kada zavrnem gas... ne znam da'l je do sedista il' do dupeta Il' do gasa Ja naručio sa Ali mada ako ima u Srbiji za 1000 din ne isplati se čekati sa Ali. I just found this on AliExpress: €8.16 | Motorcycle 3D Breathable Mesh Protecting Cushion Seat Cover Heat Insulation Air Pad Cover Anti Slip Sunscreen Shock Absorption https://a.aliexpress.com/_EIbbowo Promenio juče u 13:34 član igogitar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 11516 Napisano pre 6 sati (promenjeno) Drug član, 1631 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam imao strpljenja i živaca da se muvam oko motora i odradim neke sitnice. Poslednjih godinu dana za startovanje je potrebno taster pritisnuti odsečno, snažno. Na finjaka, neće. Proverio sam kontakte, prekidač kvačila, startni relej i ostao je taster za paljenje. Već sam jednom pokušao da dođem do njega pa sam odustao kada sam video koji je to sex, mrzelo me... Mora da se rasturi cela ručica, otkače obe sajle za gas, svuče teg sa volana da bi se došlo to tastera. Taster je jednostavan, dva kontakta (kao platine) i opruga koja ih razdvaja. To sam oprao i očistio, ispolirao kontakte, podmazao sajle i sve klizne površine i lagano sklopio... Malo sam pregledao gume, proverio pritisak i povadio komadiće stakla, žice i ostalo đubre koje sam negde pokupio. Ovaj set guma sam monrirao na današnji dan pre tri godine i do sada prešao oko 17 000 km. Mislim da mogu još malo da posluže... Prebrisao ga i tako je prošlo naše današnje druženje. Sutra neka vožnja, verovatno... Promenio pre 6 sati član bajker71 11 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23756 Napisano pre 6 sati Integrisan, 9981 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kao da je iz salona izasao . U mojim ocima, Zaretov bandit pa ovaj 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...