Gordak985 2461 Napisano April 7 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nasapunjao mačora.Sent from my CPH2305 using TapatalkRugoba, pu, pu...Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano April 7 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan probao sam da iz zezanja napravim rezervne sajle za kvacilo. vise zabave radi. znam da su originalne bolje ove su za do kuce ako zatreba. kraj sajle je telo m8 vijka bez navoja,duzine 10 mm (fi 8 x 10mm je dimenzija za moj motor). probusio burgijom od 2 mm,tolika je i debljina sajle. onda sa druge strane zabusio sa 3mm burgijom do pola debljine "valjka".provukao sajlu da udje gde je fi2 rupa a izadje gde je fi3 par mm.picnuo elektrodom odozgo kratko da rastopi materijal valjka i sajle i popuni to mesto gde je zabuseno sa 3mm burgijom. trebalo bi da je tu sad lepo naliven materijal u rupu i formirana"pecurka" koja ne dozvoljava sajli da se izvuce kroz rupu od 2 mm.kazem trebalo,ja ne vidim sta je unutra,ovo je eksperiment, izdrzava cimanje ne kida se,bar koliko ja mogu da povucem. drugi kraj sajle treba da mi bude slobodan,da moze da se provuce kroz buzir. na motoru se taj kraj kaci provlacenjem kroz probusen m8 vijak,i steze sa obe strane podloskama i navrtkom. krajeve sam resio da se ne rasturaju i da se lako provuce sajla kroz buzir tako sto sam stegao sajlu u stegu(izmedju dva komada drveta,da se ne osteti) ,drugi kraj uhvatio u srafilicu blizu stege na 10tak cm.zagrejao sajlu brenerom da se usija i lagano srafilicom okrenuo u smeru u kome je motana sajla, da bi se prekinula gde je grejana,krajevi ostanu stopljeni i sastavljeni na vrhu. dobro je znati da ,kada zapne,moze da se improvizuje dok se ne resi problem.metar sajle od 2mm je 25 din. slike 12 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3641 Napisano April 8 Drug član, 983 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Nova gumica. Metzeler roadtec 01 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2933 Napisano April 8 Drug član, 1721 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Da castis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10523 Napisano April 8 (promenjeno) Hronični Motociklopata, 7332 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan @Atorn Druže nebi da ti kvarim sneška, ali naopako ti je montirana guma Promenio April 8 član Disko Nindža 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3641 Napisano April 8 Drug član, 983 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Nije bre brate. Disk je desno, a kardan na levoj strani. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6381 Napisano April 8 Drug član, 1817 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Vidi kako je lepa, kao nacrtana 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1358 Napisano April 8 Drug član, 1138 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ošprican kvalitetno 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9911 Napisano April 8 Ne silazi, 2305 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Atorn je napisao: Nova gumica. Metzeler roadtec 01 Ohoho, bio neki bonus u firmi ? Extra !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2121 Napisano April 8 Drug član, 793 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Atorn je napisao: Nova gumica. Metzeler roadtec 01 Да ли си поставио ову црвену тачкицу која се налази на гуму, на вентил, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17052 Napisano April 8 Vozim motor, nisam BAJKER, 2360 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Немања je napisao: Да ли си поставио ову црвену тачкицу која се налази на гуму, на вентил, Pa vidis da nije, dzaba sto je nova, sad ce da mu kliza u krivini... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10523 Napisano April 8 (promenjeno) Hronični Motociklopata, 7332 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Atorn je napisao: Nije bre brate. Disk je desno, a kardan na levoj strani. Govorim o montaži gume, a ne točka, pogledaj bilo koju sliku na internetu, i na svakoj je guma montirana kontra nego što je kod tebe, ja sam imao Roadtec01 nekad na motoru pa mi počelo da bode oči. Evo primer kako treba da stoji guma, uporedi šablon Promenio April 8 član Disko Nindža Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6381 Napisano April 8 (promenjeno) Drug član, 1817 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Po zutoj strelici na felni bi rekao da je guma dobro montirana, pa nije atorn od juce, pametan pise a glup pamti Promenio April 8 član Sharky - Alex 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 806 Napisano April 9 Zainteresovan, 495 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Disko Nindža je napisao: Govorim o montaži gume, a ne točka, pogledaj bilo koju sliku na internetu, i na svakoj je guma montirana kontra nego što je kod tebe, ja sam imao Roadtec01 nekad na motoru pa mi počelo da bode oči. Evo primer kako treba da stoji guma, uporedi šablon Perspektiva te zeznula, sve je ok. Pogledaj sad njegovu strelicu, smer kretanja tog motora i saru na gumi 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6381 Napisano April 9 Drug član, 1817 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Ma dobro je to, atorn voli da vozi u rikverc zato je tako stavio 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3641 Napisano April 9 Drug član, 983 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Disko Nindža je napisao: Govorim o montaži gume, a ne točka, pogledaj bilo koju sliku na internetu, i na svakoj je guma montirana kontra nego što je kod tebe, ja sam imao Roadtec01 nekad na motoru pa mi počelo da bode oči. Evo primer kako treba da stoji guma, uporedi šablon Točak nije montiran, samo je oslonjen na levu stranu motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3641 Napisano April 9 Drug član, 983 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Al ste me bacili u rebus sa smerom i sa jbnm crvenom tačkicom. Kad krenem na work slikaču ponovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2121 Napisano April 9 Drug član, 793 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Atorn je napisao: Al ste me bacili u rebus sa smerom i sa jbnm crvenom tačkicom. Kad krenem na work slikaču ponovo. Само полако док не решимо трилему, не више него као у зони школе да возиш… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3641 Napisano April 9 Drug član, 983 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Evo namotirano Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3641 Napisano April 9 Drug član, 983 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan A crvena tačka se tačno poklapa sa rupom na felni za drenažu vode, tako da to potire težinu gume. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11632 Napisano April 9 Drug član, 1292 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Za čega služi slon 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3641 Napisano April 9 Drug član, 983 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad mu pritisneš surlu prebacuje na off-road mod. 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10523 Napisano April 9 Hronični Motociklopata, 7332 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan @Atorn sada dobro izgleda, to je to iz najbolje namere sam skrenuo pažnju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6381 Napisano April 9 Drug član, 1817 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano April 10 (promenjeno) Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Svratio do Ivana Sent from my 2107113SG using Tapatalk Promenio April 10 član Gordak985 10 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...