N.F.S. 21958 Napisano Decembar 29, 2023 Integrisan, 9483 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Boki, sprej posle ulja nema funkciju.... Samo ce odleteti (i sa sobom povesti i ulje) Ili jedno ili drugo. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16783 Napisano Decembar 29, 2023 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2348 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, N.F.S. je napisao: Boki, sprej posle ulja nema funkciju.... Samo ce odleteti (i sa sobom povesti i ulje) Ili jedno ili drugo. Nece druze moj, provereno vise puta, obrisem visak ulja sa lanca kroz krpu, ostaje samo na gumicama, posle preko ide sprej i odstoji motor jedan dan i ne spada nista... Promenio Decembar 29, 2023 član BokyBoy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21958 Napisano Decembar 29, 2023 Integrisan, 9483 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pa da probam onda taj recept Boki! Ja preko zime rokam neku c5 mast, motul pravi... Drzi kao pijan banderu.Sent from my M2003J15SC using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6291 Napisano Decembar 29, 2023 Drug član, 1797 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa @N.F.S., bolja je kombinacija od gusceg ili lejivijeg ka redjem, bar ja tako podmazujem šine na liftu pa idu kao po loju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8129 Napisano Decembar 29, 2023 Ne silazi, 2135 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, BokyBoy je napisao: Oprao lanac, prvo petrolej, pa Akra, onda WD, posle toga menjacko ulje i na kraju Motul sprej...toliko od mene za ovu godinu. Nije bolest sve sto boli... Evo kako izgleda kvalitetan set, zlatna Regina i JT lancanici, (zadnji crn naravno) posle tri sezone i nijednog dotezanja. Drugar uzeo DID najaci za Busu, dotezao ga vec na pola sezone... Leelleee,kakva ti je viljuška.Al bitno je da ti je lančanik crn. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8068 Napisano Decembar 29, 2023 Solo Rider, 3137 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, gebee&co je napisao: Leelleee,kakva ti je viljuška.Al bitno je da ti je lančanik crn. Sad će da dobije menzis 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9752 Napisano Decembar 29, 2023 Ne silazi, 2275 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, BokyBoy je napisao: preko ide sprej i odstoji motor jedan dan Svaka čast, ne bi ja izdržao jedan dan bez motora... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16783 Napisano Decembar 29, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2348 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Blaza je napisao: Svaka čast, ne bi ja izdržao jedan dan bez motora... Mislio sam da prenoci... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9752 Napisano Decembar 29, 2023 Ne silazi, 2275 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Sorry... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5952 Napisano Decembar 29, 2023 Drug član, 1376 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, N.F.S. said: Pa da probam onda taj recept Boki! Ja preko zime rokam neku c5 mast, motul pravi... Drzi kao pijan banderu. Sent from my M2003J15SC using Tapatalk Preko zime samo vrucu rakiju. Kome ne smeta. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21958 Napisano Decembar 29, 2023 Integrisan, 9483 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Haha, legendo.Ja se od alkohola pretvorim u agresivnu stoku (bar je tako bilo, ne bih da u 40 godina probam ponovo), nikome nije u interesu da budem pod bilo kakvim uticajem, jedino trezan kontrolisem bes i zauzdavam se. Stitim druge od preteranog reagovanja, a daaaaa, umeo sam to!Jos malo pa evo dve decenije ni kap bilo cega sto u tragivima alkohol ima, cigarete 11 god mislim Sent from my M2003J15SC using Tapatalk 6 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9752 Napisano Januar 2 Ne silazi, 2275 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Posle jučerašnje vožnje, kiša je ostavila traga kod svih nas. Manje kiša, više blato sa puta, kao da smo vozili brdski off road.... Elem, dođem danas sa posla, gledam ga, baš zapeklo. Mora na pušku, jbga... Prvo topla voda, izdaleka, da se raskvasi, a zatim pena: Posle ispiranja, rezultat sledi Na kraju, posle brisanja i sušenja, napadamo lanac: prvo neki Lindin polu kliner, a par cigareta kasnije i Ipone sprej: Kremu za sedište ostavljam za sutra. Toliko za danas. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6291 Napisano Januar 2 Drug član, 1797 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan I ja danas oprah lanac i podmazao kao da sam ukrao onaj sprej, usput i zadnju felnu lepo oprao. Posle toga nastavio sa pravljenjem tj prepravljanjem nosaca za tomtom navigaciju. Onaj RAM nosac sto se dobije uz navigaciju mi nekako mnogo glomazan i ne mogu nikako da ga uklopim da mi se svidja kako stoji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano Januar 2 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Blaza je napisao: Posle jučerašnje vožnje, kiša je ostavila traga kod svih nas. Manje kiša, više blato sa puta, kao da smo vozili brdski off road.... Elem, dođem danas sa posla, gledam ga, baš zapeklo. Mora na pušku, jbga... Prvo topla voda, izdaleka, da se raskvasi, a zatim pena: Posle ispiranja, rezultat sledi Na kraju, posle brisanja i sušenja, napadamo lanac: prvo neki Lindin polu kliner, a par cigareta kasnije i Ipone sprej: Kremu za sedište ostavljam za sutra. Toliko za danas. Gde ima da se kupi Lindin chain cleaner (ako na to mislis) ? Trazio sam ga u vise njihovih radnji, pa cak i pre neki dan u Pragu i nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11091 Napisano Januar 2 Ne silazi, 2225 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Preko tog Lindinog clinera spricate neki sprej? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9752 Napisano Januar 3 Ne silazi, 2275 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @DjoleLO S vremena na vreme se pojavi na policama gde su W 5 proizvodi, razni sprejevi itd. Baš sam skoro uzeo jedan. @cezarpa Prošle godine sam uvek mazao lanac sa menjačkim uljem. Krenem na put, i u Višegradu ga dobro isprskam Lidlovim clinerom. Posle Sarajeva i Banja Luke odem u Kostajnicu. Sutradan isprskam lanac, pre puta za Bgd. Drugar gleda, pita za sprej, i oseti alkohol. Kaže, ovo je za pranje, nije za mazanje... i tako ja zeznem stari lanac na jednoj vožnji...bio opran za sve pare ! Lindin sprej za pranje, Ipone za mazanje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11091 Napisano Januar 3 Ne silazi, 2225 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Daj sliku spreja.Ja sam uzeo taj iz Linde,250d.Mislim da je za podmazivanje.Uputstvo kaze da posle prskanja odstoji.Meni posle voznje od 100 km lanac bude masan na dodir.Ostaje na prstima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9752 Napisano Januar 3 Ne silazi, 2275 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Na poslu sam, tek posle podne. Jeste on malo mastan pod prstima, ali se oseća i neki alkohol / aceton, 'bem li ga... Uglavnom, ja dodam još. Od viška glava ne boli ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironhorse 1864 Napisano Januar 3 Zainteresovan, 375 postova Lokacija: NBG Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan On 17. 10. 2023. at 17:43, bajker71 je napisao: A ja sam, pre neki dan, očistio četkicom one rupice na diskovima. Rekli mi mangupi da će bolje da koči! Kad se čovek u prodavnici oružja snabdeva za motor, znaš da tu nema zajebancije 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3557 Napisano Januar 3 Drug član, 974 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Za čišćenje je W5 chain cleaner. Za podmazivanje W5 chain spray. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9807 Napisano Januar 3 Drug član, 1475 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Za čišćenje lanca najefikasniji i najjeftiniji je običan petrolej. Za podmazivanje menjačko ulje, sprej je praktičniji pošto su intervali između dva podmazivanja duži. Sprej opasno skuplja prljavštinu pa sam zbog toga odustao od njega. Trenutno eksperimentišem sa menjačkim uljem gušćim od standardnih 80/90... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11091 Napisano Januar 3 Ne silazi, 2225 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Motorno ulje steti gumicama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9807 Napisano Januar 3 Drug član, 1475 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa razne gumene elemente imaš u svakom agregatu... Ne verujem da šteti nego je ređe pa ga brže izbaci da lanca. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano Januar 3 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Blaza je napisao: @DjoleLO S vremena na vreme se pojavi na policama gde su W 5 proizvodi, razni sprejevi itd. Baš sam skoro uzeo jedan. @cezarpa Prošle godine sam uvek mazao lanac sa menjačkim uljem. Krenem na put, i u Višegradu ga dobro isprskam Lidlovim clinerom. Posle Sarajeva i Banja Luke odem u Kostajnicu. Sutradan isprskam lanac, pre puta za Bgd. Drugar gleda, pita za sprej, i oseti alkohol. Kaže, ovo je za pranje, nije za mazanje... i tako ja zeznem stari lanac na jednoj vožnji...bio opran za sve pare ! Lindin sprej za pranje, Ipone za mazanje. Znas li gde trenutno ima da se kupi? Tj. gde si ti uzeo taj tvoj cleaner..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5479 Napisano Januar 3 Drug član, 1960 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @DjoleLO Nema toga uvek u Lidlu (kao i mnogih drugih proizvoda). Ima ih često, ali ne uvek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...