bajker71 10392 Napisano Februar 22, 2023 (promenjeno) Drug član, 1534 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Danas lep dan, pametni ljudi se voze, a ja samo da zavirim malo oko pogonskog lančanika... Posle mi slađe da napravim jedan krug. Promenio Februar 22, 2023 član bajker71 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 846 Napisano Februar 22, 2023 Zainteresovan, 296 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan Дуго већ не могу да решим проблем са гсхр-ом зашто ми трокира и не иде како би требало... Опрао сам пумпу самостално и није дало резултат, затим заменио свећице исто, пошто ми први и четврти цилиндар нису радили заменио сам место бобинама и опет исто. Позвао сам једног мајстора из Кш-а, који ми је рекао да је проблем у дизнама и пумпи као и у неком регулатору притиска те зато имам те проблеме и још рече да би ме то коштало 150+е. Бацио ме у размишљање и одлучим да позовем мог друга Стевана Соколу из Ирига, човек ми објасни како да скинем дизне на шта треба обратити пажњу и још рече када то све скинеш пошаљи мени одрадићу ти то другарски то је 15мин посла каквих 150е немој да те нико краде И ја тако и урадим, скинем и пошаљем њему пумпу на поновно чишћење и дизне на ултразвучно прање, човек му урадио без било какве надокнаде, сад чекам сутра да стигне па за викенд да монтирам и да видим да ли ће се проблем коначно решити. У међувремену данас сам наручио свећице нове на autohub сајту,свуда су 700-800дин код њих су 520дин. Поручио сам Denso u27usr, правилно би требало бити U27USR-N, али лик рече да нема у називу N али ја свеједно наручих, надам се да нисам погрешио? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1628 Napisano Februar 22, 2023 Drug član, 1010 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Po meni jedan od najlepsih suzukija gsxf600. Nekako skladan i zadnji deo mu je jedan od najlepsih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10392 Napisano Februar 23, 2023 Drug član, 1534 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Po preporuci kolege Neše @N.F.S. kupio i naprskao oko Banditosa i po ceradi sredstvo koje sprečava komšijske maćke da se močaju po mojoj imovini. Javljam da li deluje... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8237 Napisano Februar 23, 2023 Ne silazi, 2150 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, bajker71 je napisao: Po preporuci kolege Neše @N.F.S. kupio i naprskao oko Banditosa i po ceradi sredstvo koje sprečava komšijske maćke da se močaju po mojoj imovini. Javljam da li deluje... Vojo,vežeš džekija i rešeno. 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22295 Napisano Februar 23, 2023 Integrisan, 9596 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Trazio sam neko resenje, ker koga sam cuvao punih 9 godina napusti nas prosle... Nisam hteo nista radikalno niti po zivotinje opasno/otrovno... Nafajtao sam i ja juce u krug, motor me nije sacekao zapisan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3806 Napisano Februar 23, 2023 Drug član, 995 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim sirće alkoholno. Dva sundjerčića za sudove natopim i stavim iza zadnjeg i prednjeg točka. Kijaju, kašlju, prde, al' ne pišaju. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22295 Napisano Februar 23, 2023 Integrisan, 9596 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ja prskao limunadom, ozbiljno! Procitao da ne gotive citruse Cedim pa kroz sito filtriram i opet mi se bastenska pumpa zapusi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3806 Napisano Februar 23, 2023 Drug član, 995 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad im daješ već limunadu, stavi i malo leda, bar neka se osveže nakon močanja. Hahaha.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1628 Napisano Februar 23, 2023 Drug član, 1010 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko stavljao krzno na sediste motora? I kako se to pokazalo u eksploataciji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8317 Napisano Februar 23, 2023 Solo Rider, 3190 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko stavljao krzno na sediste motora? I kako se to pokazalo u eksploataciji? Odličan termo izolator. Yamaha FJR ume da šuri jaja. Leti obavezno u koferu (jagnjeća koža)Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10392 Napisano Februar 23, 2023 Drug član, 1534 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan "Vuk u jagnjećoj koži". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8317 Napisano Februar 23, 2023 Solo Rider, 3190 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan "Vuk u jagnjećoj koži". Samo tiču...Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1628 Napisano Februar 23, 2023 Drug član, 1010 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujem, bacam se u potragu. Ako nadjem od jazavca, to krzno je ostro i tamno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Februar 24, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Paperinosov maestro Paganini u temi "majstori, majstori" ima na ČEZETKI jamboliju, i o tome treba razmišljati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10574 Napisano Februar 24, 2023 Hronični Motociklopata, 7353 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Zarkela je napisao: Da li je neko stavljao krzno na sediste motora? I kako se to pokazalo u eksploataciji? Drugar na velikom Stromu ima krzno od ovce, kune se u ovcu, ne vozi bez nje ni leti ni zimi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1628 Napisano Februar 24, 2023 Drug član, 1010 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko sliku kako to izgleda na motoru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kawazzr500 222 Napisano Februar 24, 2023 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Zarkela je napisao: Ima li neko sliku kako to izgleda na motoru? Zika56 ima na svom motoru. Kaze da je savrsenstvo. Seo sam na njegov motor da vidim kako je. Mogu da kazem da je sasvim ok. Za duze voznje je savrsenstvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8317 Napisano Februar 24, 2023 Solo Rider, 3190 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ja je stavljam po potrebi. Nije fiksna i ne klizi ako nekoga to brine Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10392 Napisano Februar 24, 2023 Drug član, 1534 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Čime si oprao Ninju kad je krenuo da pušta boju na beton? 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22295 Napisano Februar 25, 2023 Integrisan, 9596 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan On 22. 2. 2023. at 23:45, Paljevina je napisao: i mapa završena Dolazim Baneeee da kod mene ucitamo mapu od cbr1000rr, sc57! "ocu bre na semaforu da turiram do 16000, ko covek.... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8237 Napisano Februar 25, 2023 Ne silazi, 2150 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 58 minuta, N.F.S. je napisao: Dolazim Baneeee da kod mene ucitamo mapu od cbr1000rr, sc57! "ocu bre na semaforu da turiram do 16000, ko covek.... Samo tako,glasno i snažno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3009 Napisano Februar 25, 2023 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Regu;Inazuma 160€. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1898 Napisano Februar 25, 2023 Zainteresovan, 637 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Jedan "polu detailning" i jedno 6 sati lecenja zivaca Slike iz transporta i posle tretmana... 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1209 Napisano Februar 25, 2023 Zainteresovan, 317 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, bas lep motorin! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...