bajker71 9969 Napisano Avgust 17, 2022 (promenjeno) Drug član, 1489 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam produžio registraciju. Promenio Avgust 17, 2022 član bajker71 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane je 1433 Napisano Avgust 17, 2022 Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Registrovan. Brat ga odvezo na tehnicki, poznaje momke sto tamo rade i oni mu nisu naplatili tehnicki. Izasla 205e, mislim da je prosle godine bila oko 250e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8162 Napisano Avgust 18, 2022 Ne silazi, 2138 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ja reko,ima nedeljno da balansiram.Usput,stavio novi disk. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17009 Napisano Avgust 24, 2022 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2357 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Stigli jutros steleri prednje viljuske, oni sportski, sto daju pet konja, sad namontirao. Promenio Avgust 24, 2022 član BokyBoy 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8162 Napisano Avgust 24, 2022 (promenjeno) Ne silazi, 2138 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ja koliko sam do sada izračunao,ti sa svim dodacima si negde na 300 konja.Znači.......... ,,SPARTA" Promenio Avgust 24, 2022 član gebee&co 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17009 Napisano Avgust 24, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2357 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 23 minuta, gebee&co je napisao: Ja koliko sam do sada izračunao,ti sa svim dodacima si negde na 300 konja.Znači.......... ,,SPARTA" ... ja ne smem vise ni da racunam, stra' me... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8162 Napisano Avgust 24, 2022 Ne silazi, 2138 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ne brini,ja ću. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Avgust 24, 2022 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 11.8.2022. at 17:06, Bane je je napisao: IMG 20220811 170218 3 — Postimages POSTIMG.CC Sad donesena iz Pogorice. Dot 09 22 čekaj jel to znači da guma još nije ni proizvedena .Onda smo mi u nekom vremenskom integrumu-tvajlajt zon i slično Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9969 Napisano Avgust 24, 2022 Drug član, 1489 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, sasa ns 1 je napisao: čekaj jel to znači da guma još nije ni proizvedena .Onda smo mi u nekom vremenskom integrumu-tvajlajt zon i slično Devete sedmice ove godine proizvedena (početkom Marta). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Avgust 25, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Nije na motoru ali jeste na moto opremi: stavljen pinlock na iridium vizir, jedina patnja je vraćanje vizira nazad jer se ne vidi kačenje, a i release mehanizam nije uvek najlakši za saradnju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4030 Napisano Avgust 26, 2022 Drug član, 916 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ugradio LED Stop svetlo u kofer - samo da se nakanim da odem do električara da poveže na svetlo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1049 Napisano Avgust 26, 2022 Drug član, 553 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam danas nego juče. Kvačilo mi "hvata" dosta visoko, ne proklizava, ali me nervira. Pretpostavim da su lamele potrošene, naručim nove. Juče skinem deklu, otvorim kvačilo, i ništa ... Lamele kao nove, 3,0 mm, što je debljina novih. Po uputstvu minimum je 2,7 mm. Pregledam sve, ne nađem nikakve nepravilnosti, spakujem. Isto hvata kao i pre ... Dal sam trebao u šta vas je danas iznerviralo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 803 Napisano Avgust 26, 2022 Zainteresovan, 494 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne razumem zasto samo ne popustis sajlu i hvatace nize? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1049 Napisano Avgust 26, 2022 Drug član, 553 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sajla je propuštena u skladu sa uputstvom, 15 mm praznog hoda. Naravno, mogu još da popustim, ali će onda pola hoda ručice biti prazan hod. Nešto tu nije OK, a ne znam šta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksha 115 Napisano Septembar 1, 2022 U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8-SA Prijavi odgovor kao problematičan Zamenjeno ulje i filter nakon 4850km predjenih, dotegnut lanac i podmazan, svi šrafovi na motoru dotegnuti, ležaj volana stegnut i ugradjen USB sa displejom koji pokazuje punjenje. Motor se ponovo vozi kao nov, imao sam osećaj da se ceo rašrafio. Veliko hvala @the_doctor 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16851 Napisano Septembar 10, 2022 Integrisan, 4994 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo spremam se da odem da otkrijem ceradu, uspem svezeg goriva, proverim gume, i kresnem malo da odradi jedno 15min, dopuni akumulator pa nazad u hibernaciju. Lep ko slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16851 Napisano Septembar 10, 2022 Integrisan, 4994 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kao mina, perfekcija uz dodatak prasine i paucine 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.bd 169 Napisano Septembar 12, 2022 Svrati ponekad, 88 postova Lokacija: Temerin, Bečej Motocikl: Honda CX500 Prijavi odgovor kao problematičan Naštelovani ventili 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3610 Napisano Septembar 12, 2022 Drug član, 979 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan On 10.9.2022. at 11:24, Motorcyclist je napisao: Evo spremam se da odem da otkrijem ceradu, uspem svezeg goriva, proverim gume, i kresnem malo da odradi jedno 15min, dopuni akumulator pa nazad u hibernaciju. Lep ko slika Vozi bre to, kako hibernacija u septembru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16851 Napisano Septembar 13, 2022 Integrisan, 4994 postova Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, Atorn said: Vozi bre to, kako hibernacija u septembru. Nisam registrovao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Septembar 13, 2022 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan On 10.9.2022. at 11:24, Motorcyclist je napisao: Evo spremam se da odem da otkrijem ceradu, uspem svezeg goriva, proverim gume, i kresnem malo da odradi jedno 15min, dopuni akumulator pa nazad u hibernaciju. Lep ko slika Više će ti potrošiti struje nego što će dopuniti za 15min rada u mestu. Lepo kupiš punjač i dopuniš akumulator bez da njakaš motor, a i sam akumulator. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Drelens 377 Napisano Septembar 13, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: GSR 600, APN 4 Prijavi odgovor kao problematičan Detaljino ciscenje lanca i samponiranje Promenio Septembar 13, 2022 član Drelens 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16851 Napisano Septembar 13, 2022 Integrisan, 4994 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Disko Nindža said: Više će ti potrošiti struje nego što će dopuniti za 15min rada u mestu. Lepo kupiš punjač i dopuniš akumulator bez da njakaš motor, a i sam akumulator. Imam punjac. Palim ga vise zbog karburatora. Ako bude na duze mozda ispustim gorivo iz njih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9969 Napisano Octobar 1, 2022 (promenjeno) Drug član, 1489 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam zalepio bočne zaštitne stikere na rezervoar. Primetio sam da se posle par vožnji matira farba u zoni kolena. A možda i posluži, kada zalegnem u krivini da ne spadnem sa motora! Promenio Octobar 1, 2022 član bajker71 9 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 3610 Napisano Octobar 1, 2022 Drug član, 979 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Gde si pazario? Jel ima za Diverziju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...