the_doctor 7917 Napisano Maj 22, 2022 Drug član, 826 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Oboreno je vrh! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 336 Napisano Maj 23, 2022 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Ono što je jako bitno, linija osvetljenosti je jako izražena. Nema smetanja i oslepljivanja vozača ispred mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 336 Napisano Maj 23, 2022 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Evo samih sijalica u faru, i koliko moze da se vidi na fotografiji kako izgleda kada ide u susret. Gore desno je van zone osvetljaja, far izgleda lepo popunjeno i ne smeta. U zoni osvetljaja ni kamera ne može da ispegla efekat, sija ubija (dole levo). Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4820 Napisano Maj 23, 2022 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 381 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Bigor je napisao: Bio sam juce jedan krug po evropskim putevima u Rumuniji, ne bih ponavljao u skorije vrijeme Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Nije valjda Transalpina ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5625 Napisano Maj 25, 2022 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Poslednje pripreme pred polazak za Banja Luku, pranje, čišćenje, podmazivanje, ali je odlazak pod velikim znakom pitanja, zbog vremenskih prilika, odnosno neprilika koje najavljuju za vikend. Pratimo i sutra popodne sečemo da ili ne. Petak bi trebalo da bude ok dan pa ce biti neka voznja na dnevnom nivou. Da dva dana kisnemo na motoru i nije bas neki gušt. Nije mi dobro zbog ovoga ali sta da se radi. Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2632 Napisano Maj 28, 2022 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Danas ništa, nismo se ni videli. Ali stigle su neke zezancije ovih dana, pa da vidimo uskoro da rešimo i to: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4602 Napisano Maj 31, 2022 Drug član, 1183 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Juče opran motor, obrisano oko komandi, crevca, ram, gde ljudska ruka sigurno nije prošla baaaš odavno, detailing za sve pare. Al' nisam to slikala po mraku, samo da podelim kako sam krenula od skoro da podmazujem lanac, mnogo čistije i nema da leti sprej na sve strane. Postavim industrijski papir u L, nađem spojnicu da bi znala kad sam prošla ceo krug i udri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17011 Napisano Maj 31, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2357 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Oprao, izvoskirao, namazao lanac, ugradio voltmetar, zeleni, da se slaze... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7917 Napisano Maj 31, 2022 Drug član, 826 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Lepota, melem za oči Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5579 Napisano Jun 1, 2022 Drug član, 1396 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Кад порастем бићу мотоелектричар. После две недеље размишљање које сијалице узети (јер то је код мене процес који трааааје и трааааааје...), пошто на КП на H4 сијалице са пројектором које ми је препоручио @Don_Kihot морам да чекам месец дана (а иначе било их је пре 10ак дана кад сам размишљао да ли их узети, јер су фабрички поклопци фара морали да се секу, а резервне нисам имао) доносим одлуку и узимам пар H4 и H7 "AutoMaxx" сијалица у "Wobyhouse"-у на препоруку @N.F.S.. Операција почиње... Трајала је сат, сат ипо, али исплатило се... Операција успела, фабрички поклопци сачувани. Да ствар не буде баш 100%, побринула се десна позициона сијалица која нешто ме ради, али она ће сачекати сутра па ће се мењати. Срећа нисам се много искасапио извлачећи позицију без скидања унутрашњих бочних маски. Сад чекамо мрак да видимо да ли се труд исплатио. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 336 Napisano Jun 1, 2022 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Da si popio pivo, ne bi ti se tresle ruke pa bi bolje prošao.. Baš me zanima kako će da sijaju po mraku. Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5579 Napisano Jun 1, 2022 (promenjeno) Drug član, 1396 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Don_Kihot je napisao: Da si popio pivo, ne bi ti se tresle ruke pa bi bolje prošao.. Baš me zanima kako će da sijaju po mraku. Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Убијају, само су мало високо бију. Пробах овде код мене локалним путем, наиђе један зауставља ме, каже само фарове види. Морам их некако мало спустити. Видећу сутра како се штелују. Јеси ти твоје спуштао? Promenio Jun 1, 2022 član Marko05 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 336 Napisano Jun 1, 2022 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Jesam, u startu su bili previsoko...dal su bili šrafcici na samim sijalicama za štelu? Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5579 Napisano Jun 1, 2022 Drug član, 1396 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Don_Kihot je napisao: Jesam, u startu su bili previsoko...dal su bili šrafcici na samim sijalicama za štelu? Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Мислим да не. Гледах сад клип како штелују. Пробаћу сутра вече. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5579 Napisano Jun 1, 2022 Drug član, 1396 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Кратко: Дуго: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5476 Napisano Jun 1, 2022 Drug član, 2495 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Dan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7264 Napisano Jun 2, 2022 Drug član, 3025 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan On 5/23/2022 at 7:23 AM, Don_Kihot said: Evo samih sijalica u faru, i koliko moze da se vidi na fotografiji kako izgleda kada ide u susret. Gore desno je van zone osvetljaja, far izgleda lepo popunjeno i ne smeta. U zoni osvetljaja ni kamera ne može da ispegla efekat, sija ubija (dole levo). Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Prijatelju, nisam uspeo da ispratim kakve su ti ovo sijalice?? Ovo je extra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5579 Napisano Jun 2, 2022 Drug član, 1396 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, Andrej_Hotstepper je napisao: Prijatelju, nisam uspeo da ispratim kakve su ti ovo sijalice?? Ovo je extra Прва слика првог поста, ево и линка. SIJALICA ZA AUTO LED H4 SET 2KOM 0110224 | Woby Haus Online WWW.WOBYHAUS.CO.RS - LED Sijalice, H4 - 20W, 2000lm - Kvalitetan tajvanski CSP čip - Radni vek: do 30000 sati Нешов "проналазак". Ја презадовољан. За мање пара није могло боље. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksha 115 Napisano Jun 2, 2022 U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FZ8-SA Prijavi odgovor kao problematičan @Marko05 Koje si poklopce stavio? I ja razmišljam isto da uradim, ali ne bih da sečem oem poklopce farova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5579 Napisano Jun 2, 2022 Drug član, 1396 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Niksha je napisao: @Marko05 Koje si poklopce stavio? I ja razmišljam isto da uradim, ali ne bih da sečem oem poklopce farova Универзални поклопци, ево линка: GUMENI POKLOPAC FARA 97mm. - LED PRATECA OPREMA - ALATI, ADAPTERI, DRZACI, POKLOPCI FARA - LED sijalice za dugo, srednje svetlo,maglenke i poništivači - LED SVETLA I OPREMA - PROIZVODI BEAR.RS <p>UNIVERZALNI POKLOPAC FARA</p> <p>PRECNIK 97mm.</p> <p>PRODUZEN MODEL ZBOG POSTAVLJANJA LED SIJALICE</p> <p>Cena je izražena za 1 KOM</p> Мало их исечеш и прилагодиш отвору у зависности од пречника. Ја сам исекао само овај први обруч, мада сам требао још један, али нека га, не смета. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22088 Napisano Jun 2, 2022 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Marko05 je napisao: Нешов "проналазак". Da, eksperimentisao sam bas Pazario od 1200 do 12000 din/kom led sijalice, ove su se pokazale vrhunski! Cena mala (u pocetku su bile 1850 din par H7) sada su oko 2300. 2 godine garancije, dugovecne i isijavanje ne "bledi". Linija osvetljenja jasna i definisana (kada nisu u projektor faru). Treci evo motor u kome ih vozim 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mirkic 267 Napisano Jun 2, 2022 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: VN1500A 88 Clasic,mastam o CB1000.... Prijavi odgovor kao problematičan Juce/prekljuce... Mali servis Motorex 15w50 isto radio kao sa Ipon katana 15w50...Oke sve radi ali me nesto kopka da to moze bolje ,moje bubice... Prikacio usb izlaz za punjac,izmestio upaljac u rep ispod sedista-nema vise nozne pumpe za dusek :),montirana torbica za telefon iz lidla ali nisam zadovoljan-prekriva mi sve indikatore i dobar deo sata ...Verovatno vracam kineski drzac :? I nabacio mrezicu za sediste- 3XL velicina ali nije bas kompaktna sa sedistem,mora da se prevezuje sa voskiranim kanapom koji sam takodje dobio uz nju (covek isto ima tdm pa je odmah spakovao i kanap,hvala na gestu ) mada svakako nije uz sediste...Ali duzi prija Malo sam visi sada i dosta je udobnije ali uvece je malo hladnjikavo dole ...Mozda kad bih se konacno uljudio da kupim moto pantalone Takodje zbog dizajna se sediste sada malo teze vraca na motor,mada sam ja to dosta "lose" prevezao...zurio da stavim da probam... Stavljam slike posle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Jun 2, 2022 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan ove wobijeve sijalice jwee par kolega kupovalo u novom sadu još pre 3 godine i svi su zadovoljni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 617 Napisano Jun 4, 2022 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Opet sam se igrao majstora.Posto je jedan amortizer procureo i to je pocelo da se oseca i u voznji resim da zamenim sa novim RMS.Sama zamena je jako jednostavna ali doci do gornjih srafova je druga prica, sve plastike od pola na nazad skidaj, auspuh, nosac kofera.Sreca lepo je opisan proces u uputstvu i mala je sansa da se nesto polomi ili pokvari.Inace Beverliju na nosacu kofera i samom kacenju ploce bi mogli da pozavide i neki advenčeri, pohvala za Italijane za taj deo. Upalio na kratko sa skinutim loncem, uzas kako urla.E sad, nije sve tako jednostavno, RMS imaju samo 4 zubca za stelovanje dok oriđiđi imaju na svaki cm u krug pa nije bas jednostavno, morao sam grunfovati malo, krati alat pa poluga itd.Na prvu sam primetio da su RMS meksi od fabrickih pa moraju malo jace da se dotegnu. Ide sad probna voznja pa cemo videti. I fabricki su lepsi onako hromirani ali ajd sad.Sve u svemu oko dva-tri sata posla.U pozadini se vidi sinov PCX125.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano Jun 7, 2022 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ostavio ga kod Sebe 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...