BokyBoy 17902 Napisano Avgust 11, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2444 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Ja uradio pred sezonu ultrazvucno ciscenje dizni, leptira i celog sistema ubrizgavanja, remont benzinske pumpe i zamena svih filtera goriva i miran sam, kakve pi...materine aditivi i sl, samo dobro gorivo i ulje i gas... tako cu opet i pred sl. sezonu i ne mislim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 11, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, BokyBoy je napisao: Ja uradio pred sezonu ultrazvucno ciscenje dizni, leptira i celog sistema ubrizgavanja, remont benzinske pumpe i zamena svih filtera goriva i miran sam, kakve pi...materine aditivi i sl, samo dobro gorivo i ulje i gas... tako cu opet i pred sl. sezonu i ne mislim. Gde si radio to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17902 Napisano Avgust 11, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2444 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, ThePainkiller je napisao: Gde si radio to? U BG-u, kod svog majstora i drugara, Marka Kovacevica - Makmoto, u Visnjickoj ulici, odradjevo u okviru velikog servisa pa ne znam kolko kosta samo to.Ako te zanima, dacu ti broj pa pitaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 11, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, BokyBoy je napisao: U BG-u, kod svog majstora i drugara, Marka Kovacevica - Makmoto, u Visnjickoj ulici, odradjevo u okviru velikog servisa pa ne znam kolko kosta samo to.Ako te zanima, dacu ti broj pa pitaj. Može, pusti mi broj na PP... Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10514 Napisano Avgust 11, 2020 Drug član, 3406 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, BokyBoy je napisao: Ja uradio pred sezonu ultrazvucno ciscenje dizni, leptira i celog sistema ubrizgavanja, remont benzinske pumpe i zamena svih filtera goriva i miran sam, kakve pi...materine aditivi i sl, samo dobro gorivo i ulje i gas... tako cu opet i pred sl. sezonu i ne mislim. To je prava stvar... samo ovo "dobro gorivo"... to je diskutabilno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17902 Napisano Avgust 11, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2444 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, shoyyka je napisao: To je prava stvar... samo ovo "dobro gorivo"... to je diskutabilno Napisah bas kolegi skoro ovde moj recept za dobro gorivo... Shell V Power, Avia 98, Mol Aditiviran, Nis 100...Provereno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10514 Napisano Avgust 11, 2020 Drug član, 3406 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Samo jedna stvar je bolja od toga da motoru uzvraćaš tako što ga "osvežavaš" i will forever love you ... valjda će mu biti dosta tečnosti? 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10514 Napisano Avgust 11, 2020 Drug član, 3406 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ima l' razlike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Avgust 11, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan pokloni meni stari a možeš i novi pošto nema razlike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10514 Napisano Avgust 11, 2020 Drug član, 3406 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ipak bih ti stari poklonio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srrdjan 315 Napisano Avgust 12, 2020 Нек иде живот, 858 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vulkan 800 некада био Keeway Supershadow 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, Krokodilo je napisao: Ништа као ултразвук ако ситуација доџе до коске АЛИ, да не би дошла одличан је WYNN,S, STP а најјефтинији и више него учинковит ПЕТРОЛЕЈ. Може да се појасни ако није проблем како се користи петролеј? Негде сам прочитао да се сипа један чеп на резервоар горива? да ли је та метода или постоји нека друга. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2877 Napisano Avgust 12, 2020 Ne silazi, 4977 postova Prijavi odgovor kao problematičan За свакодневну употребу 1 до 2% на литар, а акутно цела флаша и резервар до врчке. У другом случају излазиш на аутопут и пичиш . Пожељно је да после вожње допуниш "свеже" гориво у резервар.Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3099 Napisano Avgust 12, 2020 Drug član, 1183 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Gume, gume, gume...ako sve bude po planu, do večeri novi opanci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moustaki 24 Napisano Avgust 12, 2020 U prolazu, 80 postova Lokacija: BG Motocikl: Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Gde? Odakle?Sent from my VTR-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16531 Napisano Avgust 12, 2020 Ne silazi, 1217 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, srrdjan je napisao: Може да се појасни ако није проблем како се користи петролеј? Негде сам прочитао да се сипа један чеп на резервоар горива? да ли је та метода или постоји нека друга. Jedan čep od flaše na pun rezervoar i gas. Ja probao i preporučujem! Hvala @Krokodilo!/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10514 Napisano Avgust 12, 2020 Drug član, 3406 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Jel medicinski petrolej? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 16531 Napisano Avgust 12, 2020 Ne silazi, 1217 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok, za lampe, iz farbare. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nolanka 538 Napisano Avgust 12, 2020 Zainteresovan, 337 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MV Agusta Brutale 800 & gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zamenih opet retrovizore, pa sam ih namestala pola dana. Jos mi se nije desilo da iz prve dobijem pravi ugao, a neko ih montira samo i posle 100m sve tip top. Valjda s godinama dodje iskustvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2877 Napisano Avgust 12, 2020 Ne silazi, 4977 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ретровизоре стално поднамешташ, нема једном наместио и мирна бачка. Бар ја, не знам колеге.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17809 Napisano Avgust 13, 2020 Integrisan, 5255 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ga budem zadrzao sledece sezone, a nisam siguran mogao bih odraditi prednje kocnice full - pancirno crevo, nove gumice u prednja i zadnja klesta, mozda novi klipici napred, i semerinzi kore na master cilindru. Onako iz dosade i predostroznosti. Nova prednja guma definitivno. Lanac i lancanici mogu jos da guraju posto prelazim godisnje oko 3000km a traju od 2008 lololol. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10514 Napisano Avgust 13, 2020 Drug član, 3406 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Plaknuo ga... Počinjem da mislim da mu je prava km... oko 44000...tek počinju da se primećuju "ožiljci" na agregatu od udara kamenčića i td. To je, mislim jedan od najreprezentativnijih dokaza o predjenoj km...to se ne može sakriti bez tretmana koji je skoro nemoguć na leguri aluminijuma! A i grane mu iste sa obe strane, kao da su blizanci... tri godine od čišćenja, još lepe, glatke, normalno požutele... Love it... Ali... 2002 godište, prva serija... 44000 km... nemoguće, nelogično... a opet se nadamo Hteo da ga prodam da kupim noviji...a isto preš'o k' o moj... miran mali !!! Još razmišljam... uzeći noviji samo na papiru... e to je prava investicija Meni ovaj motor "nenormalno" leži... za sve... osim off-a...može blagi... a nije skup, ej? Ali leći će mi i Tracer,Versys, GS i td... ... ali skupi? Udavi ja, a? Ako, ako, valja se... 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17902 Napisano Avgust 14, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2444 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Posto na motoru bukvalno nemam sta, ofarbao stender koji sam dobio od kolege forumasa, i zalepio gumu na profile koji idu ispod viljuske, da je ne grebu. Cucnuo mu ko budali samar, raspon kao da je pravljen bas za njega... 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2877 Napisano Avgust 14, 2020 Ne silazi, 4977 postova Prijavi odgovor kao problematičan Богами по сликама стварно немаш шта.Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dangubas 1197 Napisano Avgust 15, 2020 kojekude, 251 postova Lokacija: nbgd Motocikl: tražim, gledam, probam, biram.. Prijavi odgovor kao problematičan On 14.8.2020. at 12:36, BokyBoy je napisao: Cucnuo mu ko budali samar, raspon kao da je pravljen bas za njega... a ja se mučim, prepravljam.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3099 Napisano Avgust 19, 2020 Drug član, 1183 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan On 12.8.2020. at 14:47, PremieRacing je napisao: Gume, gume, gume...ako sve bude po planu, do večeri novi opanci Kod mene od podneva do večeri prođe 7 dana... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...