dranik 134 Napisano Jun 22, 2020 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Veternik Motocikl: BMW F800 GS. Prijavi odgovor kao problematičan Po ovoj kiši samo ga gledam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
croarcher 3009 Napisano Jun 24, 2020 Drug član, 322 postova Prijavi odgovor kao problematičan Postavio ga na noge,a kako je u mladosti očito bio zlostavljan,svaki dio čistim,provjeravam i po potrebi zamjenjujem pa tek onda ugrađujem. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10307 Napisano Jun 25, 2020 Drug član, 3386 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Kaže ona:Od mene toliko! Hvala ti... i ovo je dosta! 16000 prešle, kod mene, a bile na motoru... ne beše skroz nove kad ga kupih... ja zadovoljan, vrv. ih neću menjati, mislim marku Da nije bilo par jakih kočenja mogle bi još malo Izgleda da ju je današnji auto-put dokrajčio, od Ćuprije do Batočine... uzimam giros u KG-u i primetih slučajno... do kuće ne smedoh preći 80,tešio se ako slučajno nagazim na nešto i pukne blizu mi je @N.F.S. Setih se... juče jedva ukočih, neki sivonja oće odma' levo skrenuti,naravno bez migavca... pre ili posle Kraljeva, ne znam! Bilo i malo driftinga zadnjeg image hoster Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JohnyBravo 55 Napisano Jun 25, 2020 U prolazu, 85 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda XL650V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Nije danas, ali ovih dana u doba korone. Prvo su pali nosaci kofera, a onda od kolege Ratka sa foruma i koferi. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rik 190 Napisano Jun 25, 2020 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha XJ900S Diverzija Prijavi odgovor kao problematičan Baš su fino legli. Puno lepih kilometara želim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2648 Napisano Jun 27, 2020 Drug član, 1518 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Oprali smo maKine, ćera i ja 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11635 Napisano Jun 30, 2020 Drug član, 1292 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan On 27.6.2020. at 20:42, Zog je napisao: Evo ja danas stavija nove gume(satra san se) Pirelli rallycross MT 21 Poslano sa mog Redmi 6 koristeći Tapatalk Hahahahahah,ja sam mislio da samo ja vezujem motor za krov. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11635 Napisano Jun 30, 2020 Drug član, 1292 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan On 27.6.2020. at 20:47, MaxiS je napisao: Oprali smo maKine, ćera i ja Koji ti je taj motoric i koliko cera i ma godina i visinu,ovaj moj me udavi da mu uzmem tako nesto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2648 Napisano Jun 30, 2020 Drug član, 1518 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan @piki Obican kineski mini cross. Ona sada ima 10 god. Kupio sam ga kada je imala 6 god. Platio sam ga novog 300e. Jedva dodirivala zemlju. Sada ga je vec prerasla, ali vozice ga bar i sledece godine, dok ne dostigne visinu za neki najmanji skut. Visoka je ona. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11635 Napisano Jun 30, 2020 Drug član, 1292 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, MaxiS je napisao: @piki Obican kineski mini cross. Ona sada ima 10 god. Kupio sam ga kada je imala 6 god. Platio sam ga novog 300e. Jedva dodirivala zemlju. Sada ga je vec prerasla, ali vozice ga bar i sledece godine, dok ne dostigne visinu za neki najmanji skut. Visoka je ona. Hvala,ovaj moj je 8 to bi mu valjda pasovalo,pozdrav i uzivajte. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10307 Napisano Jun 30, 2020 Drug član, 3386 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ja ništa al' mu je Mata turio nov opanak... taman proverio gumene ublaživače, kao novi... Sad sam krivinari... Z8 spremna...platih samo 14000,vodili je kao stariji DOT... 5217...isti kao na potrošenoj...to je oko dve i po godine stara, rekoh:Daj odma'... Kao što su rekli, šaljemo u Ponedeljak, stiže u Utorak....tako i bi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2727 Napisano Jul 1, 2020 Braveheart, 702 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Malo da povratimo zlatnom Did-u sjaj 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DeusExMachina 243 Napisano Jul 1, 2020 Svrati ponekad, 319 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Triumph Tiger 800 Prijavi odgovor kao problematičan Malo igranja folijom. Pre i posle: 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17059 Napisano Jul 1, 2020 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3648 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas ugradio dve sirene na svom BMW. Sirene sam dobio na poklon i originalne su Fiamm AM 80 (jedna niskotonska, druga visokotonska) i zaista imaju prijatan i izuzetno glasan ton. Isprobao ih danas i kada upoterbim sirenu iza nekog, momentalno beži udesno. Ovakvo nešto sam tražio već desetak godina. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jul 2, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Danas posle posla odmah uleteo i garažu i skinuo prednji kotac. Sutra će supruga da to odnese kod cika majstora da promeni gumu. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 619 Napisano Jul 3, 2020 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Danas skinuo tocak i odneo felnu na ispravljanje pa sve lepo vratio.Posle zemenio retrovizor koji je tandrkao, hvala kolegi@Milanezi koji mi ga je dao.Sve stegao po propisu, osovina prednjeg tocka i celjusti su bile pretegnute za sve pare. Sledeca investicija definitivno moment kljuc.Ako neko ima da preporuci neki dobar u odnosu cena kvalitet bio bih zahvalan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17099 Napisano Jul 3, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2373 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Picnuo ga sinoc...i pokrio.Nije cak ni kod mene... Danas ceo dan u kolima, obaveze, nikako da odem da ga dovezem kuci. Nadam se u nedelju jednoj ozbiljnoj voznjici. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16987 Napisano Jul 3, 2020 Integrisan, 5019 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 7/1/2020 at 11:02 PM, zika56 said: Ja danas ugradio dve sirene na svom BMW. Sirene sam dobio na poklon i originalne su Fiamm AM 80 (jedna niskotonska, druga visokotonska) i zaista imaju prijatan i izuzetno glasan ton. Isprobao ih danas i kada upoterbim sirenu iza nekog, momentalno beži udesno. Ovakvo nešto sam tražio već desetak godina. Ziko jos samo da pocnes prodavati sladoled sa motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17059 Napisano Jul 4, 2020 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3648 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Motorcyclist je napisao: Ziko jos samo da pocnes prodavati sladoled sa motora Volim sladoled (i slatkiše uopšte) i teško da bi nešto ostalo da se proda. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17099 Napisano Jul 4, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2373 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Stigle nalepnice, zalepio I prelakirao... Završeno sa kočnicama. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Jul 8, 2020 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Nekako sam se naterao da posle godinu dana montiram novi slip on "Dva burazerčeta". Prvi utisak - ubija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 963 Napisano Jul 8, 2020 Sindikat Samostalni Jahač, 365 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Stavio ženu na motor,i u zalazak Sunca Troje male dece,nije se vozila nekih,pa skoro dve godine 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prašinar 529 Napisano Jul 12, 2020 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Ktm exc-r 450 Prijavi odgovor kao problematičan Na jučerašnjoj vožnji po Maljenu sa neverovatnom ekipom dobrih ljudi desio se peh,dva motora na ćopavoj uredno parkirana jedan pored drugog su se nekako eto visom silom koja se zove Vlada(pozdrav za silu)sobalili,Huskvarna pada na moju kozu i pogađa njenom ručkom direkt u holender i sisicu za ozračivanje cilindra,pokušali smo na licu mesta da saniramo kvar sa smolom ali zbog ulja koje je pomalo curilo nije dalo rezultata,radilo je par saltanja i veeovatno je pri svakom stiskanju kvacila povlacilo vazduh u cilindar.Ispravio sam ga uz pomoć lakog čekića i malog brenera,sad ulazi do kraja,navoj srećom nije oštećen,čekam nove bakarne podloske posto su ove oštećene pa može da se sastavlja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jul 13, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Nekako mi desna strana nije dobro stegnuta. Može rukom da se pomeri gore dole. Tu valjda ima onaj cilindar koji treba da se zaglavi ali nekako ne uspeva dovoljno jako. Edit: a da, radi se o ovim rucicama sa strane. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17099 Napisano Jul 13, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2373 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pogledao nivo ulja...ne mrda od zamene, presao 3k...300V... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...