N.F.S. 22214 Napisano Februar 21, 2020 Integrisan, 9567 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Naneses i obrises, ta pena na auspuhu je on... Ne ostavlja tragove blaaaago polira ali se abrazivnost ne oseca... Imam sprej za istu namenu nekog noname proizvodjaca i on nema nikakav ucinak za razliku od 3M. Mogu i njega da uslikam ako zelis, cisto da znas sta ne valja... Znaci, 3M odrzava vec polirano, ne matira aluminijum...Pozdrav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1268 Napisano Februar 21, 2020 Drug član, 833 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Montiro prednju gumu, zamenio ulj i filter ulja kao i antifriz. Pločice na oba točka još jesenas. Stigla naručena oznaka 300ie al bez ostatka koji ću cekati jos mesec dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22214 Napisano Februar 21, 2020 Integrisan, 9567 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan City grip kliza preko zebre i po suvom! Obrati paznju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5990 Napisano Februar 21, 2020 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2767 Napisano Februar 21, 2020 Ne silazi, 4865 postova Prijavi odgovor kao problematičan И шта се десило легенди?Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Februar 21, 2020 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Nakon samo 400.000km... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5990 Napisano Februar 21, 2020 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan 300 000, ne preteruj Ide na otvaranje, merenje i zamenu ako nešto nije u toleranciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2767 Napisano Februar 21, 2020 Ne silazi, 4865 postova Prijavi odgovor kao problematičan 300 000 браво браво, заслужује све најбоље.Sent from my SM-G955F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1268 Napisano Februar 22, 2020 Drug član, 833 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, N.F.S. said: City grip kliza preko zebre i po suvom! Obrati paznju... znam izbegavam ih sa bilo kojim gumama. hvala u svakom slucaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2657 Napisano Februar 23, 2020 Drug član, 1520 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio antifriz, ulje za kocnice, svecicu, filter vazduha. Skinuo prednje i bocne plastike za farbanje... Ostalo ovih dana da zamenim ulje u motoru i filter ulja. Tako i ulje za transmisiju. Dosta je bilo za danas Evo na slici dole, kakvo je bilo ulje za kocnice. Jedino se bunim za antifriz. Ubacio sam g12 crveno, a bilo zeleno. Jesam li napravio zajeb i da stavim zeleno, ili moze ovako. Da... ozracio sam sistem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22214 Napisano Februar 25, 2020 Integrisan, 9567 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan uFati me neizdrz! Ko da ceka jos triipo "iljade da ulje zameni... (Boja istocenog je takva zbog MoS2 aditiva) Placebo aktiviran! Vec cujem kako bolje radi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22214 Napisano Februar 25, 2020 Integrisan, 9567 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ja svoja ulja bojim! Nisam kao oni gejevi sto ga upotrebom isprljaju... Sent from my SM-J530F using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2657 Napisano Februar 25, 2020 Drug član, 1520 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Realno, ima li potrebe stavljati aditiv u dobar agregat? Ja cesto razmisljam o tome na autu. I uvek onaj crv sumnje, ono narodsko "zacepice nesto", ili da se dobra stvar ne dira, i svaki put odustanem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22214 Napisano Februar 26, 2020 Integrisan, 9567 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ovde ga je negde @Satelis pominjao, ovaj liquimoly, sipao sam logikom "ne moze da skodi"... Negde procitah da je na vecim obrtajima ucinkovit, ja retko kada predjem 4500rpm, sada je scooter power usut bez njega... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2767 Napisano Februar 26, 2020 Ne silazi, 4865 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ваљда га срављате на скутере, а не на мокра квачилаша?Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Februar 26, 2020 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ja ja, dobar aditiv Neso, nekad bese i u mom Satelisu ovaj je isao u motor tj agregat ovaj je isao u reduktor Kad se rasklopi reduktor, moze se primetiti da je aditiv vezan za metal, zadrzava se na istom pa ga ujedno bolje stiti od habanja. takodjer i sada koristim aditiv u NC-u, sa vise strana dobio info da je Kod nas se nema gde kupiti, prva najbliza stanica je Zagreb. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Acko017 192 Napisano Februar 26, 2020 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Bujanovac Motocikl: BMW S1000RR, Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2767 Napisano Februar 26, 2020 Ne silazi, 4865 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja ja, dobar aditiv Neso, nekad bese i u mom Satelisu ovaj je isao u motor tj agregat ovaj je isao u reduktor Kad se rasklopi reduktor, moze se primetiti da je aditiv vezan za metal, zadrzava se na istom pa ga ujedno bolje stiti od habanja. takodjer i sada koristim aditiv u NC-u, sa vise strana dobio info da je Kod nas se nema gde kupiti, prva najbliza stanica je Zagreb.Ко ово производи, ово што сад користиш?Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Februar 26, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan to kod hrvata ima bar 15 godina ,a verovatnto i duže,samo nije jeftin 48 eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2767 Napisano Februar 26, 2020 Ne silazi, 4865 postova Prijavi odgovor kao problematičan Код нас у Македонии га нисам срео.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Februar 26, 2020 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Krokodilo je napisao: Ко ово производи, ово што сад користиш? USA, Michigan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2767 Napisano Februar 27, 2020 Ne silazi, 4865 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ретко/густо? На бази чега? Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Februar 27, 2020 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Retko nije sigurno al nije ni nesto pa mnogo gusto, kao recimo 20W50. Eve i kratak klip Mogu se videti testiranja na Dino stolu (ne moze se ucitati stranica Test Motorevije). Zavisno od agregata moguce je dobiti neki konjic al ne mora da znaci, ono sto se sigurno dobija je povacenje Nm. Moja zapazanja do sada, napisah u ovoj temi pa da se ne ponavljam.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2767 Napisano Februar 27, 2020 Ne silazi, 4865 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам пре неко време био у фазону коришчења адитива, задовољан сам од SLICK50, Motor UP ништа није код мене променио а Милада универзални модификатор ми је уништио ламеле. Чисто бих хтео да чујем твоје мишљење око употребе адитива посебно код мокрог квачила. MOS2 сам користио у ауту а у моторциклу не.Sent from my SM-G955F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11751 Napisano Februar 27, 2020 Drug član, 1294 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Satelis je napisao: Retko nije sigurno al nije ni nesto pa mnogo gusto, kao recimo 20W50. Eve i kratak klip Mogu se videti testiranja na Dino stolu (ne moze se ucitati stranica Test Motorevije). Zavisno od agregata moguce je dobiti neki konjic al ne mora da znaci, ono sto se sigurno dobija je povacenje Nm. Moja zapazanja do sada, napisah u ovoj temi pa da se ne ponavljam.... Meni ovo lici na onaj ruski univerzalni modifikator,sve iste karakteristike i poboljsanja kao i sa njim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...