Zlatko LA 2537 Napisano Avgust 28 Drug član, 1191 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Transalp 700, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Uglavnom je Tutti, CBF je sa Motoscout-a. Tako je, nadjem oglas koji mi se svidja, Kostić pošalje upit sa osnovnim stvarima, uglavnom skine neki franak i to mu je to. Do sad je uvek bilo sve ok. Opet kažem, veća draž mi je da tako kupim motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3436 Napisano Avgust 29 (promenjeno) Drug član, 1263 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan 23 hours ago, DraganNS said: Zlatko, ako sam dobro razumeo, ti biraš motor (logično), pregovoraš oko stanja i cene, kad se dogovoriš plaćaš prodavcu traženu cenu u punom iznosu, a onda dotični Kostić ide po motor i njegovo je da ga fizički doveze (i obavi uvozne formalnosti?) i to plaća xy kao uslugu. Komšo @PremieRacing malo si previše "diplomatski" dao odgovor ali, kapiram, otprilike perspektivu iz koje gledaš na stvar. Jesam, u pravu si, i skontao si zašto. Osnovni razlog je što je Zlatko kupac i priča iskustvo sa te strane, a ja sam neki ku*čev 'prodavac' pa sam preneo svoje iskustvo i zapažanja. A za komš'e uvek može kafa ili čašica razgovora da prođemo sve detalje Ukratko - SVE se dogovara. Hoćeš ti da tražiš - može, hoćeš da ti trgovac/posrednik traži vozilo - može. Hoćeš ti da pregovaraš sa ino prodavcem/vlasnikom, ili hoćeš da i to uradi trgovac/posrednik za tebe. Možeš ti da završavaš plaćanje, a može i on. Onda se ide po motor (vozilo) i dovozi za SRB i ta usluga se plaća po dogovoru. Cena usluge dovoza zavisi od 101 faktora. Dalje može (i treba) on da ti završi sve oko uvoza, carine, špedicije, ABS-a, a opet možeš i ti sam ako imaš špeditera kog želiš da angažuješ. Ali to ne preporučujem. I na kraju kad izađe sa carine i dobije ABS (koji obično kasni), sledi registracija vozila. Na svakom, ali svakom koraku postoji mogućnost da se nešto desi, zakomplikuje, zagovna, i svaki, ali svaki korak košta. Neko (iskusan) ti da cenu kompletne usluge odmah na početku i ne interesuje te šta koliko košta, a kod nekih možeš da pratiš sve i da budeš upućen u sve troškove do detalja. i za kraj - odličan post: Promenio Avgust 29 član PremieRacing 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rus022 1232 Napisano Avgust 31 (promenjeno) Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Horb am Neckar, DE / Sremska Mitrovica Motocikl: z1000sx zeleni najlepsi Prijavi odgovor kao problematičan Nacrtao, isekao i danas konacno i zalepio. Nije ispalo lose obzirom da mi je prvi put da tako nesto radim. Promenio Avgust 31 član rus022 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dovakhiin 337 Napisano Septembar 1 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Kosovska Mitrovica Motocikl: VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Zamenih semeringe na vilama, ulje u istim, pa usput zamenih i kočione pločice, ulje za kočnice, napunih skotolier. Jbga, nema slike, ekran ne reaguje na masne prste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2537 Napisano Septembar 1 Drug član, 1191 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Transalp 700, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan @Dovakhiin Odradi ekranu FUS RO DAAAAAAAH! Jedna od jačih igrica, kakva priča, muzika, mapa. Morao sam, izvinjavam se za skretanje sa teme. Dobar nick.Isto tako sam dužan da se vratim na temu. Obožavam kad je ovaj prednji deo čist, zbog toga sam zaradio opekotinu na sred čela, da pogledam bolje kad eto vrele grane u susret. Послато са 2107113SG помоћу Тапатока 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dovakhiin 337 Napisano Septembar 1 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Kosovska Mitrovica Motocikl: VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan 18 minutes ago, Zlatko LA said: @Dovakhiin Odradi ekranu FUS RO DAAAAAAAH! Jedna od jačih igrica, kakva priča, muzika, mapa. Morao sam, izvinjavam se za skretanje sa teme. Dobar nick. Isto tako sam dužan da se vratim na temu. Obožavam kad je ovaj prednji deo čist, zbog toga sam zaradio opekotinu na sred čela, da pogledam bolje kad eto vrele grane u susret. Послато са 2107113SG помоћу Тапатока Legendarni Jeremy Soul! Mada, posle muzike za mene najbolji deo igrice su knjige (nepravedno zapostavljene)! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 5452 Napisano Utorak u 10:40 Drug član, 1336 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Od ove godine sam na SAE90, lanac se manje prlja, špricem se lepo podmaže gde mu stvarno treba, lakše se očisti. Prošle nedelje sam nalickala Fejzericu, samo čekam pravi trenutak da negde štuknem. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
URKE 80 146 Napisano Utorak u 16:52 Svrati ponekad, 135 postova Prijavi odgovor kao problematičan Namontirao mu pontisovu navlaku za sedište da ga ne prži sunce i ne pada prašina....Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockica55 349 Napisano Utorak u 20:34 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Drag Star XVS250 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo sam se olaksao za 12800 rsd pa onda da vratimo sve sto na tex nije smelo da bude odmah zatim ide roll bar a zatim …I slag na tortu , bisage Sve u svemu sem olaksavanja za $ sam kvalitetno ubio 2h . Da nije pao mrak palo bi pranje i poliranje ali bice vremena,lepi smo i prljavi 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2039 Napisano Sreda u 15:09 Drug član, 1549 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Montirao grill na kofer, nabavio preko Baniše super saradnja.Sent from my SM-A556B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bor-i-slave 7231 Napisano Četvrtak u 20:52 Drug član, 1557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Prednji kofer, nove gume. Sve tip top sredjeno i zamenjena ulja. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13223 Napisano Petak u 06:25 Ne silazi, 3006 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan @kockica55 Motor je lutka ! A kada ti dosadi, pa te uhvati "crv" da menjaš, bolje kupi pored njega neki skuter ili drugi motor da se izduvaš, da te prođe to... Ovo se ne prodaje. Ja sam napravio grešku prošle godine, između Vulkana i ER-5 koji imaju identične mašine, a razlika su nebo i zemlja, prodam Vulkana jer mi nije za grad...veliki zajeb... Tada mi bilo mnogo da držim oba, greška... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockica55 349 Napisano Petak u 08:45 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Drag Star XVS250 Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza nisam ni sam pametan,mada to je trajno stanje. Jedan od planova je uvek i bio da ga negde garaziram,vadim po potrebi,tipa dedamrazijada mada sam za to srca junackoga prosle godine oplakao od srece kad sam vas sve video na okupu… a da uzmem nesto da me mine zelja. Porazavajuce je to da sam na Tex pitao koliko sam presao ove sezone i skor je prosle 3 sezone se vrtim oko 1100 km a 21/22 sezona 500 km . A to bas dovodi u pitanje isplativost kupovine novog motora… 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13223 Napisano Petak u 09:15 Ne silazi, 3006 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, kockica55 je napisao: A to bas dovodi u pitanje isplativost kupovine novog motora… Tako je, ne isplati se. Ja sam zadnjih 5 godina non stop na motoru, sem po snegu i ledu. Zadnja 2 meseca, 300 km. Bio sprečen, a trenutno sam u fazi da nešto nisam zagrejan za 2 točka. Nadam se da će me to brzo proći. Da ne "gušim" temu više... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20545 Napisano Petak u 10:07 Integrisan, 6389 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 51 minutes ago, Blaza said: Tako je, ne isplati se. Ja sam zadnjih 5 godina non stop na motoru, sem po snegu i ledu. Zadnja 2 meseca, 300 km. Bio sprečen, a trenutno sam u fazi da nešto nisam zagrejan za 2 točka. Nadam se da će me to brzo proći. Da ne "gušim" temu više... Desavalo se i meni i dalje je. Dokurci mi autu kad vozim duze od 2h a udobnije je 5 puta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5170 Napisano Petak u 12:27 Drug član, 2584 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam nov zbog cene polovnih. Ne znam koliko to treba da se vozi da se isplati, trosi motor i gume, oprema kosta. Presao sam za 2.5 god 21k km, Ne vozim po losem vremenu i na +35c, evo sad poslednje dve nedelje mi prija vreme i auto nisam upalio, jesam jedan dan zbog kise. svaka mi tura za vikend bila 1050 ili 1300km, za mesec dana sam presao nesto manje od 6k. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 608 Napisano Petak u 12:49 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan On 3. 9. 2025. at 17:09, vidakn je napisao: Montirao grill na kofer I šta ćeš sada na to da kačiš, čemu to služi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2039 Napisano Petak u 13:20 Drug član, 1549 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan I šta ćeš sada na to da kačiš, čemu to služi? A uz to i ne radi...Izvini bilo je jače od mene..Služi da se nakači dodatni laki kabasti prtljag na kofer, tipa vreće za spavanje, šatorče, podloga za spavanje ili šta god već zatreba. U principu na dužim turama u dvoje uvek zafali mesta za još nešto.Sent from my SM-A556B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daniel68 121 Napisano Petak u 17:38 U prolazu, 23 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Apn6s,Jawa350ts,Bmw R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Konačno prikupio sve šta mi treba za sadašnji servis. Bavim se poljoprivredom, imam radionicu, kovačnicu.....bukvalno sve ali kako je došo bmw u dvorište ipak se moralo dokupiti alata. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15072 Napisano Petak u 18:23 Integrisan, 8007 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Po slici deluje da si pedantan i pametan čovek 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daniel68 121 Napisano Petak u 18:38 U prolazu, 23 postova Lokacija: Bački Petrovac Motocikl: Apn6s,Jawa350ts,Bmw R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Nov sam u ovim vodama, isčitao sam forum uzduž i popreko i mogu reći da mi je puno pomoglo komentari, slike, predlozi vas starijih članova ovog foruma. Ali ipak zamena ovih ulja, pločica, podmazivanje kardana i tu se završava moje majstorisanje. Sve ostalo šta bude trebalo oko motora ipak ću oterati motor kod kvalifikovanog majstora. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 13321 Napisano Subota u 12:14 (promenjeno) Drug član, 1768 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam podmazao sajlu kvačila, kad već ne odoh da se vozim... Prvo sam je isprao Lidl-ovim uljem u speju, pošto je retko, a zatim sam u posudicu dodavao menjačko ulje 140 koje sam povremeno zagrevao fenom jer je previše gusto. Ispod motora se stvorila lepa fleka od ulja, prvo skroz crnog a kasnije sve čistijeg. Rezultat - isto se lagano pritiska ručica kao i ranije, ali 'ajde nešto sam kao radio. Promenio Subota u 12:25 član bajker71 8 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...