Gordak985 3995 Napisano Nedelja u 17:38 Drug član, 1973 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000, Peda Sniper, Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan Konačno montirao nosač telefona na sokoćalo.Sent from my SM-S911B using Tapatalk 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22396 Napisano Sreda u 14:45 Integrisan, 7018 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra nadam se voznja, konacno... Da vidimo jel drzi projekat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3995 Napisano Sreda u 18:48 Drug član, 1973 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000, Peda Sniper, Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan Majstor okrpio gumu. Ja samo vozio.Sent from my SM-S911B using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6615 Napisano Sreda u 18:53 Drug član, 3018 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Kad si bio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 22396 Napisano Četvrtak u 10:14 Integrisan, 7018 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Kwikasfuki 600 Prijavi odgovor kao problematičan Zavrsena test voznja. Auspusi na svom mestu, imaju malko pomeranja na neravninama ali minimalno, jer nisam ih vezao onim obrucima. Plastika repa za svaki slucaj oblepljena termoizolacionom trakom ako desni auspuh pipka rep, taj mi je kritican. Za sada sve top. Ne svidja mi se malo buka na 3-4 obrtaja i pri malim brzinama, kao da ima neku rezonancu u glavi,XD valjda sam omatorio. Kada dostignem 70+ onda nema nikakvih problema. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3995 Napisano Četvrtak u 10:40 Drug član, 1973 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000, Peda Sniper, Voge SR3 Prijavi odgovor kao problematičan Kad si bio? Imaš tajmstemp na slikama :-)Sent from my SM-S911B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 15206 Napisano Četvrtak u 12:18 (promenjeno) Drug član, 1864 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Danas konačno isterao Bandžu iz garaže da se malo osunča, da se izluftiraju cerade kojim ga pokrivam... Bilo je dosta vlage poslednjih meseci, nisam ga ni otkrivao i bio sam u tripu da je sav zarđao... ali nije, sve ok. Upalio na zub, malo radio u mestu, pa ga provozah po kraju. Prednji kraj, prilikom skretanja, zanosi čas na levu čas na desnu stranu. Pritisak prednje gume 1,5 bar a zadnje 2,3 bara. Jbg, poslednji put vožen 01.11. do NS. Od tada skuplja prašinu. Podesio pritisak u gumama i mimo običaja provozao malo off road, po nasipu. Nema blata a gusta travica kao tepih, milina! Promenio Četvrtak u 16:40 član bajker71 11 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 2203 Napisano Četvrtak u 13:23 Drug član, 1639 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Jel se to meni čini zbog ugla slikanja ili su vile sabijene kao da su zaglavile u donjem položaju.Nešto je mnogo klonuo napred...Sent from my SM-A556B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 15206 Napisano Četvrtak u 14:19 (promenjeno) Drug član, 1864 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, vidakn je napisao: Jel se to meni čini zbog ugla slikanja ili su vile sabijene kao da su zaglavile u donjem položaju. Nešto je mnogo klonuo napred... Prednje vile su trenutno u dobrom stanju. Prošle godine ispuštano ulje, vađene opruge, oprano iznutra i sipano novo ulje, Motul Fork oil 10w. Tom prilikom montirane matice sa mogućnošću predopterećenja opruga. Prednji kraj koji je bio nekako mlohav i "umoran se podigao nekoliko santimetara pa se razlika baš oseća u vožnji. Ubedljiviji je na kočenju i nekako precizniji u krivini. Hod vila je duži nego ranije, nisu krive, upredene, sabijanje linearno... Toliko je bio mlohava prednjica da kada bi stajao na ćopavoj pa ga uspravim štapovi se sabiju još jedan cm! To sada nije slučaj... Naravno da bi to bilo bolje još sa nekim progresivnim oprugama ali meni je ovako ok sada, nisam puno težak itd. I ako nije potpuno isti ugao, razdaljina i ista lokacija na ove dve slike može da se vidi razlika. Promenio Četvrtak u 17:10 član bajker71 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15990 Napisano Četvrtak u 14:29 Integrisan, 8267 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da ti lepo ugradiš emulatore i linearnu oprugu za tvoju težinu. Ne bi ga prepoznao posle! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 15206 Napisano Četvrtak u 14:32 Drug član, 1864 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da bi se osetila razlika. Ja sam težak oko 75 kg tako da me i ova, fabrička opruga solidno drži ali možda i to uradim u nekom momentu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 945 Napisano Četvrtak u 18:54 Drug član, 899 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FZS 600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Montiran "nov" akumulator kupljen ovde na forumu od starog znanca @Alekre i palo prvo pranje i paljenje posle malo više od 3 meseca. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 3229 Napisano Četvrtak u 19:17 Vozac A kategorije :D, 1059 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Био мало у гаражи, очистио мотор и средио визир. Усудио сам се чак и да га подигнем, па ћемо да видимо како ће бити у вожњи. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15990 Napisano Četvrtak u 19:40 (promenjeno) Integrisan, 8267 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Vuleta said: Montiran "nov" akumulator kupljen ovde na forumu od starog znanca @Alekre i palo prvo pranje i paljenje posle malo više od 3 meseca. Šta kao upalio ti taj akumulator? EDIT: ja još nisam kupio litijumski. Morao sam da radim kočnice na autu i da rešim kućište termostata. Promenio Četvrtak u 20:02 član Alekre 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 15206 Napisano Četvrtak u 19:45 Drug član, 1864 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan @draki bilo je na aliju da se kupe providni staklići žmigavaca za njega, isti su kao na Banditu. Kupio sam ih svojevremeno za neke sitne novce... To bi ga baš vizuelno osvežilo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 11741 Napisano juče u 05:02 Ne silazi, 3659 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Džies Prijavi odgovor kao problematičan Ako su isti kao na velikom Banditu imam ih ja dva-tri nova...Rado ću ih pokloniti @draki ako ih hoćeš...samo da ih nađem? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 3229 Napisano juče u 05:32 Vozac A kategorije :D, 1059 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ваљало би пробат и то @bajker71 хвала на идеји а @shoyyka ако нађеш радо бих узео а ако не нађеш, није фрка поручићу Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 15206 Napisano juče u 08:12 Drug član, 1864 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan @draki evo da vidiš koja je razlika. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 945 Napisano juče u 09:45 (promenjeno) Drug član, 899 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FZS 600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan A Saxo se u pozadini javlja... Promenio juče u 09:45 član Vuleta 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 3229 Napisano juče u 10:21 Vozac A kategorije :D, 1059 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, bajker71 je napisao: @draki evo da vidiš koja je razlika. Брате, небо и земља разлика Вала ћу то да урадим и ја Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 11741 Napisano pre 23 sati Ne silazi, 3659 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Džies Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, draki je napisao: Ваљало би пробат и то @bajker71 хвала на идеји а @shoyyka ако нађеш радо бих узео а ако не нађеш, није фрка поручићу Javljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kockica55 400 Napisano pre 3 sati Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Drag Star XVS250 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto red nalaze , samo se ljubavnici kupuje poklon za dan zaljubljenih ,tako da se malo srafilo , kao gledalo pod suknju ,msm rezervoar i ispade ovako 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...