Alekre 14767 Napisano Jul 15 Integrisan, 7932 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nije to samo lickanje, sa keramikom mimo toga što čuva površine, pranje se svede na to da je dovoljno samo da se isprska crevom. Slike gore koje sam okačio, oprao sam motor za 15 minuta. Crevo i voda, kadica za toplom vodom i šamponom za kola, za trljanje rukavica. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1930 Napisano Jul 15 Drug član, 356 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan @ZEMZEM Baš sam te hteo da probam. To mi je idealno rešenje, jer ne zahteva perfektno tretiranu površinu. Jel koristiš obe, ili jednu od tih? Koliko ti otprilike traju na motoru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3061 Napisano Jul 15 ODUSTO OD DIJETE, 2833 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Koristim obe, prvo onu što duže traje a posle ovu drugu na recimo 2-3 meseca. Lako za nanošenje a ima neku zaštitu. Nije kao kad profi uradi keramiku na kolima ali meni vrši posao i na kolima i na bivšem motoru koji je bio crn i imao oklope. Na Traceru nisam probao još jer je u garaži i nema toliko izloženih površina kao GSX650f što je imao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3772 Napisano Jul 15 (promenjeno) Drug član, 912 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Nista uradio nisam sem sto sam preuzeo iz Aks-a set novih Angel II i odneo ih kod @ivica744 da ih montira. Moram da ga tagujem u nadi da ce nam se vratiti na forum. Inace, pre 8500km sam stavio pozadi Dunlop Roadsmart 4 GT verziju (za teske motore) jer Versys sam ima oko 260kg. Od te kilometraze sigurno je 1/3 predjena sa suprugom i koferima, a ona, ja i puni koferi imamo opusteno preko 200kg. Nisam opterecen kontrolisanjem pritiska, ali ipak imam one kineske ventile sto mere pritisak i temperaturu tako da verujem da nisam presao nesto mnogo sa nizim pritiscima pa da je to sahranilo gumu ovako brzo. Ne znam, mozda i ja zelim vise nego sto guma moze da izgura, ali meni nesto ovih 8500km zvuci malo. Promenio Jul 15 član grafigo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3061 Napisano Jul 15 ODUSTO OD DIJETE, 2833 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Na mom bivšem Suzukiju sam imao prvo 3 posle njih Roadsmart 4. Uvek sam pritisak proveravao pred polazak na put kad samo ja idem 2,5/2,5 sa suvozačem 2,5/2,9. Trojka izdržala 16Kkm i mogla je još. Četvorka je otišla sa motorom novom vlasniku tako da ne znam koliko će izgurati. Takođe ja imam oko 105kg + supruga + koferi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3772 Napisano Jul 15 Drug član, 912 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Ista prica i kod mene sto se tice pritisaka i tezine, ali nesto srecu kvari... Versys, 4 cilindra, 120 konja i 260kg prazan. Ne znam sta si ti vozio tada? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7454 Napisano Jul 15 Drug član, 2079 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan O tome ja drobim ovde...necu da dam za gume 44.000 i da ih promenim "brzo" ...sve ok , drzanje , ovo ono , ali ajde ne.. Em lova , em cimanje ,em vulkanizer, em sve .. Ocekujem barem 14,15+ 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14767 Napisano Jul 15 Integrisan, 7932 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pa vidi ti koliko to košta, zdelje se samo nekoliko milimetara i idu na otpad. Gume su postale opasno skupe. Moraće da se vodi i o tome računa kad se kupuje motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3061 Napisano Jul 15 ODUSTO OD DIJETE, 2833 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, grafigo je napisao: Ista prica i kod mene sto se tice pritisaka i tezine, ali nesto srecu kvari... Versys, 4 cilindra, 120 konja i 260kg prazan. Ne znam sta si ti vozio tada? Suzuki GSX650f, malo je slabiji u konjima ali vozim oštrije i brže. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grafigo 3772 Napisano Jul 15 Drug član, 912 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Versys vel'ki, zeleni. Prijavi odgovor kao problematičan Verujem da je i sa tezinom slabiji pa da i to pravi jos malo razlike. Elem, doterao motor od vulkanizera i opet se ne mogu nacuditi koliku promenu donesu nove gume. Jedan kilometar puta od mene do njega i to po gradskim ulicama pa se primeti koliko se normalnije motor ponasa i kako nema naglih obaranja pri promeni pravca. Jednostavno je stara guma dobila oblik i to je toliko uticalo na nacin ulaska u krivine da sam pomisljao da je kod mene problem. Set Pirelli Angel II u dimenziji 120/70-17 i 180/55-17 me je preko Autoguma izasao tik ispod 350 eur, stigle su za nekih 10-ak dana, dot prednje je 0524, dok je zadnja 4123. Kod Ivice je zamena izasla jos 30 eur. Procedura je da se motor dotera kod njega i ostavi da on zavrsi posao zamene. Bitna stvar za sve koji nemaju uslove da motor ostave na klocnama i donesu felne na zamenu. Moja velika preporuka za @ivica744 i poziv da gume posaljete kurirskom kod njega, a onda se provozate do Valjeva. Dok sacekate zamenu mozete ili da se ispricate ili da odete do nekog kafica i utrosite to vreme. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 4749 Napisano Jul 15 Drug član, 2481 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ovo za gume sam ja dobro video na krs gumama sto su dosle iz motor, ma sanse nema za normalnu voznju, vazda bila borba, stavio nove ma ja u fazonu znam da vozim, nije do mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1039 Napisano Jul 15 (promenjeno) Zainteresovan, 590 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Sitnice za van puta - korigovao produzetak prednjeg blatobrna malo - zastita za radijator - zavesica za zadnji amortizer - prosirena copava (ofrabao u crno, gadno fabricki GIVI sivo) Bas sam ukrivo zalepio zavesicu (trebao sam pivo popiti bilo bi ravnije ), ali bilo mi zao jos 3M trake da trosim i ponovo da ravnam. Lepo pokriva i ovako, a ne vidi se svakako. Promenio Jul 15 član Blackened 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 4339 Napisano Jul 17 (promenjeno) Drug član, 2782 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X, SVT650X...VOGE DS900X Prijavi odgovor kao problematičan Posle nekog vremena nakon kupovine...malo se unapređivao motorin. 1. Ugrađen zadnji blatobran i podizači volana... 2. Ugrađena Denali SoundBomb MINI sirena... 3. Držač navigacije sa QuadLock-om 4. Zadnji kofer...LS2 i Tanklock torba 5. Povišen vizir...opcija 15cm duži od fabričkog. Baš pravi turing vizir. Od dodatnih stvari stavljen je KN filter vazduha, odrađeno Stage 2 mapiranje bez skidanja srednjeg lonca zbog buke. Promenio Jul 17 član mick 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1857 Napisano Subota u 08:38 Никад не једи жути снег!, 801 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Их, 15цм дужи, мислим виши... еее...Ја сам прво приметио ово зло те сам брже боље потерао још малко да се цифре замене...Онда сам заменио сијаличице за позицију јер су ове почеле нешто да прескачу. Проверио и продувао филтер за ваздух, навукао нову проширену гуму на мењач и играо се са неким мрежицама које ми годинама стоје у торби...Све у свему ништа паметно...Сент фром мај Шајоми... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1930 Napisano Subota u 14:35 Drug član, 356 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi je toliko smetalo, jer ga je uhvatila korozija, kod fuazastera za suvozača. Konačno ugrabih vreme da sredim. Četiri šmirgle, da prsti zabole, prajmer antikorizivni, crna mat boja i to je to. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 820 Napisano Nedelja u 11:06 MK SO Zandarmerije, 661 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan danas sam preko osiguraca i releja dovukao + pol napred kod fara, stavio wago spojnicu sa 3 + i - izlaza,i ugradio punjac za telefon plus ima prikljucak za "upaljac" wago spojnica je u plasticnoj kutijici da se ne kvasi kada se pere motor. po kisi svakako ne vozim. svi plusevi su preko dodatnih osiguraca, i preko + provodnika je tanko silikonsko crevo. iduceg vikenda pravim nosac za navigaciju 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...