RankoBg87 7755 Napisano Subota u 18:37 Ne silazi, 3416 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Nema prodaje jos dugo, bukvalno mi zavrsava sve, nisam od onih koje nesto brzo smori i dosadi mu, uvek ima bolje pa cak i od onog kad kažemo to je to, dalje nemam, ima i tad. Mislim da bi moglo da se spusti malo ali to onda narusava malo neke druge bitne stvari. Nc je je duži motor, ako bi vec da menjas a da je Japanac za tebe je Trecer 7, blizi je korman i nekako uzak motor i bio bi ti sigurno dobar. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Valsorim 63 Napisano Nedelja u 09:17 U prolazu, 39 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha MT07 2014. Prijavi odgovor kao problematičan Očišćeni lanac i lančanici i podmazan i dotegnut lanac. Do sada je lanac podmazivan sprejem i očekivao sam prljavštinu nakupljenu kod prednjeg lančanika ali opet sam se zgrozio. Sada sam podmazao sa uljem za menjače, da probam. Za pranje/čišćenje sam koristio petrolej. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljanvasic 811 Napisano Utorak u 17:10 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Jaša Tomić Motocikl: Yamaha FJR1300A, BMW K1600GTL Prijavi odgovor kao problematičan Na poslednjem putovanju, primetim da mi u neuobičajenim situacijama temperatura na motoru skače. Odlučio da skinem hladnjak, da eventualno operem očistim, i stvarno bilo je potrebno, skoro pa blindiran Kad sam već skidao hladnjak, reko ajde da zamenim i svećice, po fabričkoj specifikaciji trebalo bi na 30.000km (ja prešao 28.000). Nova rashladna tečnost, zamena ulja i filtera vazduha 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 3017 Napisano Utorak u 17:36 Drug član, 1325 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: BMW R 1150 GS, Triumph Tiger 1050, Kawasaki KLX 250, Suzuki AN 125, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nešto mnogo radio oko motora, grane sredjene (u medjuvremenu su dobile svoju plavkastu boju nazad što po meni izgleda veoma lepo), motor ispoliran, vizir takodje (ovo je pogled kroz njega na trećoj slici), kofer osvežen bamperom i vraćen na motor nekako mi je sa njim celina. Još jedna stvar, ovaj poklopac ispod vizira toliko odudara da je to nešto nemoguće, sledeća stavka je farbanje istog u crno mat i zamena ulja u menjaču i final drive-u. Послато са 23127PN0CG помоћу Тапатока 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 1119 Napisano pre 21 sati MK SO Zandarmerije, 813 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: SUZUKI VSTROM 650 XT,ex KAWASAKI ER5, SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan stigli podizaci sw motech 20mm,namontirani,i to je neki maksimum sto moze da ide korman uvis,bar na mom modelu. citam da neki mogu mnogo vise,ali kod mene ovo je max. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
plumber.ns 500 Napisano pre 7 sati Zainteresovan, 510 postova Lokacija: Nov' Sat / Vojvodina Motocikl: Adventure sports 750 Prijavi odgovor kao problematičan On 6/2/2026 at 7:10 PM, miljanvasic said: Na poslednjem putovanju, primetim da mi u neuobičajenim situacijama temperatura na motoru skače. Odlučio da skinem hladnjak, da eventualno operem očistim, i stvarno bilo je potrebno, skoro pa blindiran Kad sam već skidao hladnjak, reko ajde da zamenim i svećice, po fabričkoj specifikaciji trebalo bi na 30.000km (ja prešao 28.000). Nova rashladna tečnost, zamena ulja i filtera vazduha Au lalo baš je bio zacementiran 'ladnjak . Dobro da si ga sredio. Jesu NGK svećke laser iridum japan ? I ja sam kupio meni kada ono piše thailand. One što sam skunuo bile japan. Poptuno iste na oko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljanvasic 811 Napisano pre 6 sati Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Jaša Tomić Motocikl: Yamaha FJR1300A, BMW K1600GTL Prijavi odgovor kao problematičan 44 minutes ago, plumber.ns said: Au lalo baš je bio zacementiran 'ladnjak . Dobro da si ga sredio. Jesu NGK svećke laser iridum japan ? I ja sam kupio meni kada ono piše thailand. One što sam skunuo bile japan. Poptuno iste na oko... Piše Japan, evo baš pogledao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...