Blaza 11605 Napisano Utorak u 18:18 (promenjeno) Ne silazi, 2686 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Ova kiša malo smorila, pa da nešto uradim u garaži. Pre neki dan dobijem na poklon od @Luka9905 usb sa prikazom napona, pa da ugradim. Glavnu jedinicu sam montirao na levu stranu volana. Najviše sam se plašio provlačenja kablova, da ne rasturam previše. Ispostavilo se da je bilo tako jednostavno, nisam skidao čak ni rezervoar već samo levu plastiku što pokriva filter vazduha, da lepo provučem kabl i pričvrstim vezicom. Nigde nije zategnut, svuda ima lufta. Razmišljao sam da prvo povežem kod kontakt brave. Kako je sve fabrički, odustao sam od toga. Iznad akumulatora je kutija sa osiguračima. Idealno bi bilo preko nekog osigurača koji dobija napon sa kontakta. Opet, treba to raskačiti, pa lepo spojiti, a ja baš nisam vičan lepom, tako da sam odustao i od toga, i spojio direktno na akumulator. Uvek može naknadno da se promeni, a dobra stvar je što uređaj ima prekidač na sebi za isključivanje, da ne iscrpi bateriju. I, evo ga: Sve šljaka, i nisam spalio osigurač ! Promenio Utorak u 18:19 član Blaza 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2825 Napisano Utorak u 18:21 ODUSTO OD DIJETE, 2731 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Isti imam i ja na Suzukiju, takođe ga spojio na aku direktno. Gasim ga na prekidač kad mi ne treba. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 1505 Napisano Utorak u 21:56 Zainteresovan, 281 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan @ZEMZEM Jel ti kisnuo? Navodno je vodootporan, meni je samo to bila dilema sa njim. Honda je došla sa montiranim sistemom, i poprilično je ok iako je glomazno (što me volim), preživeo je i kišu i sneg (na kratko) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2825 Napisano Utorak u 22:12 ODUSTO OD DIJETE, 2731 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Nije kisnuo, deluje da bi izdržao kišu. Deluje da poklopac dihtuje OK. Ali verovatno kad dugo stoji na suncu možda poklopac popusti u nekom momentu. E sad koliko dugo da kisne a da ne pusti - pitanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3107 Napisano Utorak u 23:07 Drug član, 1594 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ova kiša malo smorila, pa da nešto uradim u garaži. Pre neki dan dobijem na poklon od @Luka9905 usb sa prikazom napona, pa da ugradim. Glavnu jedinicu sam montirao na levu stranu volana. Najviše sam se plašio provlačenja kablova, da ne rasturam previše. Ispostavilo se da je bilo tako jednostavno, nisam skidao čak ni rezervoar već samo levu plastiku što pokriva filter vazduha, da lepo provučem kabl i pričvrstim vezicom. Nigde nije zategnut, svuda ima lufta. Razmišljao sam da prvo povežem kod kontakt brave. Kako je sve fabrički, odustao sam od toga. Iznad akumulatora je kutija sa osiguračima. Idealno bi bilo preko nekog osigurača koji dobija napon sa kontakta. Opet, treba to raskačiti, pa lepo spojiti, a ja baš nisam vičan lepom, tako da sam odustao i od toga, i spojio direktno na akumulator. Uvek može naknadno da se promeni, a dobra stvar je što uređaj ima prekidač na sebi za isključivanje, da ne iscrpi bateriju. I, evo ga: Sve šljaka, i nisam spalio osigurač ! Spaljivanje osigurača kreće kad budeš dovodio signal struju na relej sa osigurača :-) Ali to za maglenke ostavi, za punjač ne treba, svetli crveno za podsetnik ;-)Dobar je to uređaj, imao sam sličan na Kawi, verujem da i dalje lepo radi. Kisnuo više puta :-)Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11605 Napisano Sreda u 07:50 Ne silazi, 2686 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Još nisam odlučio za zadnji kofer, šta da radim. Imam jedan stari, još od Libertija, koji sam koristio i na Skarabeu. Ružan ko đavo ! Ali...u njega staju 2 kacige. Najviše mi je muka kad siđem sa motora (kao na sajmu) gde ću jaknu, pantalone itd... Ovo je stavljeno bez nosača, samo da vidim kako izgleda... Treba staviti nosače kofera. Ovaj je bez ploče, može direkt u metalnu ploču nosača. Znam da Seba radi, ima i Baniša. Ali, dok se ne stvore uslovi za nešto lepo, novo, pokušaću i sa ovim koferom... A najlepši je bez kofera, a ? 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18999 Napisano Sreda u 07:59 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2547 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Ok mi izgleda taj kofer, nije toliko ruzan, ofarbaj ga samo bamper sprejom ili ga opali let lampom da potamni... P.S. Čak mi je i lepsi motor sa njim Promenio Sreda u 08:00 član BokyBoy 1 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11605 Napisano Sreda u 08:15 Ne silazi, 2686 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda PC43 Prijavi odgovor kao problematičan @BokyBoy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3107 Napisano Sreda u 10:32 Drug član, 1594 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar taj kofer, malo silikonskog spreja da zasija i teraj. Ako nekad nešto iskoči zabavno, iskoči. Sad ti sledi kupovina nosača, dovoljan trošak sam po sebi. Vidi da sam nosač može da nosi Givijeve ploče, jer je to nešto što je najrealnije da će ti nekad izleteti.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 470 Napisano Sreda u 14:53 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Koper,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan Odradio danas tzv. airbox mod,odnosno raskačio kabal sa ECU na airbox. Cimanje na malom gasu je i dalje prisutno ali bar duplo blaže nego prije, tako da to je to što se mene tiče,ostavljam tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11605 Napisano Sreda u 17:05 Ne silazi, 2686 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Cimalo je i meni danas po ovoj kiši, gužva, stani -kreni, malo me i menjač nervira, nije kao na Kawi...na baš malim brzinama, npr prvom vozim, stanem sa kvačilom, da izbacim na neutral on ode u drugu, iz druge u prvu...kada idem malo brže, bez problema ide u neutral. Da li je takva svaka Honda, ne znam, ovo mi je za sada jedina mana u odnosu na Kawu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18999 Napisano Sreda u 18:47 Vozim motor, nisam BAJKER, 2547 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Blaza je napisao: Cimalo je i meni danas po ovoj kiši, gužva, stani -kreni, malo me i menjač nervira, nije kao na Kawi...na baš malim brzinama, npr prvom vozim, stanem sa kvačilom, da izbacim na neutral on ode u drugu, iz druge u prvu...kada idem malo brže, bez problema ide u neutral. Da li je takva svaka Honda, ne znam, ovo mi je za sada jedina mana u odnosu na Kawu... Mozda te zeza sajla kvacila... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11605 Napisano Sreda u 20:06 Ne silazi, 2686 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda PC43 Prijavi odgovor kao problematičan @BokyBoy ako misliš na njenu putanju, to sam ispravio. Možda od današnje gužve, koja je baš bila dobra... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18999 Napisano Sreda u 20:33 Vozim motor, nisam BAJKER, 2547 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, Blaza je napisao: @BokyBoy ako misliš na njenu putanju, to sam ispravio. Možda od današnje gužve, koja je baš bila dobra... Mozda je i ulje za zamenu...ili je jednostavno takva ta vanzemaljska tehnologija 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balinjera 69 Napisano Sreda u 20:39 U prolazu, 40 postova Prijavi odgovor kao problematičan To ti je sve od dizanja na zadnje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3107 Napisano Sreda u 22:15 Drug član, 1594 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je i ulje za zamenu...ili je jednostavno takva ta vanzemaljska tehnologija Do vanzemaljske tehnologije je. Ja ne kapiram tolike priče o Hondinim "puter" menjačima, menjač na Er-5 je savršen, sve posle njega do sad što sam probao mi je u najboljem slučaju OK.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13879 Napisano Sreda u 22:34 Integrisan, 7656 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Isto mislim. Što se šalta u veći stepen on sve tiši i kraći. Kao tiptronic. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18999 Napisano Četvrtak u 03:34 Vozim motor, nisam BAJKER, 2547 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Gordak985 je napisao: Do vanzemaljske tehnologije je. Ja ne kapiram tolike priče o Hondinim "puter" menjačima, menjač na Er-5 je savršen, sve posle njega do sad što sam probao mi je u najboljem slučaju OK. Jesi li ti svestan koliko si ovim postom upravo stekao neprijatelja medju Hondašima... 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10853 Napisano Četvrtak u 06:28 Hronični Motociklopata, 7481 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Kaka Honda, kaki Kawasaki... Yamaha je najbolji motor 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8743 Napisano Četvrtak u 06:59 Ne silazi, 2251 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Oċeeeee,stanite u red.Suzuki .....pa sve ostalo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5750 Napisano Četvrtak u 07:13 Drug član, 2538 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Honda pa svi drugi!!! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3107 Napisano Četvrtak u 07:34 Drug član, 1594 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li ti svestan koliko si ovim postom upravo stekao neprijatelja medju Hondašima...I'm a fearless bastard!Sent from my SM-S911B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23548 Napisano Četvrtak u 07:45 Integrisan, 9913 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Prvo Honda pa sve resto onda (Dobacuje onaj sa kawasakija) 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23548 Napisano Četvrtak u 07:47 Integrisan, 9913 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8666 Napisano Četvrtak u 07:54 Solo Rider, 3262 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, BokyBoy je napisao: Jesi li ti svestan koliko si ovim postom upravo stekao neprijatelja medju Hondašima... Ако их то дотакне осим болекурације...нек' се јаве изабраном лекару 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...