Interceptor BP 10834 Napisano Mart 5 Drug član, 1103 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Voge 525 DSX,Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Motorcyclist je napisao: Zamenjen filter, nista bez motke. Nego jedno pitanje, u vezi ovog dzeka sa pumpe. Vidim da ima samo jedan klip, on bi trebao da se pritisne i izvuce, ali bas ne ide a nisam hteo cimati pa ipak nisam skidao rezervoar. Treba mi zbog nekih buducih radova. Da li malo mrdati levo desno, cupati, naprskati da se lakse izvuce: Evo ga klip/pin: E sad ovo je sa druge strane, da li ovi crni pinovi da se mozda poguraju nekim ravnim srafcigerom da lakse izacu ili ne treba: Bas je onako jebacki nabijeno nije ni mrdnulo kada sam pokusao, nisam hteo nista da guram srafciger itd... Da nema slučajno sa obe strane te jezičke koji treba da se pritisnu da oslobode. Kako god samo pritisni i probaj malo mrdati levo desno. Možeš i naprskati ali i malo fenom ugrejati. Znaju te džeksne da zaglave ko da se zarastu mada bude i da prašina se nakupi pa kad pritisneš te jezičke oni se baš i ne oslobode. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3009 Napisano Mart 5 Drug član, 1534 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nece meni vise lanac prskati po zlatnoj felni Ajde izveštaj za 1000 km koliko si zadovoljan, poručio bih i ja sebi iako nemam zlatnu felnu. Još uvek. :-)Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18599 Napisano Mart 5 Integrisan, 5558 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 17 minutes ago, Interceptor BP said: Da nema slučajno sa obe strane te jezičke koji treba da se pritisnu da oslobode. Kako god samo pritisni i probaj malo mrdati levo desno. Možeš i naprskati ali i malo fenom ugrejati. Znaju te džeksne da zaglave ko da se zarastu mada bude i da prašina se nakupi pa kad pritisneš te jezičke oni se baš i ne oslobode. Vidim samo jedan. Al i on kad pritisnem ne odvaja se nesto. Treba razmrdati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3009 Napisano Mart 6 Drug član, 1534 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nije motor nego kaciga, tema, montaža nosača kamere s aliekspresa, pokušaj treći... Pretvaram se u Zoidberga :-DSent from my 2107113SG using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3009 Napisano Mart 7 Drug član, 1534 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan A motor ostalo samo da vozim i perem, da zlo ne čuje :-)Ajde @Blaza kupuj pa da se vozimo.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23396 Napisano Mart 7 Integrisan, 9891 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ...i kawa okupana! Da ne sijaju samo vama motori , sada u hlad na voskiranje. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3009 Napisano Mart 7 Drug član, 1534 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Moraš da me pokopaš odmah, a baš sam bio ponosan kako lepo sija :-(Znam da znaš, ali mnogo je lep.Elem, uskočio sam sam sebi u usta, imam maglenke da montiram i povežem a strašno me mrzi da se bakćem sa strujom po ovom suncu, trebao sam tendu da montiram :-)Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23396 Napisano Mart 7 Integrisan, 9891 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Honda je Honda, nema tu sta da se prica! Svaki motor zeli da radi i zvuci kao ona, poezija u pokretu... Zvuk bih joj poznao medju sto drugih 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11485 Napisano Mart 7 Ne silazi, 2657 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Gordak985 je napisao: Ajde @Blaza kupuj pa da se vozimo Biće, biće... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2474 Napisano Mart 7 Drug član, 1051 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan A motor ostalo samo da vozim i perem, da zlo ne čuje :-)Ajde @Blaza kupuj pa da se vozimo.Sent from my 2107113SG using TapatalkČekaj, mora prvo vizir da zameni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 7145 Napisano Mart 8 Drug član, 2014 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan On 5. 3. 2025. at 20:20, Gordak985 je napisao: Ajde izveštaj za 1000 km koliko si zadovoljan, poručio bih i ja sebi iako nemam zlatnu felnu. Još uvek. Prosao nekih 400-500km, stitnik nije otpao ni pri vecoj brzini, felna cista, svidja mi se za sada 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 80 Napisano Mart 8 (promenjeno) U prolazu, 75 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan On 3/1/2025 at 5:36 PM, Peppermint said: Odmah ujutru proveravam da li išta vidi ako stoji na rezervoaru, mislim da neće dobaciti preko komandne table ako lepim posle čepa a pre čepa nema mesta, uzela sam nosač za kacigu prema modelu moje kacige pa se nadam da će to biti rešenje. Kamera je bila manje od 9.000 pa nisam ni očekivala neki kvalitet. Samo sam želela da imam bilo kakve snimke kuda sam vozila dok ne dodje na red i prava kamera. Za sada su preči kurs bezbedne vožnje, air bag prsluk, verovatno i moto patike sa povišenom petom jer mi fali 2cm da spustim celo stopalo. Čak je i crash bar pametnija investicija od profi kamere. Nisi morala da narucujes nosac preko alija prema modelu kacige,mogla si da nadjes na netu I da das nekom I da ti odstampa na 3d stampacu.imam isti model kacige. Promenio Mart 8 član Bobni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balinjera 8 Napisano Mart 8 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 1. 3. 2025. at 17:36, Peppermint je napisao: Za sada su preči kurs bezbedne vožnje, air bag prsluk, verovatno i moto patike sa povišenom petom jer mi fali 2cm da spustim celo stopalo. Čak je i crash bar pametnija investicija od profi kamere. Bravo! Podrzavam ovakvo razmisljanje 110%. Snimanje voznje je nepotrebna distrakcija za moto novajlije. Vecina kompilacija na yt tipa Motostars i DirtBikeLunatic su pocetnici na motoru, natakare kameru, grupna voznja i jbga. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 861 Napisano Mart 9 Zainteresovan, 299 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan Данас узео да ставим пред филтер од пумпе до дизни јер ми се дешавало пар пута прошле сезоне да ми прљавштина из резервоара запрља дизне. Међутим, пумпа ради али не прави притисак и не затвара гориво када скинем црево, однео сам био другару у ауто сервис да је издува и сад се размишљам да ли није можда страдала мембрана кад је дувао компресором. Да ли је имао неко слично искуство? Свакако сутра носим мајстору али добро је да знам отприлике шта може да буде... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 80 Napisano Mart 11 U prolazu, 75 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam skidao plastiku kod prednjeg zupcanika da bih lepo sve ocistio I podmazao lanac.Nisam mogao da verujem koliko se nakupilo djubreta za 4,5k km.Zao mi je sto nisam slikao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3009 Napisano Mart 11 Drug član, 1534 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sprej?Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bobni 80 Napisano Mart 11 U prolazu, 75 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha xsr 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da koristim ipone one sprejeve za odrzavnje lanca Ali se napravila masa kao tovatna mast I bila je svuda oko prednjeg lancanika cak je I padala na copavu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3009 Napisano Mart 11 Drug član, 1534 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da koristim ipone one sprejeve za odrzavnje lanca Ali se napravila masa kao tovatna mast I bila je svuda oko prednjeg lancanika cak je I padala na copavu.To je nuspojava mazanja lanca sprejom. Kad sam prvi put skinuo deklu prednjeg lančanika shvatio sam da je za mene uvek i jedino ulje za lanac.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3009 Napisano Mart 11 Drug član, 1534 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Meni kapne poneka kap ulja na ćopavu kad preteram s uljem, a volim da preteram :-)Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Grnca 1419 Napisano Mart 11 Vinyl rider, 838 postova Lokacija: Зрењанин, хоме оф тхе ДАНИ ПИВА Motocikl: VFR 800fi INTERCEPTOR the big red bee ; ДОНГО - руска машина - дрвена осовина Prijavi odgovor kao problematičan Provozao se za vikend , otisli na Rajac , nedelja je bila predivna, novo ulje i filteri, nov amort, nova jakna i nova kaciga - ma milina jedna ! Al imao sam popizd - krenemo iz ZR i ja pustim na komunikator Slayer da svira. U nekom momentu mi zasmeta al me mrzi da cackam telefon - stigne viber poruka i muzika se pauzira ! Pomislih u sebi - IDEALNO ! nastavljamo ka BG i u nekom momentu nas i semafor zatvara , stajem i cujem neke nepridodne zvuke , kao da vozim Ducati sa suvim kvacilom - lupa i zvoni kao da mu je rodjendan ! Prvo sto ti padne na pamet je da nisam dobro stegao sraf za ispustanje ulja ili filter, pa da nije odgovarajuce ulje (fals neko) i 100 cuda mi prolazi kroz glavu a ni jedna pametna ! Bilo je potrebno 20 sekundi da skapiram da Slayer i dalje svira u pozadini ALI toliko tiho da mi se cini kao da sa agregatom nesto nije u redu ! Iskljucim Dezzer i nastavim dalje ! Aj uzdravlje ! 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3009 Napisano Mart 11 Drug član, 1534 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Za laku ruku na gasu preporučujemo opuštajuću muziku, Slayer, Motorhead, Judas Priest...Sent from my 2107113SG using Tapatalk 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11485 Napisano Mart 13 Ne silazi, 2657 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Perem lanac, uz Bavariu... 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8686 Napisano Mart 13 Ne silazi, 2241 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza ne zameri,ali taj mi lančanik deluje ,,šiljkasto". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6257 Napisano Mart 13 Svakom po zasluzi, 12462 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Мислиш - тестерасто? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11485 Napisano Mart 13 Ne silazi, 2657 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Ja volim da je sve "fabrika" ! 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...