BokyBoy 18317 Napisano Februar 18 Vozim motor, nisam BAJKER, 2466 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Gordak985 je napisao: Aj što je garaža, ali tepih... Svaka čast. Sent from my 2107113SG using Tapatalk ...i kada mu ispadne matica M5 u travicu...kuku lele... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2723 Napisano Februar 18 ODUSTO OD DIJETE, 2707 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam do skoro imao tepih na skoro pola garage. Menjali u kući a meni bi žao da ga bacim i nađoh mu namenu - za motor i skuter. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljanvasic 478 Napisano Februar 18 U prolazu, 94 postova Lokacija: Jaša Tomić Motocikl: Yamaha FJR1300A, BMW K1600GTL Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, BokyBoy said: ...i kada mu ispadne matica M5 u travicu...kuku lele... Pokošena je travica uredno na 15mm pa se jos da nekako pronaci A ima i rezervnih razno raznih veličina za traktore, a FJR i GTL mu dodju nesto slicno Makar da imam neki uzitak preko ove dosadne zime, da popijem kafu sa uzivanjem 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2806 Napisano Februar 18 Drug član, 1377 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ...i kada mu ispadne matica M5 u travicu...kuku lele...A gedora 10? :-DSent from my SM-S911B using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljanvasic 478 Napisano Februar 19 U prolazu, 94 postova Lokacija: Jaša Tomić Motocikl: Yamaha FJR1300A, BMW K1600GTL Prijavi odgovor kao problematičan A danas stigoše crash barovi iz Poljske pa reko da ih montiram Iako na sajtu postoji dve opcije, za modele 2011-2016 i za 2016 pa na dalje, ipak mi se cini da u stvari dolazi ista stvar za sve modele. Konkretno reč je o ovim napred barovima. Model 2011 ima drugačije fabričke nosače maglenki pa nikako ne mogu da se namontiraju barovi na predviđeno mesto. Srećom, u paket su mi poslali i nosače koje ću iskoristiti privremeno dok ne prepravim fabričke ili napravim nove odgovarajuće kako bi sve bilo ma fabričkim mestima jer mi se ovako ne sviđa baš kako stoje. Sve u svemu zadovoljan sam samim kvalitetom ovako na oko a nadam se da neće biti prilike da se pokazuju na delu 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1129 Napisano Februar 19 Drug član, 591 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima tema "Šta sam danas sjebao na motoru"? 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6199 Napisano Februar 19 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Нема. Отвори 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18173 Napisano Februar 20 Integrisan, 5380 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao. https://www.aliexpress.com/item/1005007885761304.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.73f41802lYerpv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18173 Napisano Februar 20 Integrisan, 5380 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 18173 Napisano Februar 20 Integrisan, 5380 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Stigli su i srafovi za poklopac fara, pisao sam ovde o onom srafu koji se ojeo. Zamenjeno. Ovaj pase, samo sto nije isti kao fabricki, spoljni krug ne pokriva ceo otvor na plastici kao fabricki (estetika), i malo je kraci. Deo je kataloski ispravan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 338 Napisano Februar 20 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan @miljanvasic imaju li homologaciju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljanvasic 478 Napisano Februar 20 U prolazu, 94 postova Lokacija: Jaša Tomić Motocikl: Yamaha FJR1300A, BMW K1600GTL Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, igogitar said: @miljanvasic imaju li homologaciju? Nemaju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Atorn 4299 Napisano Nedelja u 14:26 Drug član, 1063 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Xj900s - čađava dvocevka Prijavi odgovor kao problematičan Napravio update led sijalica. Lebe mekani, Enterprajz iz zvezdanih staza. 10 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Plavšić 167 Napisano Utorak u 14:38 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kle 500, zzr1100 Prijavi odgovor kao problematičan Za vikend sređen mono amortizer, zamenjeno ulje(monoschock ipone), napunjen azotom 10bara i evo par slika pre i posle 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2806 Napisano Utorak u 14:44 Drug član, 1377 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Top!Sent from my SM-S911B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8533 Napisano Utorak u 16:43 Ne silazi, 2197 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @Plavšić sviđa mi se ovaj rad. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8533 Napisano Utorak u 16:46 (promenjeno) Ne silazi, 2197 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam poručio ovaj štitnik sa slike,ali mi njega poslali.Nemadoh živaca da čekam vikend...odmah montaža. Promenio Utorak u 16:47 član Žaksi 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2060 Napisano Utorak u 18:19 Drug član, 1072 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Turbo Žare! Svaka čast. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16309 Napisano Utorak u 18:51 Integrisan, 9383 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Žaksi je napisao: Nisam poručio ovaj štitnik sa slike,ali mi njega poslali.Nemadoh živaca da čekam vikend...odmah montaža. Kad se setim samo kolika se polemika povela kad sam stavio stitnik hladnjaka ođe na forumu....pa to ne valja, pa to neće da ladi kako treba da ladi, smanjuje se drastično protok vazduha, nema prirodne cirkulacije, često će pali ventilator.....dios mio 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2806 Napisano Utorak u 19:59 Drug član, 1377 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Oterao motor kod majstora na preporuku kolege s foruma koji slobodno ovde može da se samopomene, hvala mu mnogo a i majstoru koji je po meni, odličan. Zamenjene i balansirane gume i zamenjen zadnji amortizer. Pri balansiranju ustanovljeno da su zadnji ležajevi otišli, srećom majstor imao na stanju. Noćna vožnja, ja srećan ko malo dete. Sad treba sesti u auto :-(S obzirom da ne znam da vozim i da sam imao stare gume na motoru i amortizer u rancu i da je ipak sveže napolju, gume lepo drže, zadnje vešanje više ne lupa, sve 5.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3327 Napisano Utorak u 21:25 Drug član, 1917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Evo pominjem se Danas cinim dobra dela 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2806 Napisano Utorak u 21:33 Drug član, 1377 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da nema neko viška gumicu klizača zadnje kočione čeljusti ili info gde bih mogao da nabavim?Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2900 Napisano juče u 06:42 Ne silazi, 5003 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da nema neko viška gumicu klizača zadnje kočione čeljusti ili info gde bih mogao da nabavim?Sent from my SM-S911B using TapatalkЈа те гумице разних типова наручујем са Алија, и нема проблема раде посо одлично.Sent from my SM-G998B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1129 Napisano juče u 06:46 Drug član, 591 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da nema neko viška gumicu klizača zadnje kočione čeljusti ili info gde bih mogao da nabavim?Sent from my SM-S911B using TapatalkDaj sliku, možda imam jednu staru ispravnu. Dok ne nađeš novu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 3327 Napisano juče u 07:19 Drug član, 1917 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ja mu rece sinoc da pita one Sigurnost Zrenjani, svasta su pravili a i da potrazi set, nije to tako matora kocnica. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...