Alekre 13205 Napisano Sreda u 10:16 Ne silazi, 7487 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Zalepi M5 maticu lepkom. Kad stegne uzmi nasadni ključ i odvi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17656 Napisano Sreda u 13:41 Integrisan, 5220 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, Alekre said: Zalepi M5 maticu lepkom. Kad stegne uzmi nasadni ključ i odvi. Spremio sve, sutra probam i tu metodu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17656 Napisano Četvrtak u 08:54 Integrisan, 5220 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan @Alekre Zalepio. Reci mi jel dosta da stoji npr. 2-3 sata? Ne verujem da ce posle toga nesto jace da stegne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13205 Napisano Četvrtak u 09:21 Ne silazi, 7487 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi. Držim fige da odviješ. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17656 Napisano Četvrtak u 09:25 Integrisan, 5220 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Alekre said: Trebalo bi. Držim fige da odviješ. Čvrstoća lepljenja (ISO 4587): 10 do 20 N/ mm² (vučno pomeranje) za 12 do 24 sata, u zavisnosti od podloge. Otporan je na vodu prema normi EN 204-D3, a keramičke veze mogu izdržati >50 ciklusa mašine za pranje sudova (u kontrolisanim laboratorijskim uslovima). Ne polazem mnogo nade, al eto da probam. Pazio sam maksimalno na plastiku, bas je nezgodno mesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2173 Napisano Četvrtak u 10:16 Drug član, 810 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Колега @Motorcyclist пробај да нађеш овај алат за вађење заломљених шрафова. Они су сви леви навој тако када га завијаш у шраф ти га одвијаш. Мало пробушиш и кренеш. Не би било лоше мало и Вд40 да штрцнеш да уђе у навој шрафа. Ако не можеш да нађеш алат послаћу ти ја да пробаш 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17656 Napisano Četvrtak u 10:26 Integrisan, 5220 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, Немања said: Колега @Motorcyclist пробај да нађеш овај алат за вађење заломљених шрафова. Они су сви леви навој тако када га завијаш у шраф ти га одвијаш. Мало пробушиш и кренеш. Не би било лоше мало и Вд40 да штрцнеш да уђе у навој шрафа. Ако не можеш да нађеш алат послаћу ти ја да пробаш Kupio sam ga jel to ovo: https://www.aliexpress.com/item/32622806762.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.107.235d1802yfE1IZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2173 Napisano Četvrtak u 10:35 Drug član, 810 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Motorcyclist je napisao: Kupio sam ga jel to ovo: https://www.aliexpress.com/item/32622806762.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.107.235d1802yfE1IZ Јесте. Пробај са тим. Само прво бургијом ухвати вентар и онда са овом алатом. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17656 Napisano Četvrtak u 10:45 Integrisan, 5220 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, Немања said: Јесте. Пробај са тим. Само прво бургијом ухвати вентар и онда са овом алатом. Cim mi stigne zamenski sraf, pokusacu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17656 Napisano juče u 08:24 Integrisan, 5220 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Uspeo sam. Rasirio sam rupu burgijom i yabio veci inbus i onda je krenulo. Sa onim setom za vadjenje zalomljenih srafova itd nisam nista uspeo. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17747 Napisano juče u 16:58 Vozim motor, nisam BAJKER, 2435 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Podmazao lanac i picnuo ga sutra za NS... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mickeyZ 1269 Napisano juče u 17:06 Zainteresovan, 325 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, BokyBoy je napisao: Podmazao lanac i picnuo ga sutra A dijeta za sutra? Nista 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17747 Napisano juče u 17:07 Vozim motor, nisam BAJKER, 2435 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, mickeyZ je napisao: A dijeta za sutra? Nista Pijem mlaku vodu ceo dan ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10638 Napisano pre 22 sati (promenjeno) Drug član, 1547 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan I ako sam prehlađen i kašljem kao tuberan danima, nisam mogao da odolim današnjem suncu. Primetio sam da mi sedište, usled trenja, vremenom matira rezervoar pa sam osmislio zaštitu a "Čiči Sticker" je to napravio. Danas sam zalepio, od mene dosta. Promenio pre 22 sati član bajker71 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7575 Napisano pre 9 sati Drug član, 3124 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan On 1/28/2025 at 12:51 PM, Motorcyclist said: Sledeci put ima da ih nauljim zapeknu jer su verovatno izlozeni ili tako nesto. Neeeee!!! Bokte, kolko sam puta pisao... Bakarna mast, četkica za likovno, macne se bukvalno mrva na navoj i mrva na glavu i zavrne. Pošto su dva metala, inox i alu, oni reaguju i dođe do hladnog vara. Drugo, navoji.. Stalno ponovljam i to, svaki put kad se vraća šraf, navoj se opere klinerom i obriše krpom kao da se izvrće, navoj uvek mora biti čist.. I onda bakar... Nemam sad nigde sliku, osim kad sam menjao lanac i lančanike.. Ovo je više nego dovoljno, jer svakako navoj istiskuje višak, bitno je da "odvojiš" dva metala. Bakar trpi temperaturu i ne ispira se. Posle 5 godina zamnom ko radi bude mi zahvalan. 6 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17656 Napisano pre 4 sati Integrisan, 5220 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Imam sitne ogrebotine koje mogu sakriti voskom itd ali se pojave opet. Verujem da nisu prosle lak. Kupio sam 2000 smirglu, da li je ona sigurna za rezervoar da ne bih napravio sranje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10626 Napisano pre 45 minuta Hronični Motociklopata, 7373 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan @Motorcyclist znas onu staru: "Narani svinje i ne diraj nista" , samo gas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 849 Napisano pre 31 minuta (promenjeno) Drug član, 878 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, bajker71 je napisao: I ako sam prehlađen i kašljem kao tuberan danima, Iz najbolje namere, sezona je gripa, i to kao i sve oko nas, nekog mutiranog.Krvna slika, CRP... Lako predje u upalu pluca, pazi se, pozdrav Promenio pre 30 minuta član Vuleta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...