Abi 1635 Napisano Decembar 4 (promenjeno) Drug član, 982 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Nakon skoro 40 dana sam je prvi put posle saobracajke upalio na kratko samo da vidim da li je sve u redu (sto sam i ocekivao). Najnormalnije upalila, lepo se cuje, lepo radi. Sa jedne strane sam srecan, sa druge bih voleo da se ona vise razbila, a ne ja Promenio Decembar 4 član Abi 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1635 Napisano Decembar 6 (promenjeno) Drug član, 982 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam zamisao da snimim sredjivanje motora iz jednog prostog razloga jer i sam volim da gledam te snimke. Jeste da je ovde vise estetske prirode sve, medjutim hvatam sebe da cim mogu udjem u garazu i nesto makar malo cackam Danas bio drugar, izvadio zalomljeni sraf od drzaca stendera, stavili nove, mada posto su neki jeftiniji, ostalo je da kupim neke jace srafove cisto da podmirim svog bolesnog crva u glavi. Ocistio lanac koliko sam mogao i ugradio novi fuzaster. Mada, razmisljam da uzmem fuzastere od cini mi se dal FJR-a jer pasu, a svidjaju mi se i udobniji su mi, glomazniji su, imaju gumu gore i malko su spusteni, mada otom potom. Racunam ako je budem prodavao, svi gledaju da je sto vise fabrickog. Sad vidim da jos uvek imam edit, pa da ne spamujem prebacujem ovde, moderatori mogu obrisati poruku dole. Ajd da malo spamujem. Umesto da radim nesto pametno. Novi drzac farova, sve prepakovano. Ne mogu sada odsrafiti drugi (polomljeni) deo starog, jer ne mogu sam da skidam i namestam drugi stender, ali bice. Promenio Decembar 6 član Abi 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Abi 1635 Napisano Decembar 6 (promenjeno) Drug član, 982 postova Lokacija: Svuda po malo Motocikl: Lep Prijavi odgovor kao problematičan . Promenio Decembar 6 član Abi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljanvasic 389 Napisano Decembar 6 U prolazu, 83 postova Lokacija: Jaša Tomić Motocikl: Yamaha FJR1300A, BMW K1600GTL Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas zamenio rucicu gasa na GTLu zbog grejaca koji nije radio. Zadovoljstvo 35.000 dinara. Originalna (na prvoj slici desno. Deblja jer je imala neku kao gumu preko inace je stamdardna) deluje kvalitetnije, teža je. Ova zamenska iz Delte proizvodnja Rumunija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2121 Napisano Decembar 6 Drug član, 792 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Колега @miljanvasic мислим да си могао да прођеш много МНОГОООО јефтиније. Друг вози К1300 и њему је отишао грејач, расекао гумени део, премерио жицу, узео другу (мислим да је цикас жица) прелемио и навукао само нову гумену…ја сам исто тако код мене урадио, коштало ме 2400дин, само нове ручкице… 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljanvasic 389 Napisano Decembar 6 U prolazu, 83 postova Lokacija: Jaša Tomić Motocikl: Yamaha FJR1300A, BMW K1600GTL Prijavi odgovor kao problematičan 23 minutes ago, Немања said: Колега @miljanvasic мислим да си могао да прођеш много МНОГОООО јефтиније. Друг вози К1300 и њему је отишао грејач, расекао гумени део, премерио жицу, узео другу (мислим да је цикас жица) прелемио и навукао само нову гумену…ја сам исто тако код мене урадио, коштало ме 2400дин, само нове ручкице… Da budem iskren nisam ni razmisljao u tom smeru, a ne znam kako mi nije ni palo na pamet U svakom slucaju, pokusacu to da uradim na ovoj staroj pa cu videti sta cu napraviti, ostace za rezervu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2121 Napisano Decembar 6 Drug član, 792 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Па да. Бмв нема грејач кроз саму ручицу, него њу навлачи преко.Једино што лепи па мораш да режеш скалпером и да уништиш. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5947 Napisano Decembar 7 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Није цекас, цекас не може да се леми али зато може кантал 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8138 Napisano Decembar 11 Solo Rider, 3153 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Baš mi je dosadnoNeće se ni primetiti Bitno da ja znam..... .... to be continued SoloRider 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8159 Napisano Decembar 11 Ne silazi, 2138 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Tooooo bata @BaneVuk58 eee sad imaš od mene i 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16972 Napisano Decembar 11 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2355 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan E sutra krecem da cackam nesto oko motora kad sam debil uzeo auto oko koga nema ama bas nista da se cacka... Promenio Decembar 11 član BokyBoy 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 385 Napisano Decembar 11 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije tajna,sa cim i kako polirate grane auspuha ? Najjednostavniji nacin,sredstvo i postupak ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8138 Napisano Decembar 11 Solo Rider, 3153 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije tajna,sa cim i kako polirate grane auspuha ? Najjednostavniji nacin,sredstvo i postupak ?Purol pasta i polir mašina....naravno može i ručno SoloRider 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4677 Napisano Decembar 11 Drug član, 1474 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ta purol pasta stvarno jebe mamu kako radi pos'o.. Samo , auspusi traju ovakvi koliko i jogurt ..posle su opet usrani.. Ali , podrzavam akciju svakako... Posebno kad si solo rider i uzivas u svom vremenu ovoga sveta ! ( Ljubomoran sam ) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16972 Napisano Decembar 11 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2355 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, BaneVuk58 je napisao: naravno može i rucno Ja cu sutra al rucno, imam previse energije koju moram da potrosim... wax on, wax off... kao kara-te kid... Promenio Decembar 11 član BokyBoy 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9963 Napisano Decembar 11 (promenjeno) Drug član, 1489 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Imam tu, standardno dobru, Purol pastu ali za efikasno poliranje izduvnih grana to je prilično neefikasna metoda. Ona je dobra za aluminijum itd. Mnogo trljanja a rezultat mršav. Autosol je keva za te stvari!!! Promenio Decembar 11 član bajker71 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16184 Napisano Decembar 11 Misbehave Responsibly, 1641 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan 49 minutes ago, bajker71 said: Autosol je keva za te stvari!!! Siguran sam da dobro čisti; sadrži hlorovodoničnu kiselinu (u narodu poznata i kao Sona kiselina). Njihov SDS navodi 1-10% (neće da otkrivaju sve tajne zanata). Kiselina (može i sirćetna) pomaže uklanjanju naslaga sa prohroma. Ko nije siguran u to što radi neka se drži kupovnih proizvoda (a i za njih, tj. taj konkretno, rukavice i naočare su pod obavezno ko ne želi da mu gorko presedne poliranje auspuha). 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8138 Napisano Petak u 10:51 Solo Rider, 3153 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Meni dedamrazica stigla ranijeOpet poklončič SoloRider 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9963 Napisano Petak u 11:00 Drug član, 1489 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ona u zelenom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8138 Napisano Petak u 11:02 Solo Rider, 3153 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, bajker71 je napisao: Jel ona u zelenom? Daaaaaa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1313 Napisano Nedelja u 00:41 Drug član, 858 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da ne zvuci vise kao usisivac. Zamenjen ceo auspuh sem 2 male cevke izduvne grane 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8044 Napisano Nedelja u 14:16 Drug član, 1701 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Čuj malog što je prgav! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16840 Napisano Nedelja u 14:29 Integrisan, 4994 postova Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, Rider000 said: Ajd da ne zvuci vise kao usisivac. Zamenjen ceo auspuh sem 2 male cevke izduvne grane Konacno neko da stavi snimak 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2870 Napisano Nedelja u 14:35 Drug član, 1700 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Oprao ga posle dve meseca i sad je spremam za zimski san do 28-og 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8159 Napisano Nedelja u 14:40 Ne silazi, 2138 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @RankoBg87 jel ti ovo Road 6 na motoru.Kako si zadovoljan gumama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...