pronto 6799 Napisano Maj 12, 2023 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ekstra elegantno....kak'i kUferi i gvožđa! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan82 8656 Napisano Maj 12, 2023 Drug član, 2383 postova Motocikl: Umočiću... Prijavi odgovor kao problematičan E to i ja merkam. Al se ne razumem. Treba li sa strane na motoru neki nosači da se izvare ili samo okačiš to i teraš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arthas 135 Napisano Maj 12, 2023 Svrati ponekad, 102 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Bojan82 je napisao: E to i ja merkam. Al se ne razumem. Treba li sa strane na motoru neki nosači da se izvare ili samo okačiš to i teraš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Maj 12, 2023 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi od motocikla. Uglavnom je potreban neki oslonac...i ovde ih ima, obrati pažnju na ovo hromirano parče koji ide ka napred...savija se naniže do plastične kopče koja je drži. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MatorKonj 1531 Napisano Maj 13, 2023 Zainteresovan, 339 postova Lokacija: Mali Pozarevac,Sopot Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Podmazao lanac zamenio ulje i filter 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10639 Napisano Maj 13, 2023 Hronični Motociklopata, 7382 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, GR 46 je napisao: Big Brader (Sister) iz on d roud 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1156 Napisano Maj 13, 2023 Zainteresovan, 448 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Montirao ovaj kur*ic i bas sam zadovoljan. Posto stalno sa sobom nosim dve kacige, ovu FF koja mi stoji u donjem delu "sedista", morao sam uvek da stavljam-vadim na foru, uvek mi je kacila. Sad vise tih problema nema. Montiranje traje 2 minuta. Ako se neko premislja, eto da zna, super stvarcica Für KYMCO Xciting300 XCITING 250 300 500 Innenstadt 350I 300I Sitz Stopper Tracks Teile Motor Öffnen Winkel Erhöht Halterung R250Fi|Abdeckungen & dekorative Formteile| - AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2300 Napisano Maj 13, 2023 Drug član, 1003 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio ulje Makar nešto za početak. Kad uhvatim vremena ide svećica i termostat. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5488 Napisano Maj 15, 2023 Drug član, 1614 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne zaboravim , pa da bude da sam slagao ...apropo price o kontaminaciji dot 4 ulja. Kao sto i rekoh tada , do 2 je cak i ok.Sent from my RMX3085 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8404 Napisano Maj 15, 2023 Solo Rider, 3216 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Darko Mihajlovic je napisao: Da ne zaboravim , pa da bude da sam slagao ...apropo price o kontaminaciji dot 4 ulja. Kao sto i rekoh tada , do 2 je cak i ok. Sent from my RMX3085 using Tapatalk Nije ti đavo dao mira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8404 Napisano Maj 16, 2023 Solo Rider, 3216 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Kad je usrano vreme, pa si nadješ zanimacijuBane loneridersa osmehom i stolicom 13 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8213 Napisano Maj 18, 2023 Drug član, 1725 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Danas popodne se napolju, konačno, koliko - toliko prosušilo pa sam odlučio da operem motor i, nakon toga, montiram novi, povišeni, GIVI vizir. Prvo sam odšrafio male vijke koji drže vizir na klizaču koji, opet, ima svoj "leptir" kojim se zateže vizir na željenoj visini. Sa "leptirom" je bilo malo problema pošto ima ispod plastičnog poklopca mali imbus šraf koji se mora odviti kako bi se "leptir" mogao do kraja odvrnuti i tada se tek može skinuti vizir. Posle malo "klikeranja" provaljujem na koju foru se skida, ostalo je bila rutina: Fabrika vs aftermarket: 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 5488 Napisano Maj 23, 2023 Drug član, 1614 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Opanci novi...Malo sam radostan zbog novih guma , ali sam sam sebi cestitao 100e , prilikom zamene guma spazih da sam plocica BEZ !A kod GTR ide dva seta po tocku... Tacnije , 4 plocice po strani :(Sent from my RMX3085 using Tapatalk 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1156 Napisano Maj 23, 2023 Zlaja, 289 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Sta nam to treba, bolje da se drogiramo ko normalan svet 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7631 Napisano Maj 23, 2023 Drug član, 3149 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Darko Mihajlovic said: Opanci novi... Malo sam radostan zbog novih guma , ali sam sam sebi cestitao 100e , prilikom zamene guma spazih da sam plocica BEZ ! A kod GTR ide dva seta po tocku... Tacnije , 4 plocice po strani Sent from my RMX3085 using Tapatalk Sine, autobus, šta bi ti? Aj ti suzdaj 1400cc*200 i kolko kila... Pa ne može... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7631 Napisano Maj 23, 2023 Drug član, 3149 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan On 5/12/2023 at 8:01 PM, Arthas said: Daj slike motora... Joooj kako je leepppp! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8394 Napisano Maj 29, 2023 Ne silazi, 2181 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Danas konačno namontirao i povezao dodatna svetla što je poklonio @N.F.S.i prekidač što je poklonio @kizavuka.Trajalo je baš dugo,razmišljanje gde postaviti,pravio držače,probao svud redom ,puna kanta lima potrošenog i evo gde su pozicionirani.Čekam mrak da isprobamo. 16 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 8639 Napisano Maj 29, 2023 Drug član, 891 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan ....kao fabrička! Bravo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3486 Napisano Maj 29, 2023 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Nije on ovakav izasao iz fabrike,siguno je imao neku gresku koja je resena u rukama "Mandušica Vuka" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8394 Napisano Maj 29, 2023 Ne silazi, 2181 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Progledah!!! 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10639 Napisano Maj 29, 2023 Hronični Motociklopata, 7382 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Lepo mu čučnulo, izgleda skoro ko fabrika a svetli za sve pare, mada meni su na Banditu fabricka svetla bila sasvim ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrD 1678 Napisano Maj 29, 2023 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT, Super Soco TC Prijavi odgovor kao problematičan Montirao navigaciju i isprobao kako radi sa komunikacijom u kacigi. Sve OK. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Surla85 693 Napisano Maj 29, 2023 Zainteresovan, 344 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Aprilia ETV Prijavi odgovor kao problematičan Ispljo ga 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8404 Napisano Maj 30, 2023 Solo Rider, 3216 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Registrovao....dopunio budžet Srbije za 25.300 rsd Bane loneridersa osmehom i stolicom 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1643 Napisano Maj 30, 2023 Никад не једи жути снег!, 745 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, BaneVuk58 said: Registrovao....dopunio budžet Srbije za 25.300 rsd Bane lonerider sa osmehom i stolicom Чек, чек, како тако мало?!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...