maza1 1302 Napisano Januar 30, 2023 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Popili kafu zajedno. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5978 Napisano Januar 30, 2023 Drug član, 1378 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan On 1/23/2023 at 4:00 PM, BokyBoy said: Svratim malopre do garaže, pogledam slučajno one skinute bočne oklope od Nindze i slogiram se... Nisam ni primetio koliko je dole ralica i korito ispod katastrofalno izgubljeno, kao da sam strugao po asfaltu njime... Naravno u kola i pravac na farbanje, taman su i retrovizori već tamo pa cu sve zajedno, srećom je to crno pa cu lakše pogoditi boju nego da je zeleno. Uvek je to izgrebano. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17012 Napisano Januar 30, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2357 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, slave74 je napisao: Uvek je to izgrebano. E više nije 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9973 Napisano Januar 30, 2023 Drug član, 1489 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Boki, kupi neki enduro za švalerske kombinacije u prirodi. Nema 12-tica klirens za to. Umesto one Buse neku Multistradu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8162 Napisano Januar 30, 2023 Ne silazi, 2138 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, BokyBoy je napisao: E više nije Ma Boki,samo teraj,merak nema cenu.A mi ostali......možda smo ljubomorni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17012 Napisano Januar 30, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2357 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, bajker71 je napisao: Boki, kupi neki enduro za švalerske kombinacije u prirodi. Nema 12-tica klirens za to. Umesto one Buse neku Multistradu... Ljudi, kakve bre svaleracije vas spopale, ja sam ozbiljan, porodican covek, to svi znaju.. A motore ne menjam, nek' se gule, farbacemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8162 Napisano Januar 30, 2023 Ne silazi, 2138 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, BokyBoy je napisao: Ljudi, kakve bre svaleracije vas spopale, ja sam ozbiljan, porodican covek, to svi znaju.. A motore ne menjam, nek' se gule, farbacemo... Posle onoliko spotova,pomaganja raznim koleginicama..........pazi da ti ne poverujemo. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9973 Napisano Januar 30, 2023 Drug član, 1489 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Porodičan čovek pazi molimte... A kako mene ili Žareta niko ne zove na snimanje spota sa tamo nekim gologuzama?! 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8162 Napisano Januar 30, 2023 Ne silazi, 2138 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 39 minuta, bajker71 je napisao: Porodičan čovek pazi molimte... A kako mene ili Žareta niko ne zove na snimanje spota sa tamo nekim gologuzama?! To je zato,što obojica imamo po 600ccm,pa treba dvojica,a on sam sa 1200ccm,manje košta.Mada sumnjam da je lepši.......al je zato mlađi. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1596 Napisano Januar 30, 2023 Drug član, 1001 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan A posle kazu Kawasaki nije popularan, vid boga ti ne videh Hondu u spotu. Idem da farbam motor u zeleno 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9973 Napisano Januar 30, 2023 Drug član, 1489 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kao Boro Majstorović 1 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8162 Napisano Januar 30, 2023 Ne silazi, 2138 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan pre 26 minuta, bajker71 je napisao: Kao Boro Majstorović Ovaj je legenda.Prvi put kad sam čuo,plakao sam. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1302 Napisano Januar 30, 2023 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan 33 minutes ago, bajker71 said: Kao Boro Majstorović Žena se buni što gledam zelene furije. Ova pesma će pomoći da joj približim sve kvalitete japanske mašina od 500 kubika. Hvala! 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8162 Napisano Januar 30, 2023 Ne silazi, 2138 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Maza1,više puta u toku dana.Kad krene da pevuši,to je to. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10505 Napisano Januar 30, 2023 Hronični Motociklopata, 7328 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Zarkela je napisao: A posle kazu Kawasaki nije popularan, vid boga ti ne videh Hondu u spotu. Idem da farbam motor u zeleno Ima Honda u spotu, crveni VFR 750 rc36 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17012 Napisano Januar 30, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2357 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, gebee&co je napisao: To je zato,što obojica To je zato što obojica mesate svaleraciju s'umetnos' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15580 Napisano Januar 31, 2023 Drug član, 1785 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, bajker71 je napisao: Kao Boro Majstorović Pa gde se njega seti? Ceo spot je paklen! 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 3452 Napisano Januar 31, 2023 Zainteresovan, 428 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Nije baš ni da su Honde zapostavljene u spotovima, makar su rame uz rame do Kawasakija 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17012 Napisano Januar 31, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2357 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Al zato Kawa može što ne može ni jedan drugi... https://fb.watch/ioClEzWdhU/?mibextid=NnVzG8 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scholesy198 2308 Napisano Januar 31, 2023 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Honda CB500 XA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, yogibear je napisao: Pa gde se njega seti? Ceo spot je paklen! Pa tek sad vidim da sam sve vreme nosio pojas naopako. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15580 Napisano Januar 31, 2023 Drug član, 1785 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Scholesy198 je napisao: Pa tek sad vidim da sam sve vreme nosio pojas naopako. Ujedno i jedini komad moto opreme koji se moze videti u spotu. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8162 Napisano Februar 1, 2023 (promenjeno) Ne silazi, 2138 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Spremamo se da nešto uradimo.Polako pristiže.I da,za one Banditose koji koriste filter vazduha HF3615 mogu slobodno ako im nude HF3621 da koriste njega,identični. Promenio Februar 1, 2023 član gebee&co 5 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17012 Napisano Februar 1, 2023 Vozim motor, nisam BAJKER, 2357 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, gebee&co je napisao: Spremamo se da nešto uradimo.Polako pristiže.I da,za one Banditose koji koriste filter vazduha HF3615 mogu slobodno ako im nude HF3621 da koriste njega,identični. Odlican izbor kolega... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Februar 8, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam slike ali sam dosta toga uradio na mom Vulcanu. Sve osim zamene svećica sam radio prvi put pa sam malo imao i jeda. Zamenio sam svećice, kočione tečnosti i tečnost za polugu kvačila, 4 "kao silen bloka" koji se nalaze gore i dole u šoljama amortizera, ulje u kardanu, filter vazduha, filter goriva i rashladnu tečnost. Kupio sam još kočione pločice koje ću zameniti prvim odlaskom kod matoraca. Uradio bih više ali mi se motor nalazi 60-ak kilometara od ZR pa mi nije baš jednostavno samo da skoknem. Pred sezonu mu zamenim još ulje i filter ulja i može da se jaše. Malo još neke dodatne opreme i ko Bog! Biće tu još dodatni farovi, sissy bar... 12 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Februar 11, 2023 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Radilo se danas Namontirane pločice, povađeni prigušivači iz auspuha (čuo se siroma kao suprugin fen za kosu a velik je momak), kad ga vozim polako izgleda kao da se šunjam i izliftirana zadnja kočnica pošto sam sivonja iščupao jedan klip jer sam hteo da ih očistim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...