gixxer 385 Napisano Decembar 30, 2022 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Inace vise se isplati tako nego obrnuto 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13835 Napisano Decembar 30, 2022 Ne silazi, 6033 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sklopio puzle 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4703 Napisano Decembar 30, 2022 Drug član, 1477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan ju ju ..top nije li ti rep malo kriv na ulevo ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13835 Napisano Decembar 30, 2022 Ne silazi, 6033 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jeste jos cu malo prekrajati mada zbog hek rama ne moze da legne kako treba jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 560 Napisano Decembar 31, 2022 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Пребрисао и направио круг до Коте 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7264 Napisano Decembar 31, 2022 Drug član, 3025 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, dvlns said: Sklopio puzle Molim te ga ostavi ovako! Izgleda kao model u fabrici, tako neki trip! Fenomenalno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1076 Napisano Decembar 31, 2022 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Danas probao kako mu stoji torbica koja je u stvari kupljena za novu makinu al dok ne stigne može i na Spidija. Kad je lep pa mu sve stoji 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Decembar 31, 2022 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Zavrsih zimski servis - skinuo kardansku osovinu, sve pregledao, kao da je juce stavljena. Namazao bogato nutove sa Castrol TA, zamenio obe manzetne. Kad sam vec skidao sve, onda skinuh i amortizere i odneo Tesi u GM na servis, sve besprekorno izuzev jedne biksne na zadnjem amotrizeru, napravljena nova. Cekam da mi stignu gume i nova sezona moze da pocne. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1302 Napisano Decembar 31, 2022 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Vreme za proveru zazora ventila. Lepo vreme, nije hladno u garaži, pa pokrenuo proces. Ovim putem se izvinjavamo mojoj bivšij Suzi, dok sam je psovao i Japanca koji je napravio. Ovaj što je pravio Hondaru, mogao je da uklopi malo manje različitih vrsta konektora, i da smanji broj zakačaljki za creva i kablove. U svakom slučaju, stanje tip-top, što se kaže: ništa mi ovo nije trebalo. Usput proverio kako mi se slaže sa papučama! 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1302 Napisano Decembar 31, 2022 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Danas urađena lakše pristupna glava. U Utorak zakazujem sebi pohod na drugu glavu, hladnjak dole, ECU napolje, i opet tesno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7264 Napisano Decembar 31, 2022 Drug član, 3025 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Daj još slika u papučama, čista erotika boKte! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1302 Napisano Decembar 31, 2022 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Andrej_Hotstepper said: Daj još slika u papučama, čista erotika boKte! Moraćeš na moj OnlyFans kanal: "Sremac u Papuče". 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5579 Napisano Januar 1, 2023 Drug član, 1396 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan On 30.12.2022. at 13:52, BokyBoy je napisao: Mali Update... oprao ga jutros, natankirao do cepa, okrenuo par telefona... I prodao ga... A, da...i popio Diklofen... Jbg, zajeb'o sam se što sam mislio da će da mi legne, jednostavno sam se mnogo razmazio na 12-ici... E, sada da vidim sta cu za Prvojanuarsku vožnju... pa nista jbg, kupicu onu Hayabusu od drugara... Боки, а шта је са 12-ицом? Нисам испратио. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17010 Napisano Januar 1, 2023 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2357 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Marko05 je napisao: Боки, а шта је са 12-ицом? Нисам испратио. Tu je 12-ica, Spava u garaži, nego je napola rasturena, cackao sam nešto i nisam sklopio. Promenio Januar 1, 2023 član BokyBoy 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2632 Napisano Januar 1, 2023 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo višak delova u prvom pokušaju? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nedokazani 446 Napisano Januar 2, 2023 Svrati ponekad, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR250 Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio kočione pločice. Čime li sam kočio, ne pitaj.Sent from my SM-A202F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6046 Napisano Januar 3, 2023 Drug član, 4146 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Radija nisan ništa, samo san ih prođira pinku….. da ne ruzinajuGesendet von iPhone mit Tapatalk Pro 12 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17010 Napisano Januar 3, 2023 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2357 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Počeo da pakujem 12-icu, stigli sa plastifikacije tegici volana i nogostopi, zamenio ulje i antifriz, skinuo zadnje svetlo da odnesem na ledizaciju I zatamljivanje, čekam sutra izduv da stigne pa da namontiram I njega, ostaju nove gume da se namontiraju, da se pregledaju prednje plocice i ako je potrebno zamene I nema vise nista, mašina top spremna za sezonu Promenio Januar 3, 2023 član BokyBoy 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3480 Napisano Januar 3, 2023 Drug član, 1105 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan I tako sredjena po starom dobrom obicaju ode na prodaju 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17010 Napisano Januar 3, 2023 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2357 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Vampa je napisao: I tako sredjena po starom dobrom obicaju ode na prodaju Da, obično je tako, desilo mi se vise puta... Promenio Januar 3, 2023 član BokyBoy 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17023 Napisano Januar 3, 2023 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3647 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Promenio crevo za dovod goriva (od filtera do brizgaljki), "resetovao" ABS i lepo se provozao stotinak kilometara. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1302 Napisano Januar 3, 2023 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Danas ko je bio blizu moje garaže , ništa lepo nije mogao čuti. Psovao sam i Japance i Kineze, zbirno i lično projekanta ovih suludih mašina. Toliko tesno da to nije ljudski. Skinut i hladnjak, i ecu izvađen, i ubrizgavanje izvađeno, i opet jedva nekako skinem poklopac ventila. Dobra vest je da ništa nije ni za pipnuti. Moment ključ se ne može iskoristiti za pravilno stezanje, toliko je uzan prostor. Danas vraćen poklopac, sutra malo čišćenja i usisavanja ovog smeća iz središnjeg dela V4 mašine, pa lagano sklapanje svega što sam povadio... 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5948 Napisano Januar 4, 2023 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Sredio zadnji tocak na Transalpu... Lager kod diska se raspao i uspeo da pojede svoje leziste. Nas drug, forumas Miloš Kanjo iz Jajinaca u svojoj moto radionici skinuo sve žbice, obradio leziste lagera, napravio čelični prsten, sve to lepo spakovao i zalepio za aluminijumsku glavčinu. Ubacio nov ležaj, ponovo "ožičio" točak, namontirao gumu, balansirao... Miloše, hvala za majstorstvo, svaka čast! 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2547 Napisano Januar 4, 2023 Vozac A kategorije :D, 933 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan После дужег времена коначно сам поручио смеринг мјењача јер ми од почетка прошле године влажи и "цурка" уље на том мјесту. Остаје још да набавим "хард гуме" за задњи точак и да се прибави уље и филтер 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane je 1433 Napisano Januar 5, 2023 Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Novo ulje, filter, svjecice i sajla km sata. IMG 20230105 131901 2 — Postimages POSTIMG.CC IMG 20230105 124154 6 — Postimages POSTIMG.CC 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...