Deki Katana 1781 Napisano Avgust 5, 2022 Zainteresovan, 616 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Bas lepo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9390 Napisano Avgust 5, 2022 Drug član, 1452 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Lagano stane full face kaciga u torbu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2456 Napisano Avgust 5, 2022 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, bajker71 je napisao: Lagano stane full face kaciga u torbu. Super izgleda, koja je to marka i model? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3255 Napisano Avgust 5, 2022 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Video sam ovo, prepoznajem logo brenda, iskočilo mi na instagramu. Ja sam video neki ranac, oko 5-6 hiljada, ali nisam skapirao da je ovoliko dubok i da može kao repna torba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9390 Napisano Avgust 5, 2022 (promenjeno) Drug član, 1452 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Motociklistički ranac Roader S-MANIA.COM Reklamiraju se po netu, fejsu, instagramu itd. Mislim da je jako dobra opcija za te novce. Promenio Avgust 5, 2022 član bajker71 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urostsi 16 Napisano Avgust 6, 2022 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za nijansu preglasno iako ne deluje tako na snimku, staviću db killer pošto dosta vozim po gradu. Sent from my SM-N970F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Avgust 6, 2022 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Baš je glasan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urostsi 16 Napisano Avgust 7, 2022 U prolazu, 14 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stavio sam sinoć db killer, bolje je, ne toliko tiše koliko je nešto dublji zvuk. Sent from my SM-N970F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.bd 169 Napisano Avgust 8, 2022 Svrati ponekad, 88 postova Lokacija: Temerin, Bečej Motocikl: Honda CX500 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je u pitanju "LENAS-NS Servis za alufelne"? Jedino sam njih tamo našao preko googla.Da, broj telefona 063/7768526 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blackmore 1372 Napisano Avgust 8, 2022 Drug član, 900 postova Lokacija: NBGD 63 / STALSK-12 Motocikl: BMW S1000XR - 2016 Prijavi odgovor kao problematičan Montiran nosač kofera, konačno Čak ni ne izgleda loše! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7909 Napisano Avgust 9, 2022 Drug član, 2087 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nisam na motoru,ali jesam za motor.Sad ima da balansiram gume nedeljno. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15355 Napisano Avgust 10, 2022 Ne silazi, 1157 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Osovina od izbacivača? Istom sam rešenju i ja pribegao, već je obrušen. Koji fi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1110 Napisano Avgust 10, 2022 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan Krecem jutros na posao a u 16 zakazan tehnicki i aj da pogledam dal radi signalizacija.Migavci rade, nozna radi prednja cvrc... umro prekidac.. Obisao par radnji nema.Otisao u Platner ceka se 40 dana zadusnice. Nasao na kraju u Frenky motors 3600 za yamahu a 460za kineza... Ja reko daj taj za kineza promenicu joj ime. Evo samna teh 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9390 Napisano Avgust 10, 2022 Drug član, 1452 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Juče sam krenuo kod njih kolima da zakažem tehnički za Bandita, ono ulica pre okretnice sva ispregrađivana asfaltiraju, rade i na kraju odustadoh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 957 Napisano Avgust 10, 2022 Sindikat Samostalni Jahač, 360 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan @bajker71 Ledine ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9390 Napisano Avgust 10, 2022 Drug član, 1452 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Mirijevo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7909 Napisano Avgust 10, 2022 Drug član, 2087 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Due nitrirani izbacivač,fi 16.Lepota. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlatkojov 1110 Napisano Avgust 10, 2022 Zlaja, 286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha xj6 Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, bajker71 said: Juče sam krenuo kod njih kolima da zakažem tehnički za Bandita, ono ulica pre okretnice sva ispregrađivana asfaltiraju, rade i na kraju odustadoh. Sto ne zva telefonom, moze okolo pored SUP a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3255 Napisano Avgust 10, 2022 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Levo kod Albukerkija, desno pored SUP-a, i hop - tu si. Nisam znao da rade tehnički za motore. Imaš i 555 na Bulevaru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Avgust 11, 2022 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam skinuo ptičija govna da bih mogao da se odvezem na posao! Jeb'o te, pa šta jedu te ptice kad onoliko izbace iz sebe? Prekjuče sam je oprao, juče normalno s posla i parkirao gde i uvek, i jutros, imam šta da vidim. Pre par dana su došli, sredili ceo drvored, fino ga potkresali pa više nemam donjih nivoa koji su štitili motor. Sad golubovi, grlice i vrane nemaju više nikakvih problem da naciljaju lepu, crvenu Hondu. Ili je ovo za temu šta me iznerviralo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane je 1433 Napisano Avgust 11, 2022 Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan IMG 20220811 170218 3 — Postimages POSTIMG.CC Sad donesena iz Pogorice. Dot 09 22 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane je 1433 Napisano Avgust 11, 2022 Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Skinut tocak. IMG 20220811 194627 9 — Postimages POSTIMG.CC Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane je 1433 Napisano Avgust 12, 2022 Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan Montirana guma. IMG 20220812 175543 4 — Postimages POSTIMG.CC 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16407 Napisano Avgust 15, 2022 Integrisan, 4926 postova Prijavi odgovor kao problematičan Probusio. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16145 Napisano Avgust 15, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2302 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio ulje u prednjim kocnicama jer nisam mogao da se setim da li sam ih menjao ove godine ili ne (izlapelo se) Ulje bilo maaaalo zuckasto al nivo dobar, na max. Sad je providno i cisto, kao voda, dot 5.1. Sutra cu i u zadnjoj, malo je zajebano pa me mrzi sad. A i odoh da se vozim... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...