the_doctor 7918 Napisano Maj 19, 2022 Drug član, 826 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Soko okolovo Ma samo rokaj, sve se da popraviti i ako rikne. Ja to razmatrao da odradim kod sebe, pa ipak ostao pri fabričkoj opciji. Što ne znači da u nekom trenutku, iz istih poriva kao i ti, ne prespojim to. Prčkanja oko motora radi, kad nema šta drugo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22089 Napisano Maj 20, 2022 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Juce donese supruga, urucio General V.S. Tiosav Jankovic. "Oko sokolovo" Dragutin Matic. (kada vec pomenuste) Sent from my EML-L09 using Tapatalk 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22089 Napisano Maj 20, 2022 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan @Marko05 Imam par h7 led, nisu upotrebljavane, ako zelis tvoje su! (mogu i danas poslati, samo postarina na tvoj teret) Cek da uslikam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5580 Napisano Maj 20, 2022 (promenjeno) Drug član, 1396 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, the_doctor je napisao: Soko okolovo Ma samo rokaj, sve se da popraviti i ako rikne. Ja to razmatrao da odradim kod sebe, pa ipak ostao pri fabričkoj opciji. Što ne znači da u nekom trenutku, iz istih poriva kao i ti, ne prespojim to. Prčkanja oko motora radi, kad nema šta drugo Ма навукли ме неки мангупи што читају форум из прикрајка, па су прочитали моју "муку" и онда сам добио позив који се не одбија. Кад сам видео како ради на фрези иза одмах сам пристао на "чачкање". Иначе, идеја је да се преко ових ЛЕД сијалица смањи потрошња и "оптеређење" алтернатора. KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Kupi i prodaj u najvećoj online zajednici u Srbiji. Probaj na kp! H7 фабричка је 55W, а ова лед 26W. H4 фабричка је 55W, а ова лед 46W. Дође му на исто, уз чињеницу да сам иначе возио константно са дугим светлом. Promenio Maj 20, 2022 član Marko05 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5580 Napisano Maj 20, 2022 Drug član, 1396 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, N.F.S. je napisao: @Marko05 Imam par h7 led, nisu upotrebljavane, ako zelis tvoje su! (mogu i danas poslati, samo postarina na tvoj teret) Cek da uslikam Нешо, хвала пуно, наравно да хоћу. Одужићу се. Пробам, што да не. Дошао бих по њих али не знам да ли стижем све за викенд, тако да најбоље пусти поштом. Пробамо све варијанте, па која буде најбоља. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22089 Napisano Maj 20, 2022 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo ih Daj adresu, sutra su kod tebe ...i ne trebas se oduzivati posto nista duzan nisi, mi smo nasi i ti si bio tu kada je meni trebalo! P.S. Sada videh da ti je jedna h4, to nemam, ovo sa slike nudim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7918 Napisano Maj 20, 2022 Drug član, 826 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Marko05 je napisao: Ма навукли ме неки мангупи што читају форум из прикрајка, па су прочитали моју "муку" и онда сам добио позив који се не одбија. Кад сам видео како ради на фрези иза одмах сам пристао на "чачкање". Иначе, идеја је да се преко ових ЛЕД сијалица смањи потрошња и "оптеређење" алтернатора. KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Kupi i prodaj u najvećoj online zajednici u Srbiji. Probaj na kp! H7 фабричка је 55W, а ова лед 26W. H4 фабричка је 55W, а ова лед 46W. Дође му на исто, уз чињеницу да сам иначе возио константно са дугим светлом. Zanimljivo. Fotkaj kad ugradite. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5580 Napisano Maj 20, 2022 Drug član, 1396 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, N.F.S. je napisao: Evo ih Daj adresu, sutra su kod tebe ...i ne trebas se oduzivati posto nista duzan nisi, mi smo nasi i ti si bio tu kada je meni trebalo! P.S. Sada videh da ti je jedna h4, to nemam, ovo sa slike nudim. Хвала још једном. Пробаћу да их "убуџим", ако не успем ићи ће даље на поклон, ако се ти слажеш наравно. Чукам ти поруку са подацима. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5580 Napisano Maj 20, 2022 Drug član, 1396 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, the_doctor je napisao: Zanimljivo. Fotkaj kad ugradite. Уграђено је већ на црном фазеру али ја не сликах. заборавих. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7918 Napisano Maj 20, 2022 Drug član, 826 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Neka fotka noću, kad bude zgodno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5580 Napisano Maj 20, 2022 Drug član, 1396 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, the_doctor je napisao: Neka fotka noću, kad bude zgodno Јавиће се ваљда овде, да је не посредујем. Нешто је лењ на куцању. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2355 Napisano Maj 20, 2022 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, BataJova said: Lep. Gde, sta, koliko evropskih? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BataJova 277 Napisano Maj 20, 2022 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Honda CBF 600n Prijavi odgovor kao problematičan @lestra E, pa nije nikakva marka, cak i nema nista da pise, malo mi ruzno da pise tipa Akrapovic, a ono cist kinez.. Ali bez DB kilera, nepodnosljivo.. U Nisu sam uzeo, xtreme moto shop za 5990 rsd. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 336 Napisano Maj 20, 2022 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Marko05 said: Јавиће се ваљда овде, да је не посредујем. Нешто је лењ на куцању. Pu ja. Lenj je moje srednje ime verovatno...ustvari sam samo lenj pri pokretanju, posle više nisam. Biće slikica. Markova freza je potpuno zasluženo dobila kratko tamo gde treba da bude. Pošto je fabrika stavila u desni far H7 kao kratko, i H4 u levi far ali samo kao dugo. Vlakno za kratko svetlo u H4 je slobodno, neiskorišćeno. Pustili smo žicu sa H7, ubacili buksnicu u fabrički konektor i dobili oba kratka, plus sad može da namiguje na levi far. Svetla su bolja nego kad se vozi H7 + dugo H4. Koliko god da se podesi levi far, dugo H4 rasipa mnogo. Sada je to dosta bolje. Kada legnu led projektori, to će biti prava priča. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4267 Napisano Maj 20, 2022 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan @Marko05 da li imaš projektore. Imam ja neke korišćene. Ako si zainteresovan, ako si iz Beograda ili okoline, svrati, vidi da li odgovara i nosi Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5580 Napisano Maj 20, 2022 Drug član, 1396 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, MF je napisao: @Marko05 da li imaš projektore. Imam ja neke korišćene. Ako si zainteresovan, ako si iz Beograda ili okoline, svrati, vidi da li odgovara i nosi Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Немам пројекторе, нажалост. Пробаћу сутра вече са овом лед сијалицом каква је ситуација, па ако буде прихватљива што се тиче осветљења пута и заслепљивања других наручујем још једну H4 и то је то. Ако не чекамо ове као што је @Don_Kihot ставио, оне су проверене. Какве пројекторе имаш, можда ми пашу за кола? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4267 Napisano Maj 20, 2022 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Imam dva para bixenon projektora, jedan par je veći (normalne veličine, za far kola) drugi par je mini...sve komplet sa xenon sijalica i balastima. Ugradio sam u kola fabričke sa nivelaciom pa mi ovo ostalo....eto imaš i za kola i za motor Ove mini ja mislim da nemaju 1h rada.Sve mi je u ormanu, umotano u kesu, u garazi. Ako si zainteresovan da svratiš i pogledaš, javi ....samo da ne šaljem Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5580 Napisano Maj 20, 2022 Drug član, 1396 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, MF je napisao: Imam dva para bixenon projektora, jedan par je veći (normalne veličine, za far kola) drugi par je mini...sve komplet sa xenon sijalica i balastima. Ugradio sam u kola fabričke sa nivelaciom pa mi ovo ostalo....eto imaš i za kola i za motor Ove mini ja mislim da nemaju 1h rada. Sve mi je u ormanu, umotano u kesu, u garazi. Ako si zainteresovan da svratiš i pogledaš, javi ....samo da ne šaljem Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Чукам ПП. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4820 Napisano Maj 21, 2022 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 381 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Zamenila filter vazduha ... Slatka zanimacija za popodne Nekako se mislim ,kad je već golać da treba ipak češće menjati ... Razlika očigledna 7 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15580 Napisano Maj 21, 2022 Drug član, 1785 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, GR 46 je napisao: Nekako se mislim ,kad je već golać da treba ipak češće menjati ... Razlika očigledna Podržavam. U mom slučaju BMW kaže da se filter vazduha menja na svakih 20.000, ja ga menjam na 10.000 km. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2693 Napisano Maj 22, 2022 Ne silazi, 4812 postova Prijavi odgovor kao problematičan Podržavam. U mom slučaju BMW kaže da se filter vazduha menja na svakih 20.000, ja ga menjam na 10.000 km. BMW каже по Европским путевима, овде на Балкану на путу има више прашине него на градилишту. Рецимо Скопље, вожња без кациге и визира моментално, 100% завршаваш на испирање очију од мушица и прашине.Sent from my SM-N960F using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7675 Napisano Maj 22, 2022 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam juce jedan krug po evropskim putevima u Rumuniji, ne bih ponavljao u skorije vrijeme Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
the_doctor 7918 Napisano Maj 22, 2022 Drug član, 826 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: BMW R1200 GS - 2006 K25 Prijavi odgovor kao problematičan ....pokvario ga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7675 Napisano Maj 22, 2022 Drug član, 2943 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan NemERe se STenere pokvariti ali sam morao u putu dotezati srafove zbog vibracija, a o prasini da i ne govorim. Kad smo se vratili u Srbiju ko u Svicu da smo usli Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 336 Napisano Maj 22, 2022 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Evo snimka očiju, uspeh malopre na brzinu da pribelezim. Solidno su nastelovani, ali se vidi da je dugo skoro neupotrebljivo. Previse visoko baca i ne rasipa bas kako treba. Ali sa ovakvim kratkim, skoro da ne treba dugo. Znači obe sijalice su led projektori, i prevezano je sa desnog fara kratko svetlo na levi far, oba fara kratko, plus dugo levi far.https://youtube.com/shorts/kMJlfvA9Cys?feature=sharePoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...