Gordak985 2456 Napisano Mart 22, 2022 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, kvaicnenad je napisao: Nije danas, ali ovih dana. Nov vizir napravljen kod Ivana Ispolorane vile Ofarbane grane auspuha Montiran auspuh kupljen od kolege Zlatka Ofarbane dekle kod farbara, jer je na prednjem delu bas bila ostecena farba od kamencica Anegdota u vezi auspuha od pre neki dan. Mojoj zeni je glasan auspuh i ne dopada joj se ta dubina i glasnoca auspuha, vise joj se svidjalo kad se vozi sa fabrickim auspuhom. Vozimo se i prilazimo semaforu, dizem vizir i pitam je -jel ti se i dalje ne dopada zvuk auspuha? -odvratno je, bucno i ne svidja mi se... U tom pored nas staje covek stariji sa biciklom i kaze: -izvinjavam se, samo da vam pohvalim auspuh, fenomenalan zvuk ima, moji sinovi voze motore, ali ovo je stvarno fantastican zvuk... Ja se zahvalio i smejao do kuce. Sta zna zena sta valja... Čime si farbao grane, odlično izgledaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvaicnenad 299 Napisano Mart 22, 2022 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Futog Motocikl: SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Farba u spreju za visoke temperature mat crna, mislim da je oko 600 ili 800 dinara. Dobro osmirglas, jedan sloj farbe, pa kad osusi, drugi, pa treci... Na kraju upalis motor ako si na njemu radio da zapekne farba. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 794 Napisano Mart 22, 2022 Zainteresovan, 490 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobar je i jako otporan kad se zapece, maltene kao keramika. Nikako ne nalivati vec u vise sto tanjih slojeva ofarbati, paliti pa gasiti motor posle recimo minute rada par puta da se lagano zapece, zatim voznja od par kilometara na malom gasu i tako ce biti najdugotrajnija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Mart 22, 2022 Drug član, 1197 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Pocele pripreme za tehnicki, danas zamenjeni prednji zmigavci i vracen fabricki top. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1904 Napisano Mart 22, 2022 Drug član, 1049 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan @kvaicnenadNa CB-u zvuci mnogo lepo taj Remus, coveku kome sam prodao motor se dopao zvuk koliko i tvojoj zeni. Na Fazeru sam mozda navikao tih zvuk pa je zbog toga prodat. Inace veoma kvalitetan i mozes ga uvek lako prodati. Eeee, da je neko bolje vreme ta Honda ne bi tako lako izasla iz dvorista, prodata je za manje od 24h. 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 775 Napisano Mart 22, 2022 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Danas zamenio ulje i filter pa montirao povišeni vizir Made by Ivan i pokazivač stepena prenosa. Vizir, malo je reći, vrhunski urađen! 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7909 Napisano Mart 22, 2022 Drug član, 2087 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Iiiiii,lepa boja.Plavušan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2456 Napisano Mart 23, 2022 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ono što je trebalo odmah, ali nema se vremena za sve, detaljno čišćenje lanca, uzelo dva sata i daleko sam od 100% zadovoljnog, čišćenje petrolejem, namaz SAE 90, sutra vožnjica pa da vidimo da li ćemo ponoviti i namaz menjati. Htedoh lanac da dotegnem, ali nisam računao da će ovoliko vremena da mi uzme mackanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2456 Napisano Mart 23, 2022 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za iskusnije kolege, da li je pogon zreo za zamenu na osnovu slika iz prethodne poruke? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krokodilo 2634 Napisano Mart 23, 2022 Drug član, 4742 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje za iskusnije kolege, da li je pogon zreo za zamenu na osnovu slika iz prethodne poruke?Ма јок.Sent from my SM-N960F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6120 Napisano Mart 23, 2022 Drug član, 1762 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Skinuo kecelju (termo scud) i konacno ga dobro oprao posle 5 meseci. voznja bez kecelje kao drugi skuter, nista mi ne stiska noge, noge slobodne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8444 Napisano Mart 23, 2022 nekrunisani kralj moto cigana, 3184 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Ovih dana se zezam sa Kawom, mesec dana mi je u bloki 45. Rasturio ručicu, pukla sajla gasa. Samo na saugh nije hteo da upali. Izmerio mu visinu, fali mi par centimetara na Navari da ga ubacim uspravno. Ne bih ga obarao na stranu. Imam kuku, nemam prikolicu ( imaš kurton, nemaš kitu). Tako da ne znam šta da radim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 5938 Napisano Mart 23, 2022 Drug član, 3000 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Izduvaj gume na kawi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3456 Napisano Mart 23, 2022 (promenjeno) Drug član, 1101 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan @misa-pei sto bi rekao jedan moj poznanik policajac "Pa ne kači on dole nego gore,sto bi gume ispustao" Promenio Mart 23, 2022 član Vampa 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marettoo 229 Napisano Mart 23, 2022 Zainteresovan, 128 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Tomos A3, Kawasaki Versys 650, Kle500 Prijavi odgovor kao problematičan Ispravljao delo jednog majstora Zorana zvanog Kotur koji mi je menjao gume na motoru a usput potpisao se na felnama i zadnjoj vili, zategao lanac kao praćka da se ne odjaše koji konj na putu do točka, okrenuo ploče na zatezaču lanca shodno položaju motora tj horizontalno tako stoji motor zar ne?, dotegao osovinu točka da se nedaj bože odvije jer to bi moglo biti kobno po sam motor, stavio tegiće na točkove da ne tresu, jes da ih ima nešto više verovatno zato što marker na gumi nije na ventilu ali time je zagarantovano manje trošenje gume. No pored tolike brige za mušteriju pobrinuo se i da cena bude korektna 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1773 Napisano Mart 24, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ispravljao delo jednog majstora Zorana zvanog Kotur koji mi je menjao gume na motoru a usput potpisao se na felnama i zadnjoj vili, zategao lanac kao praćka da se ne odjaše koji konj na putu do točka, okrenuo ploče na zatezaču lanca shodno položaju motora tj horizontalno tako stoji motor zar ne?, dotegao osovinu točka da se nedaj bože odvije jer to bi moglo biti kobno po sam motor, stavio tegiće na točkove da ne tresu, jes da ih ima nešto više verovatno zato što marker na gumi nije na ventilu ali time je zagarantovano manje trošenje gume. No pored tolike brige za mušteriju pobrinuo se i da cena bude korektna E svašta...Pa gde je taj škole učio...Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4539 Napisano Mart 24, 2022 Drug član, 1164 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan Zato smo mi sami skidali i vraćali točkove, natenane, jer niko neće da mu posveti pažnju kao mi sami. Vulkanizeru sam odnela čiste točkove, zamolila ga da mi stavi ventil na tačku, kaže nema to nikakve veze, na kraju mi promašio na zadnjem točku za 1/4 kruga, napred stavio na tačku. Odem kod majstora da balansira, nazad imam ceo red tegova kontra strana od lančanika, napred imam najmanji teg sa obe strane po jedan. Kad smo kod toga, čime može da se skine lepak od starih tegova, a da se ne ošteti farba? Nisam probala petrolejom da očistim... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21500 Napisano Mart 24, 2022 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Svasta! Za ovo ne treba skola, vec logika i malo mozga.... Treba deliti ovakve stvari, da se zna! Kao sto je meni "onomad" covek pokrivio felnu i to naplatio dooobrano (vrednost jos jedne takve), Radnja se zove "Princ" iz G. Milanovca. Obilaziti u siiiiiiiirokom luku, jos je kao neki motoras taj vlasnik, bljak!!! P.S. Ako radi jos uvek uopste, meni je od CBR-a felnu pokrivio 2014 god.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21500 Napisano Mart 24, 2022 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, marettoo je napisao: Zorana zvanog Kotur Da ne vozi taj Zoran staru cbr1100xx? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Mart 24, 2022 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan pre 41 minuta, vidakn je napisao: E svašta... Pa gde je taj škole učio... Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Jbga, školovani su otišli preko.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9390 Napisano Mart 24, 2022 Drug član, 1452 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, Alexandra995 je napisao: Nisam probala petrolejom da očistim... Trebalo je da probaš. Petrolej ili benzin na krpicu, malo noktom i ne ošteti se farba. Dobar je i WD40... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 2982 Napisano Mart 24, 2022 Drug član, 1057 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Da ne vozi taj Zoran staru cbr1100xx?Jok :-)Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 4539 Napisano Mart 24, 2022 Drug član, 1164 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda CBF 1000A ABS '07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 20 minuta, bajker71 je napisao: Trebalo je da probaš. Petrolej ili benzin na krpicu, malo noktom i ne ošteti se farba. Dobar je i WD40... Hvala ti. Iskrena da budem, nisam se setila da očistim dok nismo krenuli da montiramo točkove, sad ću da ga penjem na štendere, kad ne mislim na vreme... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21500 Napisano Mart 24, 2022 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Bokes je napisao: Jok :-) Послато са Mi Note 10 Lite помоћу Тапатока Setio sam se! Mile Kalco je vozio CBR1100XX, permutovao sam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1904 Napisano Mart 24, 2022 Drug član, 1049 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, N.F.S. je napisao: Setio sam se! Mile Kalco je vozio CBR1100XX, permutovao sam... Mislim da vozi plavi Fazer 1000, neka me neko ispravi ako grešim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...