Motorcyclist 17384 Napisano Februar 12, 2022 (promenjeno) Integrisan, 5143 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, bajker71 said: Pa to nije do akumulatora. Pisao sam o tome na VFR temi. Testirano punjenje, regler, masa... sve dobro. Akumulator drzi napon ali u verglanju spusti na 9.6v sto je minimum. Zatim sam ga pustio da upali ventilator i ugasio. Prikacen putem kablova na akumulator od auta, 10 paljenja zaredom bez imalo problema, krcanja, zapinjanja. Akumulator onda.. Promenio Februar 12, 2022 član Motorcyclist Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17384 Napisano Februar 12, 2022 (promenjeno) Integrisan, 5143 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, BokyBoy said: Pogledaj relej paljenja, tako je bilo i kod mene, dok ga nisam zamenio. Jel to onaj do akumulatora odmah? Gledao sam i cistio kontakte sprejom, nisu bili prljavi niti ima korozije. Doduse plastika na jednom pinu nije sjajna, verovatno od temperature. Ne bih ga kupovao napamet bez da testiram da li je do njega. Kao sto rekoh, sa drugim akumulatorom pali bez problema. Prvo sam posumljao u sam starter, frajlauf, kako li vec da on pravi problem kada se ugreje ali testom sa akumulatorom od kola izgleda da nije do njega. Ne verujem da je bas slucajno bez problema upalio 10 puta zaredom iz prve. U svakom slucaju videcu kada uzmem drugi, ako nije, trazimo dalje uzrok. Promenio Februar 12, 2022 član Motorcyclist 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17384 Napisano Februar 12, 2022 Integrisan, 5143 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, mrle said: I meni isto. Kupio kod ovog za neke smešne pare i sve ok https://motobikeshop.rs/sr/search?query=Relej Ok koji je to od ova dva? Honda VFR 750 FL RC36 90 Starter Solenoid / Relay Parts at Wemoto - The UK's No.1 On-Line Motorcycle Parts Retailer WWW.WEMOTO.COM Online shop for Honda VFR750 FL RC36 90 Picture of Honda VFR 750 FL RC36 90 Starter Solenoid / Relay Motorcycle parts and accessories -- Honda VFR 750 FL RC36 90 Starter Relay Parts at Wemoto - The UK's No.1 On-Line Motorcycle Parts Retailer WWW.WEMOTO.COM Online shop for Honda VFR750 FL RC36 90 Picture of Honda VFR 750 FL RC36 90 Starter Relay Motorcycle parts and accessories Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17448 Napisano Februar 12, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2413 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Motorcyclist je napisao: Ok koji je to od ova dva? Gornji, zeleni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17384 Napisano Februar 12, 2022 (promenjeno) Integrisan, 5143 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, BokyBoy said: Gornji, zeleni. Ok, taj sam bio rasklapao, cistio, bez poboljsanja. Tacno kada kliknem nekad se ponasa kao da je akumulator skroz mrtav (ono kliktanje) pa onda zavrti, ili sporije okrece itd... Sa akumulatorom od automobila se to nije desilo. Ne verujem da je bas slucajnost a i ovaj akumulator ima godina, primeti se sulfatizacija na olovnim plocama. Ista situacija, akumulator. Won't Crank After Running Hot - Sixth Generation VFR's - VFRDiscussion WWW.VFRDISCUSSION.COM Hi guys, After riding in San Francisco traffic for about 30 minutes, I stopped to get some donuts. The temp was at 210-220F the whole time in the city, but I think its normal. When I... Promenio Februar 12, 2022 član Motorcyclist 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10455 Napisano Februar 12, 2022 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi valjalo ako je bendiks a problem sa akumulatorom se lako i jeftino rešava, nisu skupi. Probaj da pozajmiš za probu od nekog aku koji je sigurno dobar a ne da prespajaš sa kola. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17384 Napisano Februar 12, 2022 Integrisan, 5143 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 43 minutes ago, bajker71 said: Ne bi valjalo ako je bendiks a problem sa akumulatorom se lako i jeftino rešava, nisu skupi. Probaj da pozajmiš za probu od nekog aku koji je sigurno dobar a ne da prespajaš sa kola. Nema u blizini takvog nazalost Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Februar 12, 2022 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, bajker71 je napisao: Ne bi valjalo ako je bendiks a problem sa akumulatorom se lako i jeftino rešava, nisu skupi. Probaj da pozajmiš za probu od nekog aku koji je sigurno dobar a ne da prespajaš sa kola. pre bilo kakve velike zajebancije probaj drugi aku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17384 Napisano Februar 12, 2022 Integrisan, 5143 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 27 minutes ago, sasa ns 1 said: pre bilo kakve velike zajebancije probaj drugi aku Naravno. Eto probao od mog automobila i pali bez problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kele101 39 Napisano Februar 14, 2022 Svrati ponekad, 188 postova Lokacija: Bac Motocikl: Piaggio X9 180, SV650S Prijavi odgovor kao problematičan On 12.2.2022. at 22:50, Motorcyclist je napisao: Nema u blizini takvog nazalost Kako nema Svrati do mene kad hoces pa cemo staviti moj aku da probamo javi se na 063/322-327 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17384 Napisano Februar 14, 2022 Integrisan, 5143 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 54 minutes ago, Kele101 said: Kako nema Svrati do mene kad hoces pa cemo staviti moj aku da probamo javi se na 063/322-327 Vazi Kele, zabelezicu broj pa se javim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17448 Napisano Februar 14, 2022 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2413 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre neki dan sa voznje ga samo gurnuo onako prljavog u garazu i danas ga brisnuo i izvoskirao, oprao i podmazao lanac. slikano peglom Promenio Februar 15, 2022 član BokyBoy 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17384 Napisano Februar 14, 2022 Integrisan, 5143 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 16 minutes ago, BokyBoy said: Pre neki dan sa voznje ga samo gurnuo onako prljavog u garazu i danas ga brisnuo i izvoskirao, oprao i podmazao lanac. Kas me zvat da sednem na njega xD? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17448 Napisano Februar 14, 2022 Vozim motor, nisam BAJKER, 2413 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Motorcyclist je napisao: Kas me zvat da sednem na njega xD? Kad god hoces 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3280 Napisano Februar 14, 2022 Drug član, 2331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Turing vizir nabačen, kofer postavljen...ostalo je da se odradi podmazivač lanca, da smislim najlakši način za postavljanje strapova za tank torbu, čeka se navigacija i razmišljam da li da pakujem xenon svetla ili LED. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15970 Napisano Februar 14, 2022 Integrisan, 9327 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Led je pametnije i bolje no da turis xenon. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3280 Napisano Februar 14, 2022 Drug član, 2331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Satelis je napisao: Led je pametnije i bolje no da turis xenon. Na prošlom motoru sam eksperimentisao sa LED i xenon...xenon je oduvao a LED je razbio sa dugim svetlom. Sad ne znam...opet ću se maalo igrati LED će se napakovati sigurno pošto ih imam u pakovanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13100 Napisano Februar 14, 2022 Ne silazi, 7451 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jel stvarno ne vidiš sa tim svetlima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3280 Napisano Februar 14, 2022 Drug član, 2331 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, Alekre je napisao: Jel stvarno ne vidiš sa tim svetlima? Sa kojim konkretno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14885 Napisano Februar 14, 2022 moto merkat °°, 4932 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan 5 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cr4zyzola 860 Napisano Februar 15, 2022 (promenjeno) 46, 619 postova Prijavi odgovor kao problematičan Skinuo rezervoar da se pretambura sistem dovoda goriva do pumpe i zameni filter Promenio Februar 15, 2022 član cr4zyzola 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17384 Napisano Februar 15, 2022 (promenjeno) Integrisan, 5143 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Bio kod kolege Keleta, bice da nije do akumulatora. Puni dobro,testiran regler. Samo jednom nije hteo da okrene od svih pokusaja. Usput sam jos stajao nekoliko puta i svaki put iz prve. Tako da mi to nije prioritet. E sad da li i kako ja mogu da testiram ovaj starter solenoid, da li se moze meriti otpor ili nesto? Da ne kupujem za dzabe a ispravan. Ako ima neki zamenski u nekom moto shopu koji pase na vfr, neko ima polovni ili tako nesto. Ne bih za sada pazario iz UK original. Kazem opet nije hitno, imam precih stvari resiti al pustite linkove ako imate. Jos nisam prskao start prekidac klinerom evo slika Nisam slikao onaj dzek sto ide u ova 4 pina, roze je boje i na jednom delu je blago istopljena plastika ali izolirano je to i ocisceno klinerom. Takodje moze i starter (frajlauf ili kako vec) da zeza kad se ugreje. Hvala kolegi jos jednom. EDIT: Rastavljen i ociscen prekidac. Za sada pali bez problema Promenio Februar 15, 2022 član Motorcyclist Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17384 Napisano Februar 21, 2022 Integrisan, 5143 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Sredjen ram. Resen problem vruceg starta (izgleda) sa kontakt sprejem i malo ciscenja. Videcemo. Sad mozemo dalje. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10455 Napisano Februar 21, 2022 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kako je ispao var? Baci neku sliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3036 Napisano Februar 21, 2022 Drug član, 1065 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Bolje nemoj, otvorićeš Pandorinu kutiju (šalim se naravno)Послато са SM-N970F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...