zemunac72 1453 Napisano Octobar 7, 2020 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan cist lanac je produkt bolesnog uma 1 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 622 Napisano Octobar 7, 2020 Zainteresovan, 501 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio prednju gumu, po preporuci kolega Dunlop Scosmart, tako da je uparena sa zadnjom. Posle dotrajele Pirelli Angel skuter se mnogo sigurnije ponasa u skretanju i promenama pravca, imao sam ono zatvaranje kormana pri sporom manevrisanju, sa novom gumom je nestalo.Usput proverene i plocice i zategnutost srafova na celjustima.Ima nesto lepo kad kupis motor na kome treba da se poradi i dotera nesto pa lagano dovodis u red u uradi sam uslovima. Jos retrovizor da stigne i da nadjem macje oci za kofer i bice sredjen skroz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Octobar 7, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Za PIKIJA i DRAGANA NS jt z3 gold silver superbike series i jt lančanici za 105 evra kod mene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Octobar 7, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan ovo je extra jak lanac ,jači nego što treba za gsf.a i lep je spolja zlatni iznutra srebrn Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 7, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, shoyyka je napisao: Ma nemoj! A ti tvog kad pickaš? Kiša... za vikend... možda! Ih, ja odustao od pickanja... Crn motor, bukvalno pola sata posle pranja i voskiranja napada prašine i sve se vidi. A još kad provozam krug, pa se polepe mušice, kao da ništa prao nisam. I sad stoji tako musav i prljav... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Octobar 7, 2020 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, ThePainkiller je napisao: Ih, ja odustao od pickanja... Crn motor, bukvalno pola sata posle pranja i voskiranja napada prašine i sve se vidi. A još kad provozam krug, pa se polepe mušice, kao da ništa prao nisam. I sad stoji tako musav i prljav... Nemoj tako,ja bas hocu moju plavusu da farbam u crno... ubi mi volju hahha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 7, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, zemunac72 je napisao: Nemoj tako,ja bas hocu moju plavusu da farbam u crno... ubi mi volju hahha Crna je najnezahvalnija boja po pitanju održavanja. Meni jeste prelepa, ali se i najmanja tačkica prljavštine ili prašine vidi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10469 Napisano Octobar 7, 2020 Drug član, 3401 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Crno je dobro samo za vitrinu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 7, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, shoyyka je napisao: Crno je dobro samo za vitrinu 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano Octobar 7, 2020 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo lep motor, pogotovo u crnoj boji. Biće moj jednog dana. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8365 Napisano Octobar 7, 2020 Solo Rider, 3203 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 41 minuta, Overpressure je napisao: Mnogo lep motor, pogotovo u crnoj boji. Biće moj jednog dana. Možda nisi video kako izgleda plav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano Octobar 7, 2020 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan Video sam nekoliko sivih, i one su mu bzvz, kao i tdm900. Crna je već prava priča. Plavu nisam video, ali ne verujem da bi mi se svidela. Ta boja je po mom mišljenju samo sa Suzuki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8365 Napisano Octobar 7, 2020 Solo Rider, 3203 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Video sam nekoliko sivih, i one su mu bzvz, kao i tdm900. Crna je već prava priča. Plavu nisam video, ali ne verujem da bi mi se svidela. Ta boja je po mom mišljenju samo sa Suzuki. Nikako se ne kaže sivi...nego "silver". Evo ti jedan da pariš oči . Crni su klasična elegancija Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1604 Napisano Octobar 7, 2020 Никад не једи жути снег!, 742 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, Overpressure said: Video sam nekoliko sivih, i one su mu bzvz Уххх, боље да си ми шамар ударио Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8365 Napisano Octobar 7, 2020 Solo Rider, 3203 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Уххх, боље да си ми шамар ударио Nemaju pojma. SILVER....Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Octobar 7, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Svaki FJR je lep... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Overpressure 608 Napisano Octobar 7, 2020 Svrati ponekad, 401 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda SH150i, Suzuki GSX-650FA Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, WlayCo je napisao: Уххх, боље да си ми шамар ударио Imao sam "silver" boju na jednom autu, ta boja mi je bila dobra samo zbog toga što se prljavština ne vidi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8365 Napisano Octobar 7, 2020 Solo Rider, 3203 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam "silver" boju na jednom autu, ta boja mi je bila dobra samo zbog toga što se prljavština ne vidi Žena "silver" lybra, ja teget stilo.....pranje 1:10 Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8197 Napisano Octobar 8, 2020 Drug član, 1722 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Mi k'o "Topalovići": žena vozi Fićka, ja Suzuki i Antaru - sve crno! Pola kuće sam podig'o lokalnoj perionici. Samo mi nije jasno zašto Leontina peva "crno pa se ne vidi"? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11984 Napisano Octobar 8, 2020 Drug član, 1299 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan @shoyykaa si ga olizao sunce ti. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Octobar 8, 2020 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Meni auto isto crn....i uglavnom ga gledam prljavog ali vredi sve pare taj jedan dan kad ga operem i zasija neviđeno, i veselje traje samo do sutra... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzoniV 124 Napisano Octobar 10, 2020 Svrati ponekad, 121 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF600SA PC43 Prijavi odgovor kao problematičan Zamenjeni desni prekidaci, ispao taster za paljenje pre neki dan. Zbog dzek-a od prekidaca mora je se rezervoar skidati. I na kraju sam zaboravio slikati kad je bilo zavrseno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_veseljak 1252 Napisano Octobar 11, 2020 Drug član, 996 postova Lokacija: Banjaluka Motocikl: Triump Tiger 800 XRT Prijavi odgovor kao problematičan On 10/7/2020 at 6:05 PM, ThePainkiller said: Ih, ja odustao od pickanja... Crn motor, bukvalno pola sata posle pranja i voskiranja napada prašine i sve se vidi. A još kad provozam krug, pa se polepe mušice, kao da ništa prao nisam. I sad stoji tako musav i prljav... Sta ja da kazem? Mat crna. Brate ne znam da li da perem ili placem kraj njega svaki dan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5594 Napisano Octobar 11, 2020 Drug član, 2509 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 24 minutes ago, mali_veseljak said: Sta ja da kazem? Mat crna. Brate ne znam da li da perem ili placem kraj njega svaki dan Zato ga ja farbao u srebrnu. Ama nista se bas ne vidi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2673 Napisano Octobar 11, 2020 Drug član, 1524 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...