N.F.S. 22397 Napisano Februar 15, 2019 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Idemo dalje... Rucica kocnice prva dobija "fejslift" Smirglanje, matiranje, plava kreda i filc, pa roze kreda i coja! Mmmmmm.... Da ne uhvatis! Na redu je poluga kvacila... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22397 Napisano Februar 15, 2019 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan I namontirano... Sent from my ALE-L21 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22397 Napisano Februar 16, 2019 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan @Alekre je primetio reg.nalepnicu na blatobranu, nalepih je preko folije da mogu pomerati, imam plocicu iz Louis-a negde, namensku kao "drzac" nalepnice, naravno krije se! Nije problem, pravimo drugi nosac, prohrom 1mm i krecemo... .... Posle 7 minuta rada voala! Gotovo... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1963 Napisano Februar 16, 2019 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! Hteo sam i ja da napravim sa selnom i kaci se na prednju viljusku, ali mi je ovo mnoooooogo lepsa stvar. Stvarno je genijalna ideja, nadam se da neces zameriti ako nesto slicno napravim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22397 Napisano Februar 16, 2019 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ma pravi drug, nije patentirano... Sent from my ALE-L21 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13122 Napisano Februar 16, 2019 Ne silazi, 7457 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Izuzetno mi je drago. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 620 Napisano Februar 16, 2019 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Zamenio ulje i filter, očistio lanac, obrnuo krug i podmazao. Prošle sezone Motul, ove da probam Bardhal malo.Hteo da zamenim i antifriz, ali me mrzelo da skidam plastike, bas su zavukli i čep hladnjaka i posudu. Moram da odvojim malo vise vremena.Usput ima li neko preporuku koji antiftiz sipati? U pitanju je V-Strom 650 2008.Gesendet von iPhone mit Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10449 Napisano Februar 16, 2019 Drug član, 3396 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Povezao usb punjač i led u štitnicima: upload image free Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10449 Napisano Februar 16, 2019 Drug član, 3396 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Sa još jednim voltmetrom: photo uploader for website 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10449 Napisano Februar 16, 2019 Drug član, 3396 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan U radu: how to use print screen 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10449 Napisano Februar 16, 2019 Drug član, 3396 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan I led: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10449 Napisano Februar 16, 2019 Drug član, 3396 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ružno ili... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22397 Napisano Februar 16, 2019 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Uslikaj ako te ne mrzi i svetla u stitnicima... P.S. Ubacio si dok kucam, daj ukljucceno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22397 Napisano Februar 16, 2019 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Grane me odusevljavaju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10449 Napisano Februar 16, 2019 Drug član, 3396 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Uopšte ne sijaju loše.. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10449 Napisano Februar 16, 2019 Drug član, 3396 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, N.F.S. je napisao: Grane me odusevljavaju! Ma već počele da žute ali barem su čiste Hvala kolega! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10449 Napisano Februar 16, 2019 Drug član, 3396 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Plus na aku ...ali i prekidač... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10449 Napisano Februar 16, 2019 Drug član, 3396 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, N.F.S. je napisao: Grane me odusevljavaju! A BJB nalepnica,a? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22397 Napisano Februar 16, 2019 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, shoyyka je napisao: A BJB nalepnica,a? Ljubomoran! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Februar 16, 2019 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Idemo dalje... Rucica kocnice prva dobija "fejslift" Smirglanje, matiranje, plava kreda i filc, pa roze kreda i coja! Mmmmmm.... Da ne uhvatis! Na redu je poluga kvacila...Nisam dobro razumeo šta si napisao pa mi se ucinilo da si tapacirao ručku sa filcom i posle sa čojom. I gledam zadnju sliku i ima stvarno sloj nečeg plavog po rubu ručice. Rekoh, kakva sjajna ideja da to bude još mekše i prijatnije za prste. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22397 Napisano Februar 16, 2019 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pogresim ja cesto u kucanju, ocekujem neko osnovno pred znanje pa zbunim ljude... Po meni sasvim je normalno da se procesi poliranja metala/boja znaju naravno uz osnove poznavanja mehanike... Tako se povezujes sa masinom Boje koje vidis na rucici su refleksija koje cega druze, da,da... Polirano kao ogledalo! Filc je "alat" za poliranje (vidi se na el. motoru) plava kreda je abraziv... Kada zavrsis time (delimicno izvuces sjaj), filc se menja cojom u kolutu a na nju se nanese "roze kreda" blaaaaago abrazivna koja skida mikro riseve... Zadnje u nizu trljanje magicnom krpom... Priprema (smirgla) je takodje vrrrlo bitna u procesu, kod mene za aluminijum je zavrsna 800 granulacije, voda kao lubrikant. Pozzzzz i osetih deo tvoje srece Savane apropo price u "Sta vas je danas obradovalo" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilijazec 14 Napisano Februar 16, 2019 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: srbija Motocikl: Suzuki gsx 600 f Prijavi odgovor kao problematičan kakva ideja ovo sa poliranjem bravo care to moram i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko TA 8 Napisano Februar 17, 2019 U prolazu, 32 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Honda Transalp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice honde transalp 600v, ja sam preko e-bay narucio zadnji lancanik sa 39 zuba. Motor sada na 4000 o/min u petoj ide 100km/h, a ranije sa fabrickih 47 zuba je isao na 5000 obrtaja 100 km/h. Sada na 5000 ide 120. Potrosnja se znatno smanjila, vise od pola litra na 100km, na snazi je neznatno izgubio, zanemarljivo, ali za duza putovanja odlicna stvar. Samo sam pogresio sto prednji nisam narucio sa 16 zuba, nisam ni znao da ima u ponudi, onda bih ga jos vise rasteretio i vozio na manjim obrtajima na autoputu. Naravno, lanac mora da se skrati, ali to nije neka mudrologija. Sto se tice prednjeg fara, ugradio sam projektor od bmw-a x5, i ubacio h7 led sijalicu. Mora malo prepravki oko instalacije, jer je h7. Manje vuce struje, a nemerljivo bolje osvetljenje imam. Nadam se da ce nekome pomoci ovo sto sam ja uradio. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko TA 8 Napisano Februar 17, 2019 U prolazu, 32 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Honda Transalp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Sa fabrickim h4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 22, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Juče zamenio sva vakuum creva na karburatorima i na slavini za gorivo, jer su bila trula i ispucala, pa su vukla falš vazduh. Zamenio zadnju gumu (imalo se para samo za polovnu), zamenio sijalice u satu (sve bile pocrkale), skinuo opruge sa amortizera i poslao kolegi na procenu i eventualno sređivanje (hrom se sav oljuspao i nisu ličile ni na šta), stavio privremene zamenske opruge, ali su tanje za 0,4 mm i ne mogu da nose ovu težinu motora, tako da moram čekati da se stare vrate sa remonta (nadam se uspešnog). Poručene su i lamele, novi žmigavci danas stižu pa će biti zamenjeni... Ostaje mi još da za vikend probam da sredim izduvne grane kod majstora (udarene od dole na visoku bankinu pa se prošupljile). Na proleće planiram da posetim i doktor Bokilića da menjamo lanac bregaste, naštelujemo ventile i da sredimo karbove (malo brlja na leru, ali to je moguće da se dešava i zbog šupljih izduvnih grana - videćemo kad sredimo grane). Polako mašina dobija sve ono što joj sleduje, ono što se 2 prethodna vlasnika nisu udostojila da pruže ovoj mašini kako zaslužuje... Prosto je neverovatno koliko Honda može da podnese neodgovornosti i nebrige svojih vlasnika, a da i dalje ponosno stoji, izgleda, radi i vozi... 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...